Allapäin?

Heippahei täältä opiskeluiden keskeltä! Tänään minulla ei ole luentoja ollenkaan ja päivä vierähtää itsenäisten tehtävien parissa, sekä tenttiin lukemisella.. Koealue johtamisen tenttiin on nimittäin lähemmäksi 800 sivua ja englanniksi, joten voitte vain kuvitella mahdollisen stressitasoni, joka minulla normaalisti olisi.. Mutta hitsi vie, olen ylpeä itsestäni, minulla on ihan rauhallinen ja hyvä mieli lukemisen suhteen! (Tavoitteena on nimittäin läpipääsy) ;)
Syksy on monilla uusien tuulien aikaa ja itse olen ehkä mukautunut tähän uuteen elämäntilanteeseen olemalla vähän allapäin.. Vaikka kaikki on todella hienosti, mieleni on ollut vähän maassa. Olen itsekin ihmetellyt sitä, miksi olen ollut vähän surullinen viime aikoina, vaikka sydämessäni tunnen kaiken olevan tosi hienosti! Joskus ehkä on vain sellaisia hetkiä kun kaikki ei tunnukaan niin ihanalta ja se kuuluu elämään..
Mutta olette kyselleet usein myös sitä, mistä saan virtaa arkeen, tulen paremmalle mielelle ja voitan sellaisen huonon mielen niin sanotusti.. Miten annan hyville ajatuksille vallan ja hymyilen onnesta. Onnellisuus kun on aika pitkälti vain omaa asennetta ja jos tuntuu, että olo on vähän allapäin, voi siihen mielentilaan vaikuttaa paljon itsekin.
>
Minulle liikunta on sellainen asia, joka suuntaa ajatukset usein väkisinkin parempaan suuntaan ja se antaa hurjasti hyvää energiaa! Toinen ovat kirjojen lukeminen. Kirjat muistuttavat positiivisuuden ja hyvän elämänasenteen tärkeydestä. Tähän postaukseen ajattelinkin listata teille ihania kirjoja, joista ahmin tällä hetkellä virtaa ja energiaa arkeen. Ja tulee noista kirjoista väkisinkin entistä paremmalle mielelle, vaikka ei harmittaisikaan mikään ja olisi jo entuudestaan hyvä fiilis.
Paulo Coelhon kirjat piristävät aina, ovat niin loistavia!
Vaikka joskus elämässä on sellaisia vaiheita kun arki ja siihen liittyvät asiat eivät innosta niin paljoa, on kuitenkin tärkeää löytää ne itselleen mieluisat asiat arjessa ja ylipäätään elämässä. Kun tietää mitkä asiat piristävät itseään ja tuovat parempaa mieltä, ne auttavat kummasti voittamaan syys-stressin tai muuten vain sellaisen olotilan kun positiivisuus ja ihanat ajatukset, sekä tunteet ovat ikään kuin vangittuna.
Miten te tulette paremmalle mielelle? Onko teitä stressannut nyt syksyllä jokin asia, tai oletteko olleet ns. ilman mitään syytä allapäin?
Ps. Tykkää blogistani facebookissa täällä :)

Tykkää-merkinnät