Äidin kanssa

Tänään vietin aikaa äidin kanssa, jonka kanssa olemme hyvin läheisiä. Kiersimme pitkän lenkin rantaan ja nautimme aurinkoisesta syyspäivästä, lenkin jälkeen herkuttelimme pannarilla, sekä valkoisella teellä! Sunnuntait on parhautta!

Lenkin jälkeen kävimme ihmettelemässä mitä meidän kasvimaalle kuuluu..

>Tämän päiväisellä lenkillä kokeilin muuten ensimmäistä kertaa uusia Shock absorber -urheiluliivejä. Näistä liiveistä tulenkin postailemaan teille enemmän ensi viikolla, ovat nimittäin todellinen löytö! Tosi tukevat päällä ja kaikinpuolin parhaimmat mitä olen koskaan käyttänyt.
PS! Olette toivoneet enemmän kuulumispostauksia, joten olen ajatellut raottaa teille hiukan enemmän omaa elämääni! Kirjoitan blogia kuitenkin niin avoimesti ja minusta tuntuu, että annan kaikkeni blogille, niin miksen kertoisi teille enemmän arjestani ja elämästäni. - Tällainen muutos blogiin on siis luvassa! Olen myös päättänyt lisätä postaustahtia, eli kirjoitan teille (niin usein kuin mahdollista) 2 postausta päivässä yhden sijaan, miltäs kuulostaisi? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Moikka! 😊

Tossa blogini sivussa on kohta "blogiarkisto" josta löytyy kaikki postaukseni. Siitä voi esimerkiksi painaa kohdan 2010, jolloin tulee näkyviin kaikki blogini ensimmäiset postaukset, jolloin olin 16 vuotias!! 😊

Mukavaa päivänjatkoa! 😊
merenhelmi
merenhelmi,
Tässä on vielä linkki ensimmäisiin postauksiin:

http://merenhelmi.indiedays.com/2010/
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229