arkimeikki

Pitkästä aikaa arkimeikkipostausta, tätä kun en ole muistaakseni tehnyt aikoihin! Arkena meikkini näyttää siis useimpina päivinä samalta kuin näissä ylläolevissa kuvissa. Punainen huulipuna vaihtuu välillä nudeen huulikiiltoon ja silmiin teen silloin tällöin rajaukset, mutta muuten aikalailla näillä tuotteilla mennään:

- Make Up Store Cover All mix -peitevoidetta peittämään pieniä maksaläiskiä ja tummia silmänalusia. Tämä tuote on itselläni melko uusi kokeilu peitevoiteiden saralla. Jälki on kyllä hyvin peittävää, mutta levittäminen välillä vähän hankalaa. Tuote ei nimittäin aina levity kovin tasaisesti tai sitten se ei vaan sovi omalle iholleni. Vaikka peitevoidetta laittaisikin hyvin ohuen kerroksen, se saattaa jäädä ns. rullautumaan iholle. Myyjä neuvoi, että tuotetta kannattaa levittää sormin, jolloin peitevoide pehmenee hiukan ja levittyy näin ollen paremmin, mutta tämäkään ei auttanut itselläni riittävästi.. Seuraavaksi ajattelin hankkia Joe Blascon -peitevoiteen, siitä itselläni on tosi positiivisia kokemuksia.
- Lumene Matt Control -meikkivoidetta sävyssä 1 (classic beige). Tämä peittää sopivasti ihon epätasaisuuksia ja jättää ihon ihanan tasaiseksi, sekä heleäksi.
- Lumene Roosa Nauha -irtopuuteria ohut kerros.
- Oriflame The One Illuskin Blush -poskipunaa sävyssä Pink Glow. Tästä oon tykännyt kovasti! Sävy on tosi kaunis ja tuote levittyy tasaisesti, sekä kauniisti iholle. Lisäksi poskipunan vaalea sävy antaa hohtoa. Tämä on myös hyvin riittoisa!
- Lumene Arctic Sun -aurinkopuuteria.
- Kulmiin: Lumene Blueberry kulmakynää (sävyssä 2) ja Lumene kulmienmuotoiluvahaa (sävyssä 2 Grey Brown). Molempia näistä olen käyttänyt jo vuosia.
- Lumene True Mystic Volume -ripsiväriä.
- Ripsivärin lisäksi käytän silmämeikkiin Diorin vaaleaa luomiväriä (paletin numero: 609). Tätäkin olen käyttänyt jo vuosia ja hankin aika varmasti uuden kun nykyinen pääsee loppumaan. Kyseisen paletin vaaleat sävyt sopivat nätisti arkeen. Ruskean kaksi eri sävyä on usein mulla käytössä kun teen juhlameikkiä. En oikeestaan tän paletin lisäksi muita luomivärejä käytäkään! Diorin luomiväreissä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde.
- Huulimeikki: Lumene Wild Rose -huultenrajauskynää (sävyssä 15) ja Lumene Wild Rose huulipunaa (sävyssä 68).

-Osa tuotteista on saatu testikäyttöön.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Ihanat kuvat ja hyvä juttu. Kiitos 😊
Jensku
,
Hitsi siun arkimeikki on vaan niin kaunis! Sopivan luonnollisen, mutta laitetun näköinen 😊 Pakko myöntää että ostin kuukausi sitten ensimmäisen punaisen huulipunani sinun innoittamanasi 😊
Katri
,
Kaunis meikki ja upea sinä! 😊 Sitä olen kyllä monesti miettinyt, että mikset ole siirtynyt luonnonkosmetiikkaan? Kuitenkin puhtaan ruuan puolesta liputat ja taviskosmetiikan kemikaalikuorma on ihan kauhea. Olen kokenut että osa meikkituotteista (kynsilakat, huulipunat) on vaikea korvata luonnollisilla vaihtoehdoilla, mut muuten käytän vaan luonnonkosmetiikkaa. Luonnonkosmetiikka sopii myös siks mun arvoille paremmin, että monet valmistajista on eurooppalaisia tai suomalaisia (pien)yrittäjiä joita on kivempi tukea kuin monikansallisia jättiläisyrityksiä. Olis kiva kuulla sun ajatuksia aiheesta, tai miksipä ei joku luonnonkosmetiikan testailupostauskin olisi kiva 😊
merenhelmi
,
Kiitos tosi paljon 😊
merenhelmi
,
Kiitos kauniista sanoistasi - ilahdutit mun päivää 😊 Ja aijaa, kiva kuulla! Punainen huulilla on aina hyvä valinta 😊 Mukavaa alkanutta viikkoa!
merenhelmi
,
Kiitos erittäin hyvästä kommentistasi! Olen itseasiassa itse miettinyt ihan samaa. Mua kieltämättä välillä kauhistuttaa aika paljonkin se, miten kosmetiikan kemikaalikuorma rasittaa elimistöä ja mitä kaikki myrkyt voivat pitkällä tähtäimellä tehdä. Sen lakia lakkaan kynsiä melko harvoin, korvaan usein shampoolla pesemisen kananmunalla (http://www.merenhelmi.com/?p=5910), en värjää hiuksia, käytän normideodorantin sijasta suolakiveä, en käytä ollenkaan (vartalolle) suunnattuja ihovoiteita yms. Mutta ihan oikeassa oot. Mun pitäisi alkaa vaihtamaan myös meikkien saralla tuotteitta pikkuhiljaa luonnonkosmetiikan puolelle. Jotenkin tuntuu vaan niin "vaikealta" jättää monet omat vuosienkin takaiset kosmetiikkatuotteiden lempparit 😃 Päivä-, yö- ja silmänympärysvoide on mulla tällä hetkellä luonnonkosmetiikan puolelta, samoin uudet meikinpuhdistustuotteet. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. 😊 Itseasiassa muuten niistä uusista puhdistustuotteista onkin tulossa tässä lähiaikoina postausta myös blogin puolelle! Kiinnostusta multa siis ehdottomasti löytyisi alkaa vaihtamaan ainakin osa meikkituotteista luonnonkosmetiikkaan! Meikkivoiteet ehkä eniten mietityttää, koska ne kuitenkin imeytyy ihoon...