Aamupala

Kaunista huomenta! ♥ Kirjoittelen täällä kesäaamun auringonpaisteessa, hauva tuhisee vieressäni ja ihana Olliseni lähti päiväksi töihin ja pelaamaan golfia. Pian teenkin tästä lähtöä lääkärille ja siitä jatkan matkaa junalla Helsinkiin! Pikainen visiitti pääkaupunkiseudulle olisi siis luvassa, haluan käydä vähän vilkaisemassa löytyykö aleista mitään! :)


Olette ehkä huomanneet, että vakioaamupalani koostuu usein maitorahkan / turkkilaisen jugurtin, marjojen / hedelmien yhdistelmästä. Luomubanaani on herkkuani, päälle kun heittää vähän kookoshiutaleita ja hunajaa on yhdistelmä on todella hyvää. Poikkeuksena yhtenä aamuna kun kävin kotona, heitin sekaan mansikoita ja voi miten hyvää tämä setti olikaan! Usein heitän jugurtin / maitorahkan sekaan myös jotain näistä: öljyhampunsiemeniä (sisältää paljon proteiinia. 25g proteiinia on sadassa grammassa öljyhampunsiemeniä. Sisältää myös hyviä rasvoja), kuivattua nokkosta, maca - ja mantelijauhetta,  manteleita, kurpitsan- ja auringonkukan siemeniä. 

Aamupalakuva on viime viikolta, eilen yritin aloittaa maidotonta ruokavaliota lääkärin suosituksesta, mutta suoraan sanottuna maitotuotteiden rakkaana ystävänä tämä tuntuu aika hankalalta.


♥ Tänään saan muuten käsiini uuden kameran, jota olen odottanut kovin paljon. Onko teillä kokemusta Olympus PEN ELP-5 kamerasta?
  • Lifestyle, Food

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen,
Höh, mun kännykkä ei näköjään lähettänyt sitä pitkää viestiä tuosta Olympuksen e-pl5 mikrojärjestelmäkamerasta. :/ Halusin vain sanoa että mulla on tuo samainen järjestelmäkamera ja suosittelen sitä täydestä sydämestä. 😊 Se on pieni ja kaunis + upea kuvanlaatu jo pelkällä kittilinssillä. <3
www.blogger.com/profile/058781736515498973
Annika
,
Ihana ajatus noi kookoshiutaleet! Nam. En ois ite keksinyt yhdistää niitä muuhun kuin kaikkeen suklaiseen 😃 Tänään söin aamupalaksi maitorahkaa, ananasta ja kookoshiutaleita.