Anette heitti minua..

... Haasteella, velvollisuudella, blogikirjoitustoiveella, pyynnöllä, vaatimuksella.. En voinut luistaa tehtävästä.

Minun tulee nyt paljastaa kahdeksan faktaa, itsestäni. Jonka jälkeen vastailen ystäväni Aneten minulle lähettämiin kysymyksiin..
1. Olen vähän sanaton, eikä minulla tule mieleen ainuttakaan. Noh, aloitan nyt jostakin! Minulla on aina kolme - viisi herätyskelloa soimassa, jotta en nukkuisi pommiin. Olen ylpeä unenlahjoistani.. 
2. Ikävöin balettitunteja, koska ne tekivät elämäni lähemmäksi kymmenen vuoden ajan. <3 Se oli täyttä rakkautta! 
3. Olen rohkea seikkailija, joten tämä neiti suuntaa maailmalle näillä näkymin vuonna 2013!! ;) 
4. En pelkää mitään. En halua pelätä mitään. Haluan elää ja nauttia jokaisesta päivästä, enkä kulkea pelon kanssa käsi kädessä. 
5. Pienetkin asiat voivat saada minut hymyilemään. Osaan olla kiitollinen kaikesta mitä olen saanut elämääni. :) Myös niistä harmillisista asioista. 
6. Minulla on hyvä itsetunto, mutta vaadin itseltäni usein vähän liikaa, vaadin täydellisyyttä, vaikka inhimmillisyys ja epätäydellisyys ovat arvostettavampia asioita. 
7. Veera Merenhelmi saa vielä kätösiin aidot helmikorvakorut jokin kaunis päivä. ;) Niistä haaveilen.  
8. Olen hyvällä tavalla hiukan kapinallinen ja omanlainen persoona.. 
9. Taidankin jatkaa tätä listaa, vaikka toiveessa kehotettiin lopettamaan kohtaan kahdeksan.
10. Olen sitä mieltä, että elämässä voi saada kaiken mitä haluaa! <3 
11. Olen kaikki tai ei mitään -ajattelija, enkä tiedä onko se hyväksi mutta se on osa minua. 
12. Arvostan persoonallisuutta, aitoutta, sympaattisuutta, rohkeutta, spontaania elämänasennetta, positiivisuutta, sekä tietynlaista heittäytymiskykyä. Inhoon perinteitä ja ahdasmielisyyttä. 
13. Minua kiinnostaa kauppatieteet (etenkin johtaminen), jota opiskelen tällä hetkellä. Mielen syvyyksiin on jäänyt kuitenkin pyörimään kiinnostuksen murunen myös psykologiaa kohtaan. 
14. Tällä hetkellä minulla on meneillään yksi suurempi projekti, jonka saan päätökseen aikalailla lähiaikoina. 
15. .... Sen jälkeen keskityn loppukevään niin fyysiseen, kuin henkiseen hyvinvointiin. Haluan voida kokonaisvaltaisesti entistä paremmin. <3 
17. Olen nyt todella väsynyt, mutta odotan huomista ja hymyilen!!:)
18. Matkustaminen kiehtoo minua, meri sitäkin enemmän.. 

Ja ne Aneten kysymykset!
1. Kuka on kauneusihanteesi ja miksi? 2. Mistä haaveilet? 3. Hauskin muistosi? 4. Jos voisit muuttaa jonkin asian vartalossasi, niin mitä muuttaisit? Vai muuttaisitko mitään? 5. Mitä blogeja seuraat tällä hetkellä eniten? 6. Miltä unelmamiehesi näyttää;)?  7. Pahin pelkosi? 8. Paras näkemäsi elokuva?
1. Kate Middleton. Se klassisuus, arvokkuus ja luonnollisuus..
2. Haaveilen minulle täydellisestä miehestä, ulkomaille muuttamisesta, Aalto yliopistoon pääsemisestä, purjehtimisesta, paremmista valokuvaustaidoista, kupillisesta kahvia, pitkistä yöunista ja paremmasta fyysisestä kunnosta. Esimerkiksi.
3. Elämäni hauskinta muistoa en uskalla kertoa täällä koko maailmalle... ;D
4. Aina voi näyttää paremmalta! Yhden meneillään olevan projektin jälkeen keskityn liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen hyvinvointiin. Haluaisin olla paremmassa kunnossa ja saada takaisin suuren intohimoni liikuntaa kohtaan ja aloittaa joogan.
5. Aneten, Lempin, äidin blogeja pääsääntöisesti. 
6. Hän on urheilullinen ja pitkä. Itsestään huolehtiva, mutta ulkonäköä tärkeämpänä asiana pidän sitä, tekeekö hänen seura minut onnelliseksi ja onko yhdessäolo aitoa ja mukavaa. Mieheltä toivon sitä, että hän arvostaa minua. Hän on itsevarma, urheilullinen, ystävällinen, kohtelias... Listani on loputon jos minulta erehdytään kysymään unelmieni miehestä. ;) Täydellistä ei ole olemassakaan! :
6. En halua pelätä mitään. Mutta yksin pimeessä käveleminen keskellä yötä on saanut sydämmeni hakkaamaan ja pahemman kerran... Kerran pelotti enemmän kuin koskaan aiemmin! En nähnyt eteeni, en nähnyt taakse. En nähnyt mitään. Se oli viimeinen kerta kun kävelen mistään kotiin yksin viikonloppuyönä. 
7. Coco Chanel leffasta tykkäsin. Koskettava!

<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Sandra,
Oletko siis valmennuskurssilla?

ps. Sydämeen mahtuu vain yksi ämmä 😉
www.blogger.com/profile/115555502351604690
Hetkiä,
Ihana tuo ylin kuva <3

http://khetkia.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/089587308165601694
merenhelmi,
Moikka! 😊

Yksi opiskeluun liittyvä työ! 😊 Heh, jep!:DD <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Olen ottanut kuvan viime kesänä!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Noora,
Tosi ihana postaus!:-)

http://neverletmego-go.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/028404759314471590
Anonyymi
,
Voi että kun ihailen tota sun elämänasennetta. Vaikutat tosi positiiviselta, tiedät mitä haluat ja luotat itseesi 😊 Ite oon sellanen että mietin aina hirveesti mitä haluaisin tehdä ja olla mutta useimmiten se vaan jää sille ajattelun tasolle 😃 Mutta tästä sun blogista saan monesti sellasta inspiraatioo oikeesti tehdä asioille jotain.
merenhelmi,
Olen sellaisella puolen vuoden kestävällä valmentavalla kauppatieteiden linjalla. 😊 Meillä on koulua arkiviikolla joka päivä. 😊

Aa noniin, niimpäs onkin!!! 😊 <3 Heh, hyvä kun sanoit. 😊 ihanaa päivää!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitos ja kiitos. 😊<3 Heh, voi että. 😊 Olipas kauniisti kirjoitettu kommentti, joka sai minut iloiselle tuulelle. 😊 Kannattaa vain luottaa itseensä ja kuunnella sitä "sydämmen pientä ääntä" 😊 Se johdattaa varmasti aina oikeaan, ja kun luottaa itseensä voi saavuttaa mitä vain. Kiitos vielä, olet kyllä ilahduttava. 😊 Mukavaa päivänjatkoa <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
"sydämen" 😃 piti kirjoittaa!:D<3 Juurihan yksi lukijani muistutti minua tästä kirjoitusvirhestä. 😊 Muistini on hyvä, mutta lyhyt. 😉
www.blogger.com/profile/015246971550904167