aamun ajatuksia

Hyvää huomenta ja kaunista lauantaiaamua. Nyt siellä näyttää vähän aurinkokin paistavan. Täällä hörpin aamukahviani ja nautin kiireettömästä lauantaiaamusta. Ihan ensiksi haluan kiittää teitä, olen saanut etenkin viime aikoina tosi ihania kommentteja. Ymmärrän ihan täysin, että monesti tulee vaan selattua / luettua blogipostaukset ja harvemmin tulee kirjoitettua kommenttia, mutta ette ehkä uskokaan miten paljon palaute ja kommentit ilahduttavat ja tsemppaavat tässä blogin tekemisessä. Kiitos oikeesti. Just mietin aamulla, että voisin toteuttaa joku päivä sellaisen postauksen, että "mitä bloggaaminen merkitsee minulle". Tänä vuonna tulee nimittäin neljä vuotta täyteen bloggaamista. Niin se aika vaan vierähtää. On tämä kyllä aika pitkään kulkenut elämässäni mukana kun nyt oikein miettii.. On tässä varmasti itsekin muuttunut aikalailla matkan varrella. Taisin olla 16 vuotias kun aloitin Merenhelmi blogin ja nyt tässä odotellaan jo 21v synttäreitä, hui!
Just muuten mietin, että mulla ei oo mitään suunnitelmia tälle viikonlopulle paitsi kuntosalilla käymistä, venyttelyä ja lenkkeilyä.. Taisin muuten ohimennen yhdessä postauksessa mainitakin asiasta, mutta otin tällä viikolla kolmen kuukauden kuntosalijäsenyyden tänne kotipaikkakunnalleni. En uskaltanut ottaa pidempää sopimusta kun en tiedä yhtään, että missä sitä ollaan ensi syksynä..
Aika rentouttava viikonloppu siis tällä kertaa kun ei oo tosiaan mitään sen kummempia suunnitelmia. Ehkä tässä voisi jotain kehitellä.. Lähden pian käymään kaupassa ja voisin leipoa vaikka jotain suht. terveellistä ja gluteenitonta viikonlopun kunniaksi ja alkaa lukemaan muutamaa kirjaa englanniksi, blogin tekemistä unohtamatta.
Rentouttavaa viikonloppua teillekin! :) Noissa kuvissa vilahtaa muuten mun uusi Lumenen kesäkampanja polkupyörä. Tässä pyörässä yhdistyykin kaksi suosikkimerkkiäni: Lumene ja Jopo. Eiks ookin upea! Mun mielestä toi on ihanan värinen ja muutenkin ihan paras ajaa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Niimpä, ihanan värisiä ja muutenkin tosi hyviä ajaa 😊


Mukavaa maanantainta <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka! 😊 Sain ton pyöränkorin niin en valitettavast osaa sanoa, että mistä toi on hankittu :/ Mutta jos löydän jostain vastaavanlaisen niin kerron täällä blogissa 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi
IP: 82.99.3.229