aamun terveiset

Heips! Ennen päivän varsinaista postausta ajattelin tulla käymään täällä blogin puolella pikaterveisten merkeissä. Hih en tiiä ootteko jo ihan kypsiä näihin mun opiskelujuttuihin, mutta nämä kaksi kuukautta tulee menemään aika pitkälti yläpuolella olevien kuvien merkeissä.. Toki välillä pitää myös tehdä jotain muutakin ja rentoutua... Tämä viikonloppu on muuten siinä mielessä vähän erilainen, etten lähtenytkään perheeni luokse viikonlopun viettoon kuten yleensä ;) Vaikka olisi ollut ihan huippua nähdä ystävääni Anettea ja muutenkin perhettä! Jos olisin lähtenyt perheeni luokse ei mun olisi tullut siellä kuitenkaan opiskeltua niin ahkerasti, vaan tehtyä kaikkea muuta :)
Ollaan siis poikaystävän kanssa yhdessä tämä viikonloppu! :) Toinen lähti Jyväskylään koko päiväksi ja mä suuntasin heti aamusta koulun aamupalalle, josta jatkoin matkaa kirjastoon. Täällä koululla (tai opistolla tarkemmin sanottuna) on muuten välillä myös viikonloppuisin aamupala, sekä lounas. Onneksi tänään pääsee siis syömään herkullista kasvisruokaa ja aamupalallakin istuin pitkän tovin.. Taidan muuten olla täällä kirjastolla tänään iltaan saakka, jonka jälkeen meen vähän siivoilemaan ja ostamaan kaupasta jätskiä, sekä muitakin herkkuja, sillä vietetään Ollin kanssa iltaa leffoja katselemalla :) Käydään myös yhdessä juoksemassa rannan lähettyvillä. Voi kun odotan jo iltaa..
Kivaa päivää rakkaat! Olisko muuten kiinnostusta kosmetiikkapostaukselle? Ajattelin sellaisen väkertää teille pitkästä aikaa :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tiina Eliisa
,
Ihanalta kuulostaa viikonlopun suunnitelmat sinulla 😊 onpa mukava koulu kun saa joskus viikonloppuisinkin käydä siellä syömässä 😊

Hei joo, kiinnostaa tosi paljon meikkipostaus 😊 tiiätkö mä otin maratonin ja luin melkein yhtäsoittoa tässä yksi päivä kaikki sinun kauneuteen liittyvät postaukset( tuolta alla olevasta tunniste-jutusta ) 😊) <3

Aurinkoista päivän jatkoa <3
neti aurinko
,
Voi vitsit! Tiedätkö, ei ollenkaan haittaa nää opiskelupostaukset. Olen itsekin hakemassa yliopistoon, tosin eri tiedekuntaan. Mulla on sattumoisin tuo taloustieteen oppikirja myös yhtenä pääsykoekirjana.
Itse on olen kohta lukenut molemmat kirjat kertaalleen ja sitten alkaakin valmennuskurssi.

Jaksuja sulle lukemiseen! <3
Muista myös todellakin tehdä välillä jotain rentouttavaa! 😊
BB
,
Niin kuin itsekkin sanoit alkaa tuntua vähän tylsälle nämä kouluaiheiset postaukset. Toki ymmärrettävää tilanteessasi. Suosittelen tekemään harvemmin ajatuksella tehtyjä kuin pikaisesti vain jotain..
merenhelmi,
Kiitos mielipiteestäsi! 😊
merenhelmi.indiedays.com