Anna säärien säihkyä!


Sain blogini kautta mahdollisuuden päästä kokeilemaan Madaran vartalohohdetta ja kyseiseen tuotteeseen ei voi olla ihastumatta!

Olen aina tykännyt Madarakosmetiikkatuotteista. Ne ovat täysin luonnollisia, ekologisia tuotteita, jotka täyttävät myös Ecocert-vaatimukset. (ECOCERT kieltää synteettisten tuoksujen, synteettisten säilöntäaineiden, kuten parabeenien, mineraaliöljyjen, propyleenin, glycolin ja muiden synteettisten aineiden käytön). Tällä ihanalla vartalohohteella halusin hemmotella itseäni mökkilaiturilla pitkän uintilenkin ja rentouttavan saunan jälkeen ja todella tykästyin tähän. Madara Flower Dust -vartalohohde sisältää mm. kimaltavia mineraaleja, sekä ruusunmarjaa.


Kevyttä vartalovoidetta on miellyttävä levittä�� iholle ja se imeytyy kuin silmänräpäyksessä. Tuote kosteuttaa hyvin kuivaakin ihoa, eikä iho jää yhtään tahmaisen tai rasvaisen tuntuiseksi.Vartalovoide kosteuttaa nopeasti ja kirkastaa ihoa antaen iholle kultaisen, kauniin hohteen. Jos haluat hiukan säihkettä sääriin, tätä on ihana levittää antamaan hiukan hohtoa ja korostamaan ruskettunutta ihoa. Plussaa myös helposta ja kätevästä annostelukorkista, josta tuotetta saa kätösiin juuri sopivan verran. Tässä on kaikinpuolin täydellinen ihonkosteuttaja, josta tuli kerralla yksi vakiotuotteeni! Suosittelen lämmöllä :)
Postaus toteutettu yhteistyössä Madaran kanssa. Tuote saatu testaukseen blogin kautta. 
Täältä löydät Suomen jälleenmyyvät Madara tuotteille.

Lue myös äitini kirjoittama arvostelupostaus suosittelemisen arvoisista ja todella hyvistä puhdistustuotteista, josta löytyy paljon myös minun lempparituotteita. Sen löydät täältä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Alison,
Olisi kiva ollut nähdä tämä levitettynä jaloille 😊
www.blogger.com/profile/125150599149799887
Katriina,
Oon kuullu paljon hyvää Madaran tuotteista. En oo vaan koskaan itse vielä kokeillut. Pitää kokeilla kun entiset purnukat on kaapista loppu.

Hyvää yötä <3

http://khetkia.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/121045125979909427