Arkipäivänä

Ilta on ollut mitä ihanin ja parhaassa seurassa! Perjantait on näin välillä vähän rennompia, etenkin illalla kun aloitetaan viikonlopun vietto.. ;) Vietin aikaa fysiikan ihmeellisessä maailmassa hetken verran, mutta laitoin kirjat kiinni tältä päivältä illan saapuessa... Otettiin juomat matkaan ja suunnattiin terassille porealtaaseen, jossa rentoiltiin koko ilta. Ennen sitä kipaistiin kuitenkin kaupassa hakemassa ruokaa ja tehtiin muutamaakin erilaista ruokaa, voi että oli hyvää! Kasviswokki oli niin parasta... Ostettiin vielä herkkujakin vaikka millä mitalla ja käperryttiin peiton alle katsomaan leffaa. Ulkona on muuten todella kylmä jo ja täällä päin luntakin ihan kiitettävästi.... Ei oo yhtään kivaa. Niin ja kenen kanssa vietin tämän mukavan illan: ystäväni Aneten. :)
Minua ei väsytä ollenkaan.. Vaikka heräsin jo viideltä kun kävin tekemässä aamuvuoron ennen koulupäivää, tosi mukava oli aloittaa päivä muutenkin kuin oppitunneilla.. Koululle oli kuitenkin pakko lähteä puolen päivän maissa, oli minun vuoroni pitää puhetaidon kurssin esitelmä.. Aiheen puolesta olisin voinut puhua rakkaasta tanssiharrastuksesta vaikka yleisön kyllästymiseen saakka.. En tiedä vielä ihan tarkalleen, mistä aiheesta tekisin puheviestinnän päättökokeen.. Suunnitelmissa olisi ehkä valita blogin kirjoittaminen puheeni aiheeksi.. :) Siinä ovat elämäni kaksi rakkainta harrastusta: tanssiminen ja blogi. <3 Jälkimmäinen vie voiton tällä hetkellä, tottakai.
Nyt kuitenkin painamaan pää tyynyyn ja virkeenä huomenna uuteen päivään. En tiedä vielä mitä viikonloppu tuo tullessaan, eiköhän se selviä huomenna!;) Hyvää yötä kaikille. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Dahlia,
Huomenta kaunokainen! Blogissani on haaste sinulle 😊
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
Joskus olisi kiva nähdä myös takkikuvia. Nythän on jo talvikin 😊
Anonyymi
,
Hei 😊 olen lukenut blogiasi jo melkein alusta lähtien, ja blogisi kautta olen päätynyt myös äitisi ja ystäväsi aneten blogien lukijaksi! En ole aiemmin kommentoinut, mutta halusin kiittää ihanasta blogista, ja sanoa että sun asenne elämään on kohdillaan 😊 se, että meillä kaikilla on tiettyjä unelmia tulevaisuudesta, ei pitäisi estää nauttimasta ja olemasta kiitollisia tästä hetkestä 😊 onnea matkaan sulle ja toivottavasti sunkin unelmat joku päivä toteutuu 😊
Anonyymi
,
Jos ei oteta huomioon laatua, ostaisitko tuollaisen laukun kuin Alma esim. prismasta tai edes h&m:n tyyppisestä kaupasta? Ihan uteliaisuuttani kysyn (:
merenhelmi,
Moi Dahlia! Oi ihanaa, kiitos 😊 Meen heti kurkkaamaan ja toteutan sen tässä lähipäivinä. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Onnistuu!:) Kiitos vinkistä<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei 😊

Kiitokset mukavasta kommentistasi. Sait todellakin pelastettua koko aamuni näin ihanalla viestilläsi. 😊 se oli ystävällisesti tehty. Olen jotenkin oppinut olemaan kiitollisempi monista asioista.. Ja olen kyllä samaa mieltä kanssasi. 😊 Kaikkea hyvää sinullekin ja suuret kiitokset vielä kerran. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hmm, en oikein osaa vastata tähän.. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Heippa! 😊 Todella piristävää lukea sun blogia. Tekstin välityksellä tunnut hyväsydämiseltä, realistiselta, mutta kuitenkin positiiviselta nuorelta naiselta, jolla on muutenkin arvot ja oman itsensä arvostaminen kohdallaan! Tunnut "terveeltä"/tasapainoiselta ihmiseltä. Pidä niistä asioista kiinni, vaikka blogin kautta tulisi myöskin negatiivisia kommentteja/julkisuutta.
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiitokset sydämmellisestä kommentistasi 😊 Te lukijat olette kyllä mitä mahtavimpia. <3 Niin teen!:) Oikein rentouttavaa talven odotusta ja kaikkea hyvää sinulle. Kiitoksia vielä ystävällisistä sanoistasi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167