aamun terveiset

Huomenta kaikille!

Nyt on taas niin paljon energisempi ja parempi olo kun heräsin ajoissa ja lähdin aamulla lenkille. Pitää nyt vaan tsempata ja yrittää ottaa kuudelta nouseminen ja aamulenkki jokapäiväiseksi tavaksi. Tässä on kieltämättä vähän haastetta, mutta ei sitä ikinä ainakaan kadu, jos vaan jaksaa kiskoa itsensä ylös vähän aikaisemmin :) Kirjoitinkin tästä aiheesta "paras tapa aloittaa aamu" -postauksen jonkin aikaa sitten, se löytyy täältä. Mutta oon huomannut, että mulle sopii kyllä paljon paremmin tällainen rytmi! Yritin jo nyt lomalla totutella tähän uuteen rytmiin, kun opiskelut alkaa, olisi mukavaa keretä aina aamuisin kuntosalille tai lenkille ennen koululle lähtemistä.

Nämä kuvat pikkusiskoni nappasi aamulla kun nautittiin kahvit omalla terassilla. Nyt ollaankin jo matkalla Jyväskylään, jossa vietetään päivä äidin ja siskon kanssa. Toinen siskoistani lähti Ruotsiin kielikurssilla, toivottavasti Lempillä on hieno reissu!

Ps. Ihastuin tohon uuteen Henri Lloyd paitaan todella paljon, se pääsi samantien päälle! Kyseisellä merkillä on mielestäni niin kauniita vaatteita! :)

Mukavaa päivää kaikille! Toivottavasti saadaan tälle päivälle edes vähän aurinkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei susta tehty Facebookiin feikki profiili nimellä Sofia oksanen ! https://m.facebook.com/profile.php?id=100007542730591&pn_ref=friends_search
merenhelmi,
Kiitos viestistä! Ilmiannoin ton samantien 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Seuraavaakin mukavaa postausta odotellen! : )
Anonyymi
,
miksi et ole postannut,onko kaikki hyvin?
merenhelmi,
On joo 😊 Palaan mahd. pian 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Itsekin jatkuvasti katsonut onko uutta postausta tullut ja ajatellut että mun kone ei jotenki näytä uusia postauksia???,
mutta et siis ole postaillut ja niitä odotellessa.
Itsekin mietin onko kaikki ok,oletko eronnut poikaystäväsi kanssa tms??
merenhelmi,
Hei!

En ole eronnut 😊

Tein tauosta äsken postauksen:

http://www.merenhelmi.com/2015/08/kuulumisia.html

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Siellä se on edelleen ja tuli mun kaveriehdotuksiin :O
merenhelmi,
Joo en ymmärrä oikeesti... Oon tehnyt tosta ilmoituksen facebookille jo moneen kertaan ja tossa ei oo facebookin mukaan mitään väärää, vaikka tottakai toi on feikki profiili.. Ärsyttävää.
www.blogger.com/profile/015246971550904167