Arkimeikkituotteeni

Moikka! Hypätään vähän pinnallisempiin aiheisiin tällä erää! 
Minulta on toivottu moneen otteeseen kirjoitusta aina yhtä ihanasta kosmetiikasta ja sehän passaa paremmin kuin loistavasti. Etenkin arkimeikkiini käyttämäni tuotteet ovat herättäneet mielenkiintoa yhdessä jos toisessakin lukijassa, ainakin kommenteista päätellen. Arkimeikkini koostuu useimmiten allaolevia tuotteita käyttäen, poikkeuksia tällä arkimeikki-saralla tosin löytyy yhtä paljon, kuin minulta huulipuniakin.. Mutta pääsääntöisesti näillä, tai osalla näistä mennään.

1. Vaikka olen uskollinen Bareminerals -mineraalimeikkien ystävä, näin talvisaikaan olen mielellään sipaissut iholleni hiukan peittävämpää meikkivoidetta;) Voittamaton yhdistelmä koostuu Loreal Perfect peitevoiteesta (tummille silmänalusille), sekä Lumenen heleyttävästä meikkivoiteesta, yhdistettynä Lancome Teint Miracleen. Saadakseni luonnollisemman lopputuloksen, sekoitan keskenään niin Lumenea kuin Lancomea meikkivoiteen kohdalla. 
2.  Elisabeth Arden on merkkinä tällaisen kosmetiikkafriikin yksi ehdoton lemppari ja ollut jo pitkän aikaa. Olen avannut kauniista kosmetiikkakääröistä kerta toisensa jälkeen Ardenin niin aurinkopuuterin kuin poskipunankin. En ole voinut kuin kehua. Tällä hetkellä minulta löytyy monta vuotta sitten hankkimani ja edelleen aamuja ilahduttavat rasiat. Ovat siis hyvin pitkäkestoisia tuotteita. Poskipuna, sekä aurinkopuuteri ovat lähes jokapäiväisessä käytössäni, koska tuovat nättiä hehkua kasvoille. Elisabeth Ardenin kosmetiikasta kiskotaan mielestäni liian kovia hintoja, mutta nettikaupat ovat tässäkin tilanteessa se pelastava enkeli. 
3. Puuterin paikalla on pitkän aikaa pysynyt Yves Rocherin irtojauhepuuteri
 josta tämä tyttö tykkää yli kaiken. Yhdellä sanalla sanottuna: riittoisa (ja palvellut arkimeikin kohdalla täydellisesti). Takaa tasaisen lopputuloksen, kestää kuukaudesta toiseen, levittyy kuin unelma, on kaikinpuolin tuote, josta tykkään niin hinnankin puolesta.
4. Talven vaihtuessa kevään puolelle meikkipohjani koostuu ainoastaan yhdestä ja ainoasta tuotteesta: Yves Rocherin meikkipuuterista
. Levittyy tasaisesti ja peittävyys on aivan yllättävän hyvää. Tuote takaa lupaukset: ihosta tulee tasainen ja sileä, puuteri tuo ihanaa kuulautta ja tuntuu miellyttävälle iholla.

Siirrytään tuotteisiin, joilla loihdin silmämeikkini. Dior, dior ja dior.. Aivan pakko "avata suuni" ja kirjoittaa muutama valittu sana näistä parhaimmista luomiväreistä. Plussaa löytyy: Eivät lähde karisemaan päivän aikana, levittyvät kauniisti, pigmenttiä on juuri sopivasti, helppo häivyttää ja paletti on todella riittoisa. Tosin hintaa on turhan paljon Suomesta ostettaessa. Dior luomivärejä saa kuitenkin edullisemmin esimerkiksi Tax Free myymälöistä, mahdollisesti ulkomailta ja laivalta. Eri kauppojen alennuspäiviä ym. hyödyntämällä voi saada näitä meikkejä myös halvemmalla.
We Care Icon luomivärit eivät aiheuta päänsärkyä ainakaan hintansa puolesta: maksavat ainoastaan (noin) 7,50€ kipale. Ovat mielestäni ihan ihmeen hyviä. Voisin sanoa, että yhtä tasokkaita Diorin luomivärien kanssa. Kuvassa vilahtava vaalea WeCareIcon:in luomiväri on pysynyt yhtenä vakiotuotteena kuukaudesta toiseen.
Ripsivärien kohdalla olen tavannut kaksi loistavaa tuttavuutta. Kuvassa näkyvät tuotteet ovat parhaimmat ripsivärit joita olen tässä elämässäni kokeillut ja ahkerassa käytössä ovat pysytelleet kumpainenkin. 
Lumenen Blueberry Volume ripsiväri ei tee paakkuja ripsiin vaan erottelee ne kauniisti. Saa ripset näyttämään kaarevilta ja hyvin luonnollisilta. Ei varise päivän mittaan. On myös helppo levittää taipuisan muoviharjansa ansiosta. Harjasosa on aika kapea ja pieni, mikä edesauttaa ripsarin levittämistä myös alaripsiin. Kaunis lopputulos, tuuheuttaa ja pidentää sopivasti. 
Sexy Pulp Ultra-Volume ripsiväri
 on toinen parhaus! Jo ensimmäisellä harjanvedolla lopputulos on oikein riittävä arkimeikkiin. Erottelee ripset nätisti, tuuheuttaa ja pidentää, ei karise, eikä tee paakkuista  jälkeä. (Tietenkin jos laittaa ripsiväriä liikaa, voi ripset mennä hiukan paakkuun). Hinta on aika edullinen ottaen huomioon, että tämä on mielestäni tosi hyvä tuote. (Yves Rocher
 12,90€)

Silmämeikki ilman rajauksia ei ole mikään silmämeikki. ;) Olen käyttänyt Lumene Natural Code Eye Dramatizer silmämeikkikyniä ja tykännyt hurjan paljon. Rajaukset pysyvät siistin ja aika hyvännäköisenä koko päivän, joten plussaa myös pitkäkestoisesta lopputuloksesta. Kaiken hyvän lisäksi kynää on helppo teroittaa, eivätkä ne sisällä silikonia, hajusteita, parabeeneja/muita säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai alkoholia. 

Ja huulet.. Oi huulet! Rakastan niin huulipunia kuin kiiltojakin. Omistan niitä liikaa, todellakin liikaa, enkä osaa arkimeikissäni käyttää päivästä toiseen vain yhtä sävyä. Jokainen päivä on erilainen myös huulimeikkini osalta. ;)  Lumenen kiillot ja punat ovat olleet ahkerassa käytössäni. Ne ovat perushyviä ja suht. edullisia vaihtoehtoja.

Nämä ovat kantautuneet minulle erinäisten blogiyhteistöiden kautta. Punaisien huulten osalta turvaudun Cliniquen henkeäsalpaavan kauniiseen ja laadukkaan merkin takaamaan upeaan punaan.

Muutama tarkoin harkittu kehu Lumenen Raspberry Miracle uutuuspunista: Ovat pitkäkestoisia ja saavat aikaan peittävän lopputuloksen. Koostumus on täyteläisen voidemainen ja tuntuu miellyttävälle huulilla. Ovat edullisia ja vaihtoehdot eri sävyjen kohdalla ovat kattavat. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
anteeksi vaan mutta,ehkä tämä anonyymi ei tiennyt sun suunnitelmista
Tiina,
Hei! Onko sulla kokemusta Yves Rocherin luomiväreistä? Kävin äsken pitkästä aikaa kaupan sivuilla ja huomasin että ei ole ainakaan hinnalla noita luomivärejäkään pilattu 😊
www.blogger.com/profile/060260331139990210
Tiina,
Hei! Onko sulla kokemusta Yves Rocherin luomiväreistä?
www.blogger.com/profile/060260331139990210
merenhelmi,
Moikka 😊

Siskoni ovat 13v ja 15v. Molemmat ovat vielä koulussa. Lempi lähtee lukioon ensi syksynä. Kumpikaan ei ole vielä seurustellut kenenkään kanssa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
merenhelmi,
Hei teille molemmille 😊<3

Postailen varmasti niin vaate- kuin kauneuspostauksiakin, ja sen lisäksi myös muitakin toiveita, kuten opiskeluun, liikuntaan ja ravintoon liittyen. 😊 Mielenkiintoa ja intoa minulla riittää noiden kaikkien toiveiden toteuttamiseen. Pääsääntöisesti täällä blogissa on aika paljon kauneus ja tyyliasioita, mutta tulee olemaan tottakai muutakin. 😊 Ja pyrin toteuttamaan toiveita niin paljon kuin vain pystyn. 😊

Kaikkien toiveet otan huomioon! 😊

Ihanaa viikonloppua teille molemmille, jotka laitoitte minulle toiveita. 😊


www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka ihana! 😊<3

Tulen varmasti tekemään opiskelupostauksen tässä lähiaikoina! 😊 Sitä on toivottu aika paljon, joten ehdottomasti sellaisen tänne väkerrän jokin päivä. 😊 Vielä on hieman mietinnässä, että minkälaisen postauksen opiskeluun liittyen toteutan. Onko toiveita? 😊

<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Heippa! 😊

En ole kokeillut kumpaakaan, mutta on ollut kyllä harkinnassa hankkia kyseiset ripsivärit, koska olen saanut suositteluja kummastakin ripsarista monilta kosmetiikan parissa työskenteleviltä ammattilaisilta. Otampas molemmat ripsivärien nimet vielä talteen kalenteriini ja seuraavan kerran kun olen ripsiväriostoksilla heitän jomman kumman ostoskoriini! 😊 Mielenkiinnolla kokeilisin vaikka molempia! 😊

Kivat päivänjatkot ja kiitos suositteluistasi.

<3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka,

Nyt täytyy kyllä sanoa, että ei valitettavasti! En ainakaan muista, että olisin testannut.. Vaikka olen kokeillut todella monia eri merkin luomivärejä, Yves Rocherin luomivärituotteita ei ole tullut vielä kertaakaan kokeiltua. 😊 Täytyykin hankkia yksi luomiväri kokeiluun tässä jokin päivä! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei 😊

Vastasinkin jo tohon edelliseen kysymykseen!!:) Päivänjatkot<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167