Allapäin?

Heippahei täältä opiskeluiden keskeltä! Tänään minulla ei ole luentoja ollenkaan ja päivä vierähtää itsenäisten tehtävien parissa, sekä tenttiin lukemisella.. Koealue johtamisen tenttiin on nimittäin lähemmäksi 800 sivua ja englanniksi, joten voitte vain kuvitella mahdollisen stressitasoni, joka minulla normaalisti olisi.. Mutta hitsi vie, olen ylpeä itsestäni, minulla on ihan rauhallinen ja hyvä mieli lukemisen suhteen! (Tavoitteena on nimittäin läpipääsy) ;)
Syksy on monilla uusien tuulien aikaa ja itse olen ehkä mukautunut tähän uuteen elämäntilanteeseen olemalla vähän allapäin.. Vaikka kaikki on todella hienosti, mieleni on ollut vähän maassa. Olen itsekin ihmetellyt sitä, miksi olen ollut vähän surullinen viime aikoina, vaikka sydämessäni tunnen kaiken olevan tosi hienosti! Joskus ehkä on vain sellaisia hetkiä kun kaikki ei tunnukaan niin ihanalta ja se kuuluu elämään..
Mutta olette kyselleet usein myös sitä, mistä saan virtaa arkeen, tulen paremmalle mielelle ja voitan sellaisen huonon mielen niin sanotusti.. Miten annan hyville ajatuksille vallan ja hymyilen onnesta. Onnellisuus kun on aika pitkälti vain omaa asennetta ja jos tuntuu, että olo on vähän allapäin, voi siihen mielentilaan vaikuttaa paljon itsekin.
>
Minulle liikunta on sellainen asia, joka suuntaa ajatukset usein väkisinkin parempaan suuntaan ja se antaa hurjasti hyvää energiaa! Toinen ovat kirjojen lukeminen. Kirjat muistuttavat positiivisuuden ja hyvän elämänasenteen tärkeydestä. Tähän postaukseen ajattelinkin listata teille ihania kirjoja, joista ahmin tällä hetkellä virtaa ja energiaa arkeen. Ja tulee noista kirjoista väkisinkin entistä paremmalle mielelle, vaikka ei harmittaisikaan mikään ja olisi jo entuudestaan hyvä fiilis.
Paulo Coelhon kirjat piristävät aina, ovat niin loistavia!
Vaikka joskus elämässä on sellaisia vaiheita kun arki ja siihen liittyvät asiat eivät innosta niin paljoa, on kuitenkin tärkeää löytää ne itselleen mieluisat asiat arjessa ja ylipäätään elämässä. Kun tietää mitkä asiat piristävät itseään ja tuovat parempaa mieltä, ne auttavat kummasti voittamaan syys-stressin tai muuten vain sellaisen olotilan kun positiivisuus ja ihanat ajatukset, sekä tunteet ovat ikään kuin vangittuna.
Miten te tulette paremmalle mielelle? Onko teitä stressannut nyt syksyllä jokin asia, tai oletteko olleet ns. ilman mitään syytä allapäin?
Ps. Tykkää blogistani facebookissa täällä :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Paulo Coelhon kirjoja suosittelen minäkin, aivan mahtavia. 😊 Läheisten ihmisten seura, suklaa ja hauskat elokuvat saavat tämän neidin paremmalle tuulelle! <3
Marika,
Joidenkin henkilökohtaisten juttujen vuoksi olen ollut melkoisen allapäin jo jonkin aikaa, mutta onneksi muutimme eilen mieheni kanssa takaisin Lontooseen. Muutto, jota olen odottanut jo yli kaksi kuukautta (vietimme kesän Suomessa), tuli vihdoin ja nyt alkaa taas olla hyvä mieli. Lontoossa tietenkin on satanut vettä molempina päivinä - tänään onneksi näkyi jo aurinkokin - mutta eiköhän se tästä. Huomenna kuntosalijäsenyys takaisin ja treenaamaan. Viikon päästä saamme asunnonkin, sillä tällä hetkellä joudumme punkkaamaan kaverin olohuoneessa. Ajatus siitä, että tämäkin on vain väliaikaista ja kohta on oma asunto, opinnot alkavat taas ja sain kivan työpaikankin, auttaa jaksamaan ja nostaa kovasti mielialaa. Ja tänne on luvattu lämmintä ilmaa perjantaista alkaen. <3
marionetteblog.com
Tiina Eliisa
,
Hei <3 olen yövuorossa töissä ja täällä tuli pieni luppoaika niin tottahan piti tulla kurkkaan sinun blogisi 😊 sain positiivareilta tällaisen aamiaisen ja oli niin hyvä että tahdoin tulla jakamaan sen sinullekin 😊 <3

PIKKUPALOJA PURTAVAKSI

Onko sinulla ongelma, joka on kehittynyt useiden vuosien kuluessa ja nyt haluaisit saada aikaiseksi pikaratkaisun?

Paloittele haasteesi hallittaviksi viipaleiksi. Murenna ongelma palasiksi ja valitse sitten yksi niistä ratkaistavaksi. Kun se on poissa päiväjärjestyksestä, ruksaa se listaltasi ja keskity seuraavaan.

Kun pääset vähittäin voitolle yksittäisistä osasista, koet pian hallitsevasi taas tilanteen ja näet valoa tunnelin päässä. Hieman kovaa työtä ja päättäväisyyttä, ja saat aikaan ratkaisun, joka kerran näytti niin ylipääsemättömältä.

Meillä jokaisella on kyky tulla toimeen jopa elämän suurimpien ongelmien kanssa. Ratkaisevaa on lähestyä niitä oikeasta näkökulmasta ja murtaa ne käsiteltäviksi yksiköiksi.
Linda
,
Mulla usein aiheuttaa stressiä se, kun täytän arjen liian monella asialla ja aina on jotain tekemistä, rästihommia, tapahtumia , eikä jää vapaa-aikaa rentoutua ja rauhoittua.
Viime viikolla harmittelinkin tosi paljon, kun aikaa ei mukamas riitä ja on niin paljon tekemistä kokoajan.

Mut tällä viikolla ymmärsin rentoutua, otin illan vaan itselleni, keitin hyvää teetä ja luin pitkästä aikaa kirjaa, johon aikani ei mukamas ollut riittänyt. Hyvillä mielin hölläsin koulujutuista ja otin rennosti. Mieli on nyt paljon parempi ja jaksan opiskellakin paremmin 😊. Välillä kannattaa päästää irti.
merenhelmi
,
Moikka Ruusunen 😊

Itsekin tykkään niistä, mielestäni ne ovat niin hyvin ja jotenkin sujuvasti, sekä koukuttavasti kirjoitettuja. Tällä hetkelllä lukemisen alla on toi Zahir kirja, tosi hyvä!

Kuulostaa ihanalta.. <3 Suklaa saa kyllä aina paremmalle tuulelle 😊
merenhelmi
,
Heippa Lindaseni <3

Joo, täällä on sama!! 😊 Aina tuntuisi olevan jotain tekemistä ja ikinä ei varmaan tule sellaista tilannetta kun "nyt on kaikki hommat valmiina", jos kaikki olisi ikään kuin valmiina, eikä olisi mitään rästihommia niin sitten helposti keksin itselleni lisähommaa: täytyisi siivota vaatekaappi, harjoitella englantia.. ja näin päin pois 😃 Niimpä, olen aivan samaa mieltä kanssasi ja miten mahtavaa on joskus vain keittää teetä ja uppoutua johonkin hyvään kirjaan, kömpiä peiton alle ja yksinkertaisesti olla vain!! 😊

Mukavaa ja kaikinpuolin onnistunutta päivää sinulle ihanus<3
merenhelmi
,
Hei Marika <3 Olenkin lukenut paljon blogiasi ja tykännyt siitä valtavasti. 😊 Kiva kun tulit kommentoimaan minulle. <3

Lontoo on varmasti ihana kaupunki, haluaisin sinne lähteä käymään jossain vaiheessa. En olekaan koskaan käynyt siellä. Sinä olet matkustellut paljon ja asunut ulkomailla, kuulostaa niin hyvältä! 😊 Itse haluaisin lähteä Australiaan, Amerikkaan ja kiertämään Euroopan maita, hitsi odotan niin paljon sitä aikaa kun saan opiskelupaikan, ja sitten voi pitää vaikka välivuoden ja lähteä ulkomaille!! 😊 Tulipas nyt kirjoitettua, mutta luin blogistasi, että olet ollut Amerikassa ym!:)

Kiva kuulla, että saat asunnon Lontoosta ja vielä työpaikan myöskin! Olet kyllä onnentyttö! 😊

Toivottavasti siellä paistaa aurinko loppuviikosta niin pääsee nauttimaan hyvistä keleistä.

Ihanaa päivänjatkoa sinulle upeus ! 😊 <3
merenhelmi
,
Hei ja kiitos tästä päivän piristyksestä! 😊 Mukava kuulla, että tulit poikkeamaan blogissani yövuoron aikana, jotenkin ihanaa kuulla!! 😊 <3

Toi oli kyllä ajattelemisen arvoinen asia, illalla keitän teet ja pohdin oikein ajan kanssa tota "pikkupaloja purtavaksi" tekstiä ja mietin, että mitkä elämässäni ovat sellaisia murheita tai asioita joita olisi hyvä oikein pohtia ja ajatella läpi. Kiitos todella paljon sinulle <3 Olen tosi kiitollinen, että minulla on näin mahtavia lukijoita! 😊

Haleja ja oikein mukavaa syyspäivää sinulle 😊

<3 Veera
Sini
,
voi kuule, ihan samasta ollaan kärsitty täällä, allapäisyydestä syystä tai ilman, joten muista ettet ole ainut <3
merenhelmi
,
Kiitos sinulle <3 Ihana että tulit kommentoimaan, on kyllä ollut sellainen surullinen mieli viime aikoina, vaikkakin ihan turhaan niin sanotusti.Pitää vain yrittää keksiä jokaisesta päivästä jotain positiivisesti ja ajatella asioita jotka ovat hyvin <3

Kivaa iltaa! 😊 Mä lähden tästä saunomaan siskojen kanssa:)