Anna pusu!

Olen korviani myöten ihastunut...
... Maybelline Color Sensation huulipuniin. Ihanuudet näyttäytyvät tänä keväänä toinen toistaan upeimmissa sävyissä. Meidän kosmetiikkafriikkien sydämet sulatti erityisesti sävyt nimeltä: Vived Rose & Hot Plum, jotka ovat niitä harvoin vastaan tulevia, täydellisiä. 
Ovat tälläkin hetkellä laukussani mukana, näillä saa aikaan muutamalla levityskerralla näyttävän näköiset huulet, jotka eivät jää vaille huomiota. Ystäväni (lukuunottamatta Anette) ovat olleet ihmetyken vallassa: Miten ehdin tekemään niin kauniin meikin aina aamuisin? Teen muuten luonnollisen pikameikin (aikaa arkimeikkiin minulla vierähtää viisi / kymmenen minuuttia), mutta huulille sipaisen näyttävää huulipunaa! Tulee mielikuva, että olisin käyttänyt enemmänkin aikaa itseni kaunistamiseen aamulla. Mutta en. Nämä huulipunat pelastavat päivän kuin päivän jo pirteillä, upeilla sävyillään. Näin keväällä voi aivan huoletta kulkea näyttävän sävyinen puna huulilla, joka huomataan! Juuri nyt huulillani kaunistelee Vived Rose, josta tuli ehdottomasti yksi lempparini.♥  Huulipunat ovat huulilla ihanan kosteuttavan tuntuisia, levittyvät todella kauniisti ja ovat erityisen pitkäkestoisia. Voimme ystäväni Aneten kanssa suositella näitä, ovat meidän mielestämme laadukkaita ja kehuttavan arvoisia punia. 
-Nyt lähden parantelemaan itseäni! Väsymys tuntuu, vaikka olen nukkunut koko päivän. Olen tällä hetkellä kipeänä, mutta huomenna haluan kovasti töihin, joten teen kaikkeni että paranen! :) Saavuin tänään perheen luokse viettämään viikonloppua, tosi mukavaa olla kotona! Lähden tästä juomaan kivennäisvettä ja nauttimaan hedelmiä näin illan kunniaksi... Lukemisesta ei ole tullut tänään yhtään mitään, olen rakastanut sänkyä: nukkunut tunnista toiseen. Tulen oikeasti erittäin harvoin kipeäksi, en tiedä onko viime aikainen antibioottikuuri vienyt osan vastustuskyvystäni.. Inhoan olla kipeänä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Niimpä! Noilla saa kyllä aikaan niin upeat ja näyttävän näköiset huulet, että. 😊 Se on yksi kevään kohokohta... Kun pääsee ihastelemaan ja ostamaan hiukan uutuuksia... 😊 Ihanaa kevättä sinulle ja jatkankin tästä matkaa sinun blogin puolella. 😊 Kiva kun kommentoit! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
herolifestyle Heidi
herolifestyle Heidi,
Itsekin ostin yksi päivä tuollaisen punan, vaikka en kovin huulipuna tyyppiä olekkaan, mutta olen kyllä tykästynyt tuohon punaan! 😊
www.blogger.com/profile/133931066793044849
IP: 82.99.3.229