Arjesta irtautuminen

Hyppäsin koulupäivän jälkeen bussiin ja lähdin yksin kohti Jyväskylää, tuli vain sellainen olo, et haluan päästä vähän viettämään aikaa itsekseni. Olisin periaatteessa voinut mennä tapaamaan yhtä kaveriani, mutta tämä kaveri ei takuulla olisi viihtynyt korkkariosastolla :D Joten parempi näin. :)

Mukava päivä takana, vaikka oonkin vasta nyt kaheltatoista kotona, herää varmaan kysymys, että miks nii myöhää? :D No kyseessähän on Veera.. Oli tarkoitus lähteä kasin bussilla kotiin, jolloin olisin ollut ihan ihmisajoissa kotona. Mutta kellon näyttäessä viittä vaille kahdeksan, eteeni sattui aivan täydelliset Niken urheilutrikoot, jotka oli ihan pakko lähteä kokeilemaan, ja mukaanhan ne lähtivät. Ja samalla kotiin paluu siirtyi kolmella tunnilla eteenpäin. Olikohan sen arvoiset trikoot, en oikein tiedä..

Kaiken kukkuraksi bussi millä tulin sitten kotiin kierti jotain syrjäkyliä ja matka kotiin kesti melkein tunnin kauemmin kuin mitä yleensä kestäis! Nuokuin ja yritin pysytellä hereillä takapenkillä, sekä kittasin yhteensä 0,5 litraa teetä matkan aikana, jotten nukkuisi oman pysäkin ohite. En onneks nukahtanut, vaikka lähellä olikin..

Shoppailupäivän aikana yritin löytää kaikki tarpeelliset jutut mitä lähdin etsimään, illalla kuitenkin energia hiukan hiipui ja menin Jyväskylän Passionin terassille istuskeleen lasilliselle ja tappamaan aikaa (odottelin sitä bussin lähtemistä) Mutta kokonaisuudessaan oli mukava olla vaan yksin, kierrellä kauppoja ihan omissa ajatuksissa.


Siinä ne ostokset :) Vielä tarviin urheilurintsikat ja ehkä uudet lenkkarit. Sekä ne mustat korkkarit, en löytänyt tänään sopivia. :( 
Ja piti ottaa kuvia koko päivän ajalta, otin kyllä kameran mukaan, mutta en näköjään muistikorttia. :D

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dahlia,
Kyllä se vaan aina joskus on maailman parasta aikaa viettää itsensä kanssa, vaikka sitten menisi myöhään. Omassa rauhassa saa kierrellä ja ihastella ympäriinsä, ilman että kukaan on hoputtamassa.
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
saisiko parempaa kuvaa noista niken trikoista