Aamupäivän tunnelmia


Heippahei!<3 Ja ihanaa huomenta! Arvatkaa minne olisi matka aivan näillä minuuteilla. Sinne puheviestinnän kokeeseen, nyt se vihdoin ja viimein koittaa! Aihekin vaihtui viime hetkellä eilen tehdessäni tätä.. Meinasin ensin, että puhun uinnista, koska olen sitä harrastanut monta vuotta, mutta kyllä tämä blogin kirjoittaminen vei voiton! Tätä puhetta valmistelin yömyöhään kun mikään versio ei oikeesti tuntunut toimivan, meni kahvia monta kuppia ja hermotkin välillä tämän kanssa. :D Mutta nyt se on kasassa, valmis vaille esittämistä!:) Mahtavaa! Miten iloinen tämä tyttö voikaan olla! Kova työ palkitaan ja toivottavasti käy niin tälläkin kerralla. :) 

Illalla olisi luvassa leffaa siskojen kanssa, Anette pyysi minua juhlimaan jyväskylään, sekin olisi kyllä varmasti ihan superhauskaa, niin kuin meillä aina... Tanssitaan koko yö ja nauretaan hauskoille muistoille vielä monen kuukaudenkin jälkeen.. ;D Ehkä vietän kuitenkin koti-illan.. <3 Palataan kohta!;) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
ootko saanut nyt hyviä numeroita, kun käyt lukiota vielä ylimääräisen vuoden ja yrität jatkuvasti parhaasi?
merenhelmi,
Moikka 😊

Olen saanut parempia numeroita kuin aikaisempina lukiovuosina. 😊 Yritän tällä hetkellä tehdä kaikkeni, jotta keskiarvoni olisi parempi päättötodistuksessa. 😊 Kivaa iltaa sinulle 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167