Arkimeikkini vaihe vaiheelta

Tässä olisi sitä paljon toivottua arkimeikkipostausta, vaihe vaiheelta. Tänä syksynä olen monina päivinä meikannut aika luonnollisesti kouluun. Mielestäni tuntuu vähän "turhalta" meikata luennoille ja kirjastoon viimeisen päälle. Olen ollut myös arkena niin väsynyt yleensä aamuisin, että senkin takia on tullut meikattua aika pikaisesti, nukkuminen on vienyt voiton :)
Ne tuotteet joita käytän arkimeikkiin vaihtelevat myös aika-ajoin. Blogiyhteistöiden kautta tulee esimerkiksi kokeiltua paljon erilaisia tuotteita ja mielestäni se on hyvä asia, että tulee vertailtua eri merkin tuotteita keskenään ja kokeiltua välillä jotain aivan uutta.
1. Mineraalipuuterin levitys
Levitin kasvoille Flow kosmetiikka mineraalimeikkipuuteria. Tähän hommaan käytän EcoTools kabukisivellintä, jonka ansiosta mineraalipuuteri levittyy tasaisesti ja lopputuloksesta tulee luonnollisen näköinen. Vaikka käytänkin välillä meikkivoiteita, pyrin pääsemään niistä kokonaan eroon. Olen huomannut, että meikkivoiteista minulle tulee välillä näppyjä ja mineraalipuuteria käyttäessä ihokin pysyy paremmassa kunnossa. Mineraalipuuteri ei tuki ihohuokosia ja lopputuloksesta tulee kuulaan, raikkaan ja luonnollisen näköinen.
- Ennen mineraalipuuterin levitystä peitin tummat silmänaluset ja muutamat näpyt MaxFactor Pan Stik peitevoiteella. Tämä on tosi tuhti tuote, jota käytän ainoastaan pienille ihoalueille, kuten näppyjen tai tummien silmänalusien peittoon.
2. Luomivärin levitys
Seuraavana levitin hiukan vaaleaa luomiväriä. We care Icon luomivärejä olen hehkuttanut aiemminkin. Nämä ovat edullisia ja hintaansa nähden tosi hyviä tuotteita. Eivät varise ja levittyvät tasaisesti. Kyseisillä luomiväreillä saa katseeseen avaruutta ja vaaleaa luomiväriä voi sipaista myös amorinkaarelle tai kulmaluulle. Tykkään yleensä käyttää arkena tällaisia mattaisia luomivärejä enemmän kuin kimaltavia.

Nämä luomivärit ovat myös Lempin ja Aneten suosikkeja.
4. Ripsiväri
Ripsiväri on ehkä se lempikosmetiikkatuotteeni! Tänään kokeilin ensimmäistä kertaa Lumene Cloudberry Length Serum mascaraa ja mielestäni ripsistä tuli tosi kauniit. Harja erotteli ripset tosi hyvin ja antoi pituutta.
5. Poskipuna
Myös edullisilta merkeiltä voi löytää hyviä tuotteita! Tästä on esimerkkinä Rimmel Lasting Finish Soft Colour Bush poskipuna, joka on ihan ehdoton lempparini. Tällä saa niin suloisen sävyiset, hehkuvat posket!
6. Aurinkopuuteri
Käytin tällä kertaa Joe Blascon poskipunaa aurinkopuuterina. Sävy on niin tumma, että sitä voi hiukan sipaista aurinkopuuterin tapaan hiusrajaan, ohimoille, leukaan sekä varjostuksiin "kasvojen reunoille".
7. Huulipuna
Viimeisenä arkimeikissä pääsee vuoroon huulipuna! Olen käyttänyt viime aikoina usein Oriflamelta saamaani kiiltohuulipunaa, jonka sävy sopii mielestäni hyvin myös arkeen. Kiiltohuulipunasta postailinkin teille jonkin aikaa sitten, lue lisää täältä.
Lopputulos!
Meikkiin käyttämäni tuotteet
- Oriflame Power Shine Palladium Lipstick (kimallehuulipuna) - giveaway
- Flow kosmetiikka mineraalipuuteri. Sävy porcelain. - giveaway
- We Care Icon Magnetic Eyes luomiväri. Sävy perfect nude.
- Max Factor Pan Stik peitepuikko. Sävy 12 True Beige.
- Joe Blasco poskipuna. Sävy Deepest Coral.
- Rimmel Lasting Finish Soft Colour Bush poskipuna, Sävy 050 livepink.
- Lumene Cloudberry Length Serum Mascara. - giveaway
PS!

Indiedays hakee tällä hetkellä vuoden inspiroivimpia blogeja! Jos blogini inspiroi sinua kauneusasioissa, olisin todella kiitollinen jos käyt antamassa äänesi Merenhelmi blogille täältä. Blogini löytyy kauneusosiosta. Äänestysaikaa on vielä huominen (10.11 saakka).

Olen todella iloinen, että olen päässyt äänestyksessä top10 listalle! Ihan suuren suuri kiitos teille! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka!:)

Mahdollisimman pian! 😊 Leikkasin noita hiuksia jonkin aikaa sitten noin 10-15 cm, mutta aion leikata noita hiuksia vielä lisää. 😊

Mukavaa päivänjatkoa <3
omppu
,
hei! oletko muuten vastannut jo kysymyspostaukseen ? en löytänyt vastauksia ainakaan mistään...
merenhelmi
,
Hei! 😊

Mukava kuulla! 😊
merenhelmi
,
Moikka Helmi 😊

Ei mitään <3 Se oli mielessäni vaikka miten pitkään, mutta nyt oli onneksi aikaa sen verran, että kerkesin sen toteuttamaan 😊

Niimpä! Niillä saa tosi kauniin meikin ja pigmenttiäkin oli juuri sopivasti 😊

Itse tykkään kyllä noista We Care Icon luomiväreistä tosi paljon! Etenkin toi sävy perfect nude on mielestäni tosi hyvä arkimeikkiin. Sitä olen käyttänyt jo pitkän aikaa. Kyseinen sävy on myös Anetella aika usein käytössä arkimeikissä.

Ihanaa illanjatkoa sinulle <3

Niin ja suuret kiitokset!! <3 😊
Senja,
Tosi kiva postaus ja meikki! Tuo huulipunan sävy on kaunis, sopii sulle hyvin 😊
seljapuunalla.blogspot.com
merenhelmi
,
OI kiitos tosi paljon<3 😊
merenhelmi
,
Moikka 😊

tästä löytyy ensimmäinen postaus kysymyksiin, seuraavat tulen tekemään mahd.pian 😊

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/10/01/vastaan-kysymyksiin-osa1/

Ja Ollin vastauksia löytyy täältä:

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/10/27/poikaystavan-vastaukset-kysymyksiinne/
Tiia
,
Meikaatko kulmasi kynällä vai puuterimaisella värillä esim. kulmaväripaletilla? 😊
merenhelmi
,
Moikka! 😊

Kestovärjään kulmat 😊
Tiia
,
oho, ompa näyttävä lopputulos! 😲 täytynee itsekin kokeilla tuota kestovärjäystä!