ARKIMEIKIN PELASTUS!

Viime viikolla postailin teille yhdestä eniten käytössäni olevasta hohdeluomiväristä ja tällä kertaa hypätään huulten meikkaamiseen! Tiedätte varmasti, että rakastan punaisen huulipunan käyttämistä, mutta jo syksystä lähtien olen ollut tosi tykästynyt myös fuksian sävyyn huulilla - piristävää vaihtelua :)
Huulikiiltokynien nimeen olen vannonut monia kertoja aiemminkin, sillä tykkään kynistä tosi paljon etenkin niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Huulikiiltokynällä saa aikaan huolitellun näköiset huulet nopeasti ja helposti. Kynissä yhdistyykin neljä ominaisuutta: huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Esimerkiksi huulipunaa laittaessa olisi hyvä aina rajata huulet (jossa menee tietenkin hetken aikaa) mutta tällä kynällä voi vaikka kesken koulupäivän lisätä meikkiin nopeasti pientä piristystä!
Kyseisessä Raspberry kiillossa on mielestäni paljon hyviä puolia. Se tuntuu miellyttävältä huulilla, eikä yhtään tahmaiselta. Edellämainitut asiat ovat ainakin itselleni ne tärkeimmät kriteerit huulikiillon osalta :) Sävyssä 17 - Tuoksuvat puut on myös aika vahva pigmentti, josta tykkään. Huulimeikistä tulee näyttävän näköinen, eikä tämä viime syksyn trendisävy suinkaan jäänyt meikkipussin pohjalle! Aion käyttää tätä ehdottomasti ympärivuoden! :)
Olen muuten aiemminkin postaillut teille huulikiiltokynistä. Jos haluat nähdä miltä näyttävät huulilla Lumenen Raspberry Miracle Lip Sorbet huulikiiltokynien sävyt 13 kukkaketo ja 14 Aamun raikkaus, kurkkaa tänne postaukseen.
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
Tuote on saatu blogin kautta kokeiltavaksi.

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kata
,
Tosi upeita kuvia tässä postauksessa! 😊
Toi huulikiilto näyttää kyllä tosi hyvältä sulla, tosi kaunis sävy! 😊
Ihastuin kanssa tohon neuleeseen, tajusin ettei mulla oo yhtään mustaa neuletta, toi on just ihana! 😊
Ihanaa päivää sinulle! 😊 <3
Marra,
Tuo huulikiiltokynähän kuulostaa erinomaiselta 😊. En ole koskaan moista kokeillut, mutta kuulostaa paremmalta, kuin huulikiilto, jota käytän päivittäin, mutta joka on todellakin tahmeaa, mistä en pidä yhtään. En vain ole enää vuosiin jaksanut pelata huultenrajauskynän ja huulipunan kanssa, huulikiilto on niin paljon nopeampi käyttää. Ja lisäksi kuluu huomaamattomammin pois, kun etenkin tummat huulipunat näyttävät melko typeriltä, jos on vaikka syönyt, eikä ole saanut tilaisuutta korjata huulimeikkiään. Joskus minua on hävettänyt esimerkiksi messuilla, kun olen ollut töissä standilla ja sitten on tullut siinä juotua ja syötyä jotain asiakkaan seurana ja ei voi heti lisätä huulipunaa ja sitten kun näkeekin itsensä peilistä ja punat on huulten reunoilla, eikä keskellä ollenkaan, niin se on niin inhottavaa. Huulikiilto on siitä hyvä, että tuolta ilmiöltä välttyy kokonaan. Mutta jos tuo huulikiiltokynä myös kuluu huomaamattomasti ja lisäksi ei tahmaa, niin taidanpa vaihtaa siihen 😊
marrasthetics.wordpress.com
merenhelmi
,
Moi Kata! <3

Kiitoksia tosi paljon <3 Takana on pitkä päivä ja oli tosi mukavaa tulla blogin pariin kun täällä odotteli tällainen kommentti <3 Kiitos oikeesti tosi paljon!! :')

Tykkään jotenkin tosta sävystä niin paljon:) Kun usein käytän punaista huulipunaa niin on toi kivaa vaihtelua punaiselle.

Toi neule on itseasiassa lainassa siskoltani Lempiltä 😊 Kävin vähän Lempin vaatekaapilla 😃 Oikeestaan toi neule tulee muuten olemaan yhdessä asukuvassakin jonka julkaisen tässä lähiaikoina 😊

Ihanaa, leppoisaa illanjatkoa sinulle kaunotar:)
merenhelmi
,
Hei Marra ja kiitokset kommentistasi! 😊 On ihanaa saada tällaisia kommentteja <3

Oon samaa mieltä kanssasi, että huulikiillot ovat kätevämpiä. Rakastan kyllä huulipunien käyttämistä, etenkin punaista, nudea ja fuksian sävyistä huulipunaa.. 😊

Mutta huulipunien kanssa on just toi, että puna lähtee kulumaan ja jää siten ainoastaan huulten reunoille. Kerran minulla kävi näin yksillä treffeillä (ajattelin tietenkin koko ajan, että huulimeikkini on ihan täydellisesti) kunnes treffien jälkeen katsoin peilistä itseäni 😃 Päätin silloin, että kannan aina mukana pientä peiliä, huulipunaa tai huulikiiltoa. Kiilto on kyllä helppo tilanteissa joissa tarvitsee nopeasti lisätä kiiltoa ja pientä sävyä huuliin.

Monet bloggaajat ovat kehuneet noita Lumenen huulikiiltokyniä ja itsekin tykkään niistä tosi paljon. Olen aina ollut enemmän huulipunien ystävä, mutta noista kynistä tykkään! 😊

<3 Kiitos vielä kerran ja oikein mukavaa illanjatkoa sinulle! 😊