Ajatuksia blogin pitämisestä

Hei, mulla on just tietotekniikkaa koulussa ja saan täällä tehdä blogia, joten...

Moni on varmasti huomannut, että en pidä aivan samanlaista blogia kuin esimerkiksi viime keväänä :) Nykyään postailen useammin, kerron enemmän itsestäni ja elämästäni. En myöskään julkaise välttämättä niin tarkkoja, harkittuja ja valittuja kuvia, kuin aiemmin.

Minulla ei valitettavasti tällä hetkellä aika riitä sellaiseen. Vapaa-aikani koulu- ja työjuttujen jälkeen jää aika minimiin. (Jos vapaa-aikaa aina edes on :D) Olen joutunut niin sanotusti muokkaamaan tätä blogia elämäntilanteeni mukaan. Vaikka viime keväänä postailin harvemmin, käytin blogin tekemiseen kuitenkin älyttömästi aikaa, koska tein jutut niin huolella. Nykyään en pysty käyttämään kerralla blogiin aikaa kahta-kolmea tuntia, lähinnä sen takia teen lyhyempiä postauksia usein, ja aina silloin tällöin kattavampia ja pidempiä juttuja, kun on enemmän aikaa.

Seuraan monia blogeja ja (mielipiteitä on toki monia), mutta itse tykkään ja arvostan tosi paljon, jos suosikkibloggaajani päivittävät usein heidän bloginsa. Klikkaan itseni aina sivustolle ja katson mitä blogin pitäjälle kuuluu. Tuntuu kuin hän olisi ihan kaveri kun kertoo elämästään niin usein lukijoille :)

Postailen useasti, koska ihan totta, tämä blogin kirjoittaminen on minulle aivan täydellinen rentoutumishetki. Unohdan kaiken muun ympäriltäni ja nautin joka hetkestä kun päivitän blogia, tykkään tästä niin paljon!

Näin oon siis tämän asian nyt ajatellut, että tällä hetkellä mahdollisimman usein päivittelen :) Ja kirjoitin tästä aiheesta, koska tämä on herättänyt mielipiteitä :)

Ihanaa päivää kaikille <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sensaatio,
Tykkään itse ainakin kovasti siitä, kun postaat säännöllisesti, vaikka postaukset olisi sitten lyhyempiä. Kuvaavat hienosti lukiolaisen kiireellistä elämää 😊

Vielä halusin sanoa, että sulla on ihana kirjoitustyyli ja sun postauksia on kiva lukea silloinkin kun aihe ei olisi omasta mielestä niin mielenkiintoinen.

http://puukengat-clogs.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/172717441180195633
Anonyymi
,
Ihanaa, juuri näin:) ite en oo huomannu mitään "tason laskua" postauksissa, näitä on aina mukava lukea ja kuvatuin on mahtavia 😊
Seidi,
Samaa mieltä! Tätä blogia on niiiin kiva lukea 😊 Jatka vaan samaan malliin (:
www.blogger.com/profile/108150338482457255
Anonyymi
,
Me lukijat ootellaan innolla sinun postauksia, niin pitkiä kuin lyhyitäkin! Jatka vain samaan malliin 😊
Sisko ja sen Sisko,
Niinhän sen pitää mennä että blogi elää mukana eri elämäntilanteissa. Eihän millään voi aina keretä tekemään pitkiä postauksia ja panostamaan siihen. Toisinaan joskus voi taas olla enemmän aikaa panostaa. Siitä ei pidä ottaa stressiä 😊
www.blogger.com/profile/025096032879703452
merenhelmi,
Sensaatio:
Ihana kuulla, kiitos! 😊 Jep, sellaista elämä kyllä onkin välillä, vähän kiireellistä.. 😊
Voi miten mukava kommentti, kiitti vielä 😊 Käyn sun blogissa 😊

Anonyymi:
Kiitos sinullekin ihanasta kommentista 😊<3

Seidi:
oi kiitos! 😊

Anonyymi:
Hih kiitos sinullekin<3 😊 juu, näin teen 😊

Sisko ja sen Sisko:
Näimpä, totta puhut 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167