aamun terveiset

Huomenta kaikille!

Nyt on taas niin paljon energisempi ja parempi olo kun heräsin ajoissa ja lähdin aamulla lenkille. Pitää nyt vaan tsempata ja yrittää ottaa kuudelta nouseminen ja aamulenkki jokapäiväiseksi tavaksi. Tässä on kieltämättä vähän haastetta, mutta ei sitä ikinä ainakaan kadu, jos vaan jaksaa kiskoa itsensä ylös vähän aikaisemmin :) Kirjoitinkin tästä aiheesta "paras tapa aloittaa aamu" -postauksen jonkin aikaa sitten, se löytyy täältä. Mutta oon huomannut, että mulle sopii kyllä paljon paremmin tällainen rytmi! Yritin jo nyt lomalla totutella tähän uuteen rytmiin, kun opiskelut alkaa, olisi mukavaa keretä aina aamuisin kuntosalille tai lenkille ennen koululle lähtemistä.

Nämä kuvat pikkusiskoni nappasi aamulla kun nautittiin kahvit omalla terassilla. Nyt ollaankin jo matkalla Jyväskylään, jossa vietetään päivä äidin ja siskon kanssa. Toinen siskoistani lähti Ruotsiin kielikurssilla, toivottavasti Lempillä on hieno reissu!

Ps. Ihastuin tohon uuteen Henri Lloyd paitaan todella paljon, se pääsi samantien päälle! Kyseisellä merkillä on mielestäni niin kauniita vaatteita! :)

Mukavaa päivää kaikille! Toivottavasti saadaan tälle päivälle edes vähän aurinkoa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Siellä se on edelleen ja tuli mun kaveriehdotuksiin :O
merenhelmi
merenhelmi,
Joo en ymmärrä oikeesti... Oon tehnyt tosta ilmoituksen facebookille jo moneen kertaan ja tossa ei oo facebookin mukaan mitään väärää, vaikka tottakai toi on feikki profiili.. Ärsyttävää.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229