arkimeikki

Pitkästä aikaa arkimeikkipostausta, tätä kun en ole muistaakseni tehnyt aikoihin! Arkena meikkini näyttää siis useimpina päivinä samalta kuin näissä ylläolevissa kuvissa. Punainen huulipuna vaihtuu välillä nudeen huulikiiltoon ja silmiin teen silloin tällöin rajaukset, mutta muuten aikalailla näillä tuotteilla mennään:

- Make Up Store Cover All mix -peitevoidetta peittämään pieniä maksaläiskiä ja tummia silmänalusia. Tämä tuote on itselläni melko uusi kokeilu peitevoiteiden saralla. Jälki on kyllä hyvin peittävää, mutta levittäminen välillä vähän hankalaa. Tuote ei nimittäin aina levity kovin tasaisesti tai sitten se ei vaan sovi omalle iholleni. Vaikka peitevoidetta laittaisikin hyvin ohuen kerroksen, se saattaa jäädä ns. rullautumaan iholle. Myyjä neuvoi, että tuotetta kannattaa levittää sormin, jolloin peitevoide pehmenee hiukan ja levittyy näin ollen paremmin, mutta tämäkään ei auttanut itselläni riittävästi.. Seuraavaksi ajattelin hankkia Joe Blascon -peitevoiteen, siitä itselläni on tosi positiivisia kokemuksia.
- Lumene Matt Control -meikkivoidetta sävyssä 1 (classic beige). Tämä peittää sopivasti ihon epätasaisuuksia ja jättää ihon ihanan tasaiseksi, sekä heleäksi.
- Lumene Roosa Nauha -irtopuuteria ohut kerros.
- Oriflame The One Illuskin Blush -poskipunaa sävyssä Pink Glow. Tästä oon tykännyt kovasti! Sävy on tosi kaunis ja tuote levittyy tasaisesti, sekä kauniisti iholle. Lisäksi poskipunan vaalea sävy antaa hohtoa. Tämä on myös hyvin riittoisa!
- Lumene Arctic Sun -aurinkopuuteria.
- Kulmiin: Lumene Blueberry kulmakynää (sävyssä 2) ja Lumene kulmienmuotoiluvahaa (sävyssä 2 Grey Brown). Molempia näistä olen käyttänyt jo vuosia.
- Lumene True Mystic Volume -ripsiväriä.
- Ripsivärin lisäksi käytän silmämeikkiin Diorin vaaleaa luomiväriä (paletin numero: 609). Tätäkin olen käyttänyt jo vuosia ja hankin aika varmasti uuden kun nykyinen pääsee loppumaan. Kyseisen paletin vaaleat sävyt sopivat nätisti arkeen. Ruskean kaksi eri sävyä on usein mulla käytössä kun teen juhlameikkiä. En oikeestaan tän paletin lisäksi muita luomivärejä käytäkään! Diorin luomiväreissä on mielestäni hyvä hinta-laatusuhde.
- Huulimeikki: Lumene Wild Rose -huultenrajauskynää (sävyssä 15) ja Lumene Wild Rose huulipunaa (sävyssä 68).

-Osa tuotteista on saatu testikäyttöön.

Tykkää-merkinnät