ajatuksia

Miten nopeasti tämä kevät onkaan vierähtänyt! Viime talvena kesä tuntui niin kaukaiselta ajatukselta ja sitä meni vaan päivä kerrallaan. Äsken havahduin siihen, että mulla on tosiaan enää noin viikko jäljellä. Sanoin tossa terassillakin äsken äidille, että musta tuntuu, että toinen jalka on jo pääsykoesalin ulkopuolella. Olo tuntuu niin helpottuneelta, ettei voi edes sanoin kuvailla tätä tunnetta.. Vaikka vielä on loppukertaamista jäljellä niin pian voin oikeesti alkaa kulkemaan kohti seuraavia haaveita (toki riippuu siitä miten nyt käy kokeen kanssa). Mutta edelleen olen jotenkin sitä mieltä, että jos pääsen nyt yliopistoon - aloittaisin jokatapauksessa opiskelut siellä vasta vuoden kuluttua. Mutta sen näkee sitten, että miten tästä eteenpäin. Tämän kevään jälkeen voin ainakin sanoa, että olen tehnyt parhaani. Mutta en ymmärrä miten puolen vuoden (päivässä 5-9 tunnin) opiskelu ei riitä siihen, että osaa ulkoa kolme kirjaa, edelleen on kansantalouden kanssa tekemistä! :D Pääsykokeessa kysytään niin pikkutarkkoja kysymyksiä, mutta ei voi mitään. Olen päättänyt itseni kanssa, että en aio luovuttaa. Luen niin kauan kuin pääsen yliopistoon, se on tällä hetkellä kuitenkin yksi tärkeimmistä haaveistani ja tämä viimeinen viikko pitää tehdä ihan täysillä! :)
Yhtä asiaa oon muuten ihmetellyt itsessäni. Oon äidinkin sanoja lainaten pysynyt yllättävän rauhallisena, vaikka ensimmäinen pääsykoe on jo kahden päivän kuluttua. Mä oon yleensä ollut aika kova stressaamaan, mutta nyt oon pystynyt olemaan omasta mielestäni yllättävän tyyni ja rauhallinen. Ajatus ei ole harhaillut melkein yhtään kun oon kertaillut, eikä muutenkaan oo sellainen stressaantunut olo. Ihan eri meininkiä kuin muutama vuosi sitten ennen psykologian kirjoituksia! :D Olen nyt vaan koko ajan ajatellut, että ei se stressaaminen auta mihinkään ja täytyy pitää vaan pää kylmänä. Olen yllättynyt itsestäni, talvella ajattelin, että mua jännittää varmaan ihan kauheesti viimeisinä päivinä, mutta nyt ei jännitä oikeastaan ollenkaan!! :)
Ihanaa sunnuntaita kaikille! Huomenna ehkä on tulossa asukuvaa tai jotain kauneusjuttua :) Sekä täysillä muutaman kirjan kertaamista ennen keskiviikon koetta.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka! Apua nyt täytyy sanoa, että en ole kyllä aivan varma. En muista edes viime vuodesta, hitsi 😟 Löysin vaan tällaisen: "Eri syistä johtuen koe ei välttämättä ala tasan kello 10. Varaudu siihen, että koetilaisuus kestää jopa klo 15 asti. Tarkemmat ohjeet löydät kunkin yliopiston esittelyn yhteydestä." Mutta kyllä sieltä voi kuitenkin lähteä aikaisemmin, varmasti voi! 😊 Ainakin viime vuonna osa lähti aikaisemmin. En vaan valitettavasti tiedä sitä tarkkaa aikaa, että minkä verran siellä kokeessa täytyy vähintään istua. Hmm.

Tietääkö kukaan muu? Yritän vielä katsoa jos löytäisin jostain vastauksen. Koitin löytää täältä sivulta vastausta, muttta en huomannut missään mainintaa. http://www.kauppatieteet.fi/

Mukavaa päivänjatkoa. Palaan tähän asiaan jos löytäisin vielä vastauksen 😊 Uskoisin, että varmaan joku pari tuntia? Onkohan ihan mönkään menevä veikkaus? En oikein uskalla sanoa mitään..
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos tsemppaavista sanoistasi, nämä auttoivat usko pois!! 😊
merenhelmi.indiedays.com
Satu
,
Kyllä saa. Kokeesta saa itseasiassa lähteä aika piankin, oliko se nyt puolen tunnin vai tunnin päästä alkamisesta.. No jokatapauksessa, ei siellä tarvitse kauaa istua jos ei halua 😊
karoliina
,
Aina saa lähteä tietyn ajan kuluttua pois 😃 kauppakorkeakoulun pääsykokeissa aikaisin lähtemisaika on vähän yli tunnin kuluttua aloitusajasta, olisiko ollut 11:20.
elen
,
Tunnin verran on oltava, koska myöhästyneet pääsevät klo 10 asti vielä kokeeseen sisään 😊
merenhelmi,
Kiitos Satu! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos ja mukavaa iltaa sinulle Karoliina 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Kiitos sinullekin Elen! 😊 Ja rauhallista illanjatkoa 😊
merenhelmi.indiedays.com
Hene
,
Iso kiitos teille kaikille vastauksista 😊

Ja tsemppiä kokeeseen, erityisesti Sinulle Veera! 😊 <3
Senja,
hihi usko pois, et oo ainoa kelle just kansis on se vaikein 😉 muistan miten itelläkin melkein kaikki mokat kokeessa tuli juuri kansiksen kanssa.. mutta joo hei oispa ihan superhauskaa tavata, kyllä mä uskon että saadaan kakkukahvit toteutettua 😉) hali!<3
olemassaolosta.blogspot.com