ARKIMEIKIN PELASTUS!

Viime viikolla postailin teille yhdestä eniten käytössäni olevasta hohdeluomiväristä ja tällä kertaa hypätään huulten meikkaamiseen! Tiedätte varmasti, että rakastan punaisen huulipunan käyttämistä, mutta jo syksystä lähtien olen ollut tosi tykästynyt myös fuksian sävyyn huulilla - piristävää vaihtelua :)
Huulikiiltokynien nimeen olen vannonut monia kertoja aiemminkin, sillä tykkään kynistä tosi paljon etenkin niiden helppokäyttöisyyden vuoksi. Huulikiiltokynällä saa aikaan huolitellun näköiset huulet nopeasti ja helposti. Kynissä yhdistyykin neljä ominaisuutta: huultenrajaus, väri, kiilto ja hoitavuus. Esimerkiksi huulipunaa laittaessa olisi hyvä aina rajata huulet (jossa menee tietenkin hetken aikaa) mutta tällä kynällä voi vaikka kesken koulupäivän lisätä meikkiin nopeasti pientä piristystä!
Kyseisessä Raspberry kiillossa on mielestäni paljon hyviä puolia. Se tuntuu miellyttävältä huulilla, eikä yhtään tahmaiselta. Edellämainitut asiat ovat ainakin itselleni ne tärkeimmät kriteerit huulikiillon osalta :) Sävyssä 17 - Tuoksuvat puut on myös aika vahva pigmentti, josta tykkään. Huulimeikistä tulee näyttävän näköinen, eikä tämä viime syksyn trendisävy suinkaan jäänyt meikkipussin pohjalle! Aion käyttää tätä ehdottomasti ympärivuoden! :)
Olen muuten aiemminkin postaillut teille huulikiiltokynistä. Jos haluat nähdä miltä näyttävät huulilla Lumenen Raspberry Miracle Lip Sorbet huulikiiltokynien sävyt 13 kukkaketo ja 14 Aamun raikkaus, kurkkaa tänne postaukseen.
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi
Tuote on saatu blogin kautta kokeiltavaksi.

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moi Kata! <3

Kiitoksia tosi paljon <3 Takana on pitkä päivä ja oli tosi mukavaa tulla blogin pariin kun täällä odotteli tällainen kommentti <3 Kiitos oikeesti tosi paljon!! :')

Tykkään jotenkin tosta sävystä niin paljon:) Kun usein käytän punaista huulipunaa niin on toi kivaa vaihtelua punaiselle.

Toi neule on itseasiassa lainassa siskoltani Lempiltä 😊 Kävin vähän Lempin vaatekaapilla 😃 Oikeestaan toi neule tulee muuten olemaan yhdessä asukuvassakin jonka julkaisen tässä lähiaikoina 😊

Ihanaa, leppoisaa illanjatkoa sinulle kaunotar:)
merenhelmi
,
Hei Marra ja kiitokset kommentistasi! 😊 On ihanaa saada tällaisia kommentteja <3

Oon samaa mieltä kanssasi, että huulikiillot ovat kätevämpiä. Rakastan kyllä huulipunien käyttämistä, etenkin punaista, nudea ja fuksian sävyistä huulipunaa.. 😊

Mutta huulipunien kanssa on just toi, että puna lähtee kulumaan ja jää siten ainoastaan huulten reunoille. Kerran minulla kävi näin yksillä treffeillä (ajattelin tietenkin koko ajan, että huulimeikkini on ihan täydellisesti) kunnes treffien jälkeen katsoin peilistä itseäni 😃 Päätin silloin, että kannan aina mukana pientä peiliä, huulipunaa tai huulikiiltoa. Kiilto on kyllä helppo tilanteissa joissa tarvitsee nopeasti lisätä kiiltoa ja pientä sävyä huuliin.

Monet bloggaajat ovat kehuneet noita Lumenen huulikiiltokyniä ja itsekin tykkään niistä tosi paljon. Olen aina ollut enemmän huulipunien ystävä, mutta noista kynistä tykkään! 😊

<3 Kiitos vielä kerran ja oikein mukavaa illanjatkoa sinulle! 😊