AINA AAMUISIN

Tähän kauneuskuukauteen liittyen ajattelin jakaa lemppariaamupalani ohjeen, jonka olen pyöräyttänyt jo kuukauden ajan aina aamuisin. Kauneus kun lähtee sisältä päin ja huolehtimalla itsestään liikkumalla ja syömällä terveellisesti voi vaikuttaa huomattavan paljon niin fyysiseen kuin psyykkiseenkin hyvään oloon - kuten varmasti tiedättekin. Viime aikoina olen suosinut ruokavaliossani runsaasti marjoja ja juonut paljon vettä. Vitamiineja aloitin syömään syyskuun alussa ja vaikutukset ovat alkaneet näkymään niin ihon, kynsien kuin hiustenkin kunnossa.
Smoothie , Smoothie ohje , Hyvä smoothieohje , Marjasmoothie , mustikkasmoothie , smoothie blogi , smoothie ohje blogi
Veeran aamusmoothie ohje
Opti-msm jauhetta
Lesitiiniä
Siitepölyrakeita
Kalsiumjauhetta
Magnesiumjauhetta
Maca-jauhetta
Mustikoita
Vattuja
Riisijuomaa (maidon korvikkeena)
Raaka luomukananmuna (ei maistu ollenkaan smoothien läpi)
Manteleita
Smoothien päälle manteleita ja pähkinöitä
Helppoa, nopeaa ja terveellistä! :)
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

MRSQ,
Kuulostaa herkulliselta, täytyykin kokeilla! 😉
marsqn.blogspot.com
Ohoh
,
SALMONELLA??!!
merenhelmi
,
Jep, kannattaa!!:)
merenhelmi
,
Moikka 😊

Syön kotimaisia luomu kananmunia. Uskoisin, että niitä uskaltaa syödä 😊 Kurkkasin vielä netistä evira. fi sivut ja siellä sanottiin näin:

"Saako raakoja kananmunia syödä?
Kotimaisia kananmunia voi syödä raakana ja löysäksi keitettynä. Myös kakkutaikinaa, majoneesia yms., johon on sekoitettu raakaa kananmunaa, voi maistella."
Hansu
,
Mä teen välillä vihreetä smoothieta. Siihen tulee omenaa, päärynää, vihreetä salaattia, selleriä, inkivääriä, kookosöljyä, limemehua ja vettä. Moni on sanonu että "hyi, eiks se oo pahaa kun laittaa selleriä?" mut ei se hirveemmin läpi maistu.
Myrkynvihreetähän se on mutta hyvää 😃
ninni
,
Tuli vaan tuosta smoothiesta mieleen, että magnesium- ja kalsium valmisteita ei sais käyttää yhtä aikaa. Pitäs pitää ainakin 2h tauko noiden kahden välillä. Kalsium estää magnesiumin imeytymistä nimittäin! Muuten ihan kokeilemisen arvoinen ohje. Kiitos siis siitä 😊
merenhelmi
,
Hei Ninni! 😊

Kiitos tosi paljon kommentistasi, tuota en ollutkaan tiennyt aikaisemmin! 😊 Kiitos kun tulit kertomaan asiasta, täytyy muistaa jatkossa ja oikein ihanaa, rentouttavaa illanjatkoa <3 😊