ajatuksia

Tänään kerätessäni mustikoita ehdin tuolla metsässä ollessani kulkea pitkän matkan aivan omissa ajatuksissa. Vaikka jouduin kohtaamaan kesäkuun aikana aika kovan kolauksen siitä, ettei koulupaikka avautunutkaan (tai en sano vielä näin, mun kouluun pääseminen on vielä mahdollista varasijalta..) on minulla jotenkin tosi hyvä olla. Olen rentoutunut nyt lomallani ja tehnyt paljon minulle tärkeitä asioita: liikkunut enemmän, viettänyt aikaa perheeni kanssa, marjastanut, uinut ja saunonut ihan urakalla, tehnyt enemmän blogia, valokuvannut, nauttinut luonnossa olemisesta, sekä yksinkertaisesti lämmöstä, auringosta ja kesästä. Koko kevät oli niin stressaavaa aikaa, vaikka itse lukemisesta en kauheaa stressiä ottanutkaan, vaati se kuitenkin paljon ja verotti väkisinkin voimia. Jotenkin se helpottunut fiilis tulee ehkä eniten siitä, että tiedän mitä kohti pyrin ja mikä on se vähän suurempi tavoitteeni: ennemmin tai myöhemmin olen kauppakorkeakoulussa. Syyskuussa poikaystäväni aloittaa opinnot (olen vieläkin niin onnellinen hänen puolestaan opiskelupaikan avautumisesta!) ja mä jatkan itseasiassa samoja opintoja kuin Ollikin, mutta avoimen yliopiston puolella. Syksyn suunnitelmatkin ovat muutenkin alkaneet selvenemään ja luvassa on oikeasti kaikkea mitä odotan ihan innolla. Paljon liikuntaa (toivottavasti joogaa, pilatesta, lenkkeilyä, kuntosalilla käymistä, ehkä tanssia tai uintia..), kohtuudella opiskelua, blogin tekemistä, valokuvausta, terveellisistä elämäntavoista huolehtimista ja monia muitakin suunnitelmia ja haaveita. Vaikka sillä ensimmäisellä hetkellä huomatessani, että olen varasijalla tuntui, ettei tämä voi olla todellista ja mitä mä nyt teen... Elämä jatkuu. Vaikka koulupaikan saaminen jäisikin tällä kertaa todella, todella pienestä kiinni, minulla on jotenkin hyvä olla ja jatkan hymyssä suin kohti syksyä ja uusia tuulia. Kun päämäärä on selvillä, aion nauttia tästä matkasta ja jokaisesta päivästä kohti haavettani <3
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Ps. Anteeksi kovasti kun kommentteihin vastaaminen on viivästynyt. Pyrin tämän päivän aikana vastaamaan kaikkiin. Nyt lähdemme keräämään vattuja :)

 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka 😊

Paljon kiitoksia kommentistasi. 😊 En jatka enää Alkio-opistolla vaan teen kursseja itsenäisesti. Alkio-opisto on mielestäni ihana paikka ja tosi hyvä valinta välivuodelle. Siellä kun opiskelee vuoden niin on myös tosi hyvät mahdollisuudet päästä jatko-opiskelemaan ammattikorkeakouluun tai yliopistoon.

Itse tykkäsin tosi paljon Alkio-opistosta ja jäi paljon hyviä kokemuksia käteen. Laadukasta opetusta, hyvät, herkulliset ruuat, kaunista luontoa ympärillä, positiivinen ilmapiiri jne. Siellä sai keskittyä vain ja ainoastaan opiskelemiseen. Henkilökunta on myös tosi ystävällistä! Antoisaa ja kaikin puolin mukavaa opiskeluvuotta Alkio-opistolla. Uskoisin, että tykkäät varmasti tosi paljon olla siellä. Ja tsemppiä myös pääsykokeisiin valmistautumiseen, kannattaa ottaa kaikki irti Alkio-opistosta kuten varmasti teetkin <3

Ja kiitos kehuistakin, ihana kuulla, että olet tota mieltä! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Lea 😊

Kiva kun laitoit kommenttia. Ymmärrän ton "ongelman" ihan täysin.. Hyviä ja sopivia rintaliivejä on todella hankalaa löytää! Erikoisliiviliikkeistä olen ostanut usein rintaliivejä, mutta ne on aika kalliita, joten oon aina odottanut alennusmyyntien aikaa jos on ollut uusien liivien hankinnan aika. Itseasiassa en osaa sanoa ihan tarkkaa kuppikokoani tällä hetkellä.. Juuri nyt minulla päälläni Primadonnan liivit ja ne on kokoa 65 F. Primadonnan liiveistä olen tykännyt, ne istuvat minulle ehkä parhaiten. Ovat tukevat ja valikoimista löytyy mielestäni hyvin naisellisia ja kauniin näköisiä liivejä. Marlies Dekkers merkiltä aion ostaa varmaan seuraavaksi uudet liivit 😊 Löytyy pienellä ympärysmitalla olevia kauniita liivejä. Urheiluliivien puolelta olen ostanut muutamatkin ShockAbsorber merkin liivit, niitä myy ihan urheiluliikkeet.. Tänne postaukseen monet ovat kirjoittaneet vinkkejä jos on iso kuppikoko ja pieni ympärysmitta..

http://merenhelmi.indiedays.com/2014/04/04/piilossa-katseilta/


Pitäisikin muuten vastata ton postauksen kommentteihin! 😊

Ihanaa päivänjatkoa ja toivottavasti huomaat vielä vastaukseni 😊
merenhelmi.indiedays.com