Alennuskoodilla laadukkaita EcoTools siveltimiä edullisesti!

Ecotools siveltimet ovat todella hyviä ja itse olenkin juuri tekemässä sivellintilausta IHerb luontaistuotenettikauppaan, jossa kyseiset siveltimet ovat huomattavasti edullisempia kuin monissa muissa paikoissa.

Joten nyt vinkkinä kaikille, että IHerb nettikaupasta siveltimet loppuvat aina käsistä kun niitä tulee myyntiin. Tänään siveltimiä on tullut taas myyntiin ja sen takia itsekin väsään tässä nopeasti tilausta, että saan omani :) Joten nyt kannattaa olla nopea.

Ja silläkin sanoin tämän hyvän vinkin, että tänään on viimeinen päivä kun IHerbille tekemästä tilauksesta saa vielä 8 taalan alennuksen 40 taalan tilauksesta tekemällä tilauksen TÄÄLTÄ. 


IHerb on luotettava, edullinen luontaistuotekauppa, jolla on valtavat valikoimat, kilpailukykyiset hinnat, nopea toimitus jne. Maksaminen tapahtuu luottokortilla.

En ole vielä ihan varma mitä siveltimiä tilaan, varmaan melkein kaikkia.. :D Kun tekisi mieli uusia koko sivellinvarasto. :)

IHerb luontaistuotenettikauppaan pääset TÄSTÄ. Ecotools siveltimet löydät ainakin niin, että haet "EcoTools" kohdasta "Search" eli "etsi".

Tykkää-merkinnät

Kommentit