aamukuulumiset

Heippa taas! Nyt tuntuu olo taas sellaiselta virkeeltä ja energiseltä, onneks :) Olin nimittäin eilen ihan älyttömän väsynyt jostain syystä! Nukuin tunnin päiväunetkin ja kävin pitkän juoksulenkin, mutta ei auttanut mihinkään. Ei tullut lukemisestakaan oikein yhtään mitään kun oli vaan kertakaikkiaan tosi väsynyt olo.. Tänään nukuinkin sitten ilman herätyskelloa puol yhteentoista!? Pienen aamukiireen jälkeen oon tässä tekemässä lähtöä kirjastolle.
- Vähiin käy päivät. Mun opiskelu ei taida päättyä pääsykokeeseen kun tarkoituksena olisi jatkaa siitä kansantalouden kurssilla, mutta toivottavasti löydettäisiin äidin kanssa "hyvä" lomamatka ja saisi ajatukset ihan muualle! Mikä olisikaan rentouttavampaa kuin meren rannalla lehtien lukeminen, tuoreiden hedelmien syöminen ja yksinkertaisesti lämmöstä, sekä auringosta nauttiminen.. Mutta nyt tsemppihali kaikille pääsykokeisiin valmistautuville tähän viimeiseen rutistukseen ja tässä samalla haluan toivottaa onnittelut myös uusille ylioppilaille! Ahkeraa, iloista perjantaita :)
Ps. Äiti teki eilen tosi kivan postauksen - kuvia ihanasta pikkuvieraasta joka piipahti meidän oven takana!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

roosa
,
Kuinka pitkiä juoksulenkkejä juokset yleensä? 😊
merenhelmi,
Hmmm. Useimmiten tunnin juoksulenkin 😊 Mutta koko tuntia en jaksa juosta! 😃 Välillä juoksulenkin aikana kävelen reippaasti joitakin lyhyitä pätkiä! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Adele
,
Hei!

Onko laukku vielä myynnissä? 😊
Ihanaa kesää!<3