Alennuksien helmet!

Alevaatteet ovat meidän käsien ulottuvilla! Niimpä näin aamun alkajaisiksi kokosin yhteistyökumppaneideni Fashionstoren
 ja Dueton
 valikoimista alennuksessa olevia tuotteita. Suomen alennusmyynneissä minun tulee harvoin kierreltyä, mutta nettikauppojen valikoimia on mukava selailla kahvikuppi kädessä ja pyjama päällä. Ihanaa ajanvietettä etsiä jotain mitä tarvitsee ja vielä punaisella alelappusella varustettuna!

Huomasin juuri, että Spartoolla
on muuten tosi paljon kenkiä alennuksessa, löydät alekengät täältä
.


Puistokävelylle...
1. Tennarit / 2. Farkut / 3. Paita / 4. Laukku Mulberry
Kaupungille....
1. Mekko 2. Korkokengät 3. Korvikset4. Laukku Mulberry


Jätskille...
 /3. Louis Vuitton Alma 4. Rannekoru
 / 5. Maximekko
 (norm. hintainen)

Illan istujaisiin, lasilliselle...
 (norm. hintaiset) / 4. Hame 5. Guess Iltalaukku 

Tällä hetkellä etsin kuumeisesti tummansinistä hyvin istuvaa bleiseriä joka ei ole vieläkään vastaan ilmestynyt. Zaran bleiserit ovat kivan mallisia, mutta en oikein lämpene olkatoppauksille. Myös ruskeat balleriinat ovat hakusessa, sekä jokin ihanan kesäinen maximekko! Näitä vain metsästämään..
Lähden pian Helsinkiin viettämään vapaapäivääni, tällä kertaa yksin. Tarkoituksena olisi poiketa Mangossa, Zarassa ja Mulberryn liikkeessä. Palautin talvihuivini, sillä se oli ihan nukkaantunut ja saan vastineeksi valita samalla hinnalla uuden! Tällä kertaa voin kiittää Mulberryä hyvästä ja todella asiallisesta palvelusta.

Iltapäivällä hyppään äidin kyytiin ja lähdemme ajelemaan kohti kaunista Keski-Suomea. Menen todella pitkästä aikaa kotiin, oma rakas huone odottelee siellä ja kasapain blogilahjoja, kuulemma. Jänskää! Mutta nyt haluan toivottaa mitä parhainta päivän jatkoa :)Vastaan illalla teidän ihan mahtavien lukijoiden laittamiin sähköposteihin. Kiitos murut viesteistä, olette ihania! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Heippa 😊

Niimpä olen samaa mieltä. 😊 Että onneksi nykyään palvelu on parempaa.

Olen miettinyt samaa.. Nimittäin itse olen saanut Mulberryn liikkeessä ennen aika huonohkoa palvelua. Kiva kun tulit kommentoimaan, meen katsomaan sun blogia 😊 Kivat illanjatkot <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi
merenhelmi,
Hih voi kiitos! 😊 Valitettavasti en kommentoi raha-asioita täällä blogin puolella sen tarkemmin. 😊 Mutta olen saanut rahaa tekemällä töitä. 😊 Hyvää päivänjatkoa sinullekin<33:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229