Aina yhdessä

Sain hienon mahdollisuuden päästä mukaan Indiedaysin, Microsoftin ja Nokian yhteistyökampanjaan!
Olen niin innoissani tästä kampanjasta, sillä "pilvessä" oleva Microsoft Office 365 Home Premium on arkeni, sekä opiskeluiden pelastus! Pilvi-palveluun pääsen kirjautumaan omalla Microsoft tililläni ja siellä kulkee mukana kaikki tärkeimmät tiedostot koulutöistä valokuviin. Mahtavaa tässä on se, että kirjautuessani sisään pilveen miltä tahansa laitteelta, missä päin maailmaa vain, pääsen käsiksi kaikkiin tiedostoihini! Voin siis hallinnoida kaikkia tiedostojani, ilman että kuljetan omaa kannettavaa mukana. Pilvessä kaikki säilyy myös tallessa, vaikka oma kannettava / puhelin katoaisi tai menisi rikki.
Office 365 Home Premium:iin voi liittää viisi mobiililaitetta, sekä viisi tietokonetta. Laitteet "keskustelevat keskenään" synkronoiden sisällön mukaan liitettyjen laitteiden välillä. Jos esimerkiksi luennoilla minun tulee pikaisesti merkitä puhelimeen tenttipäivämäärät, tallentuvat ne itsestään myös Surface Pro laitteelleni. Viime viikolla menimme äidin kanssa Jyväskylään ja automatkat kertasin Surface pro laitteelta luennoilla OneNoteen tehtyjä muistiinpanoja, jotka kaikki löytyivät pilvestä.
Arjessa, etenkin opiskeluissa käytän OneNote-sovellusta niin sanottua muistiinpano-ohjelmaa. OneNote on tosi kätevä esimerkiksi luennoilla, sillä siihen pystyy lisäämään mm. Excel-taulukon, kuvia, muistiinpanoja, linkkejä, erilaisia kaavioita ja sillä voi kirjoittaa vaikka tutkielman! Kun teen Surface Pro -laitteella OneNote muistiinpanon, sama muistiinpano tallentuu automaattisesti myös puhelimelleni - muistiinpanot ovat siis aina ajan tasalla kaikissa laitteissani.
 

Koska OneNote-sovellus on pilvessä, pääsen kaikkiin tiedostoihini käsiksi millä tahansa laitteella, missä päin maailmaa vain. Teen esimerkiksi kaikki koulutyöt Surface Pro laitteella ja lähtiessäni perheen luokse viettämään viikonloppua, pääsen käsiksi kaikkiin koulutöihin vaikka äidin koneelta! OneNote on opiskelijan pelastus - on todella helppoa kun kaikki tiedostot löytyvät samasta paikasta ja kulkevat aina pilvessä mukana. Muistiinpanoja on myös helppo jakaa koulukavereiden kesken joten koulutyöt hoituvat, vaikka kaikki eivät olisi edes samassa paikassa.

OneNotea pääset kurkistamaan täältä!
Nyt teillä on mahdollisuus osallistua upeaan arvontaan, joka järjestetään Instagramissa! Arvontaan voit osallistua jakamalla Instagramissa inspiraatiokuvia mielenkiintoisimmista paikoista missä työskentelet tai opiskelet! Käytä hashtageina #GetItDone ja #TryMeMaybe ja olet mukana upean Nokia 1020 puhelimen arvonnassa!
(Arvonnan voittaja ilmoitetaan Instagramissa 15.12 #reinsta #reinstagram #getitdone #trymemaybe –hashtagien kautta).
Ps! Voit kokeilla Office 365 Home Premiumia veloituksetta täältä tai napata sen ostoskoriin täältä.

Tykkää-merkinnät