Aneten ja Veeran illanviettoa !

Ollaan täällä Aneten ja Alexin luona viettämässä iltaa! Ollaan saunottu, syöty hyvää ruokaa ja meillä on hyvää valkoviiniä illalle. Nappasin muutamia kuvia täältä heidän kotoaan. Täällä on niin kaunista! :) Aletaan juuri valmistautumaan iltaa varten, ihan todella kiva päivä on ollut kaikin puolin ja ilta tulee olemaan vielä super paljon hauskempi! :D Olet ihana ja parhain ystäväni ja tiedät sen. <3 Nyt meikkaamaan ja miettimään mitä pukisi ylleen. :)

Hei pahoittelen, että hiustenhoitopostaus ja tämän päiväisen ostoksen kuvaaminen siirtyy huomiselle, koska olen ollut koko päivän Jyväskylässä ja menossa. Meen vasta huomenna takaisin kotiin! :) Mennään ehkä Aneten kanssa yhdessä huomenna kohti Äänekoskea.

Hauskaa iltaa! <3
Tällä pääsee Escapeen ja muualle.. ;D Kiitos Anette!! :D
Hiukset vähän pesun jäljiltä.. :D Kuvasin pikaisesti tämän päivän kirppislöytöni. Ihana raitapaita, juuri tällaista olenkin etsinyt, eikä maksanut paljoa! Muistaakseni euron? Kirppikset kunniaan.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Soikku,
Kiva kirpparilöytö, just tommosia peruspaitoja on kiva ostaa kirppareilta eurolla tai parilla, siinä voi säästää aika paljonkin! 😊
www.blogger.com/profile/182834308026328967
Reetta,
Hauskaa iltaa! 😊 Ihania nää kuvat 😊
www.blogger.com/profile/102846215624260649
Lempi,
Ihania kuvia! sano anetelle terveisiä että this is vip you motherfucker mutta ei oo pakko julkasta tätä xD
www.blogger.com/profile/170235669398650709