Alanyan rantapäivä

Ensimmäisenä päivänä käveltiin vähän siellä ja täällä, haettiin hotellilta vaatteita, koska nukuimme koko loppuloman äidin ystävien Raijan ja Manun kotona. Heillä on aivan ihana asunto aivan meren läheisyydessä! Iltapäivällä haettiin kaupasta kaikkea hyvää ja otettiin aurinkoa talon katolla. Juteltiin, syötiin uskomattoman hyviä appelsiinejä ja luettiin lehtiä.
Toisena aamuna ihanan lämmin ilma houkutteli rannalle. Syötiin kookosjäätelöä ja käveltiin pitkin hiekkarantaa. Haettiin kaupasta kylmää limsaa, pähkinöitä ja suklaata, juteltiin, otettiin aurinkoa ja käytiin uimassa. Vaikka en kovin paljoa lomalla ruskettunut, aurinko otti kuitenkin ihan hyvin, koska kävimme ensimmäisen päivän iltana hamamissa, jossa iho esimerkiksi kuorittiin hyvin. Hamamissa käyminen oli kyllä rentouttava kokemus! Ensin menimme suomalaiseen saunaan (sauna oli tosi lämmin ja löylyvedessä tuoksui ihanasti ja aika vahvastikin eukalyptus). Sen jälkeen menimme turkkilaiseen saunaan, joka ei ollut niinkään lämmin, mutta ilma oli kostea ja hyöryinen, vähän niinkuin hyörysaunassa. Siellä menimme makaamaan marmoriselle tasolle, jossa ihoa kuorittiin, hierottiin ja pestiin hyvin. Meinasin melkein nukahtaa sinne. Saunasta tultuamme menimme viileämpään tilaan, jossa meille tarjoiltiin teetä ja kasvoille levitettiin ihana kasvonaamio. Makasimme lepotuoleilla ja annoimme kasvonaamion vaikuttaa. Lopuksi oli vielä hieronta, joka itselläni oli tarkoitus kestää vain 30 minuuttia, mutta hieronta kestikin melkein tunnin. :-D Mutta voin kyllä suositella Hamamia kaikille, jotka matkustavat turkkiin, oli aivan ihana kokemus! Eikä ollut kovin kalliskaan. (Vietimme aikaa kyseisessä paikassa reilu kolme tuntia ja 20 euron hintaan sisältyi kaikki mitä äsken mainitsin)

Tämä limsa osottautui viikon lemppariksi! Harmi kun Suomessa ei myydä tätä limsaa, tai sitten en ole vain huomannut tätä myytävän missään.
Ps. Toi blogin banneri vaihtuu heti kun ehdin vain tekemään uuden version. Se mikä näkyi blogissani muutaman päivän oli vain nopeesti tehty kokeiluversio. Mutta vaihdan sen uuteen heti kun tästä ehdin vain! :) Monet ovatkin nimittäin sanoneet, että nykyinen "kuvakollaasi" on hieman tylsä ja olen itse samaa mieltä, joten haluaisin sen kyllä vaihtaa pika pikaa. :) Olen jo hieman kyllästynytkin nykyiseen..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

jessicagrauh`,
susta voisi tulla oikeasti malli! c(: ihania kuvia 😉 <3
www.blogger.com/profile/179145977662036342
hiutale,
Oih tuo Fanta! Aina etelän reissuilla kittaan nuita Fantan erikoisempia limsoja jäätäviä määriä. En tajua miksei niitä tuua tänne ):
Ja ihania kuvia muutenkin (:
www.blogger.com/profile/161193669763446386
Soile,
Ihania kuvia täällä blogissa ja selailin vanhempia postauksia ja rakastuin sun kenkiin! 😲 ja oot tehny tosi paljon hyviä löytöjä kenkien suhteen 😊
www.blogger.com/profile/130551595099068677
Anonyymi
,
Oihh niimpä tuo fanta on taju hyvää! =) Ja haluun myös rannalle johonkin lämpöseen. (: Kiva blogi!
Anonyymi
,
Hei, olen menossa Alanyaan syksyllä ja minua kiinnostaisi tuon kylpylän/hoitolan (jos oikein ymmärsin, että se on semmoinen) nimi(:
Kuulosti tosi hyvältä ja vois ehkä itekki piipahtaa jossain vastaavassa.

Tosi ihania kuvia muuten, ei mitään heruja bikinikuvia vaan siistejä ja kauniita joita tosiaanki kehtaa julkasta netissä 😊
merenhelmi,
Anonyymi:
Heippa! 😊 Mä en muista, mutta näen tässä lähiaikoina yhtä äidin ystävää jolla on asunto Alanyassa ja kysyn häneltä, että mikä sen paikan nimi on. Kerron sen sitten täällä blogissani 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167