Arkipäivänä

Ilta on ollut mitä ihanin ja parhaassa seurassa! Perjantait on näin välillä vähän rennompia, etenkin illalla kun aloitetaan viikonlopun vietto.. ;) Vietin aikaa fysiikan ihmeellisessä maailmassa hetken verran, mutta laitoin kirjat kiinni tältä päivältä illan saapuessa... Otettiin juomat matkaan ja suunnattiin terassille porealtaaseen, jossa rentoiltiin koko ilta. Ennen sitä kipaistiin kuitenkin kaupassa hakemassa ruokaa ja tehtiin muutamaakin erilaista ruokaa, voi että oli hyvää! Kasviswokki oli niin parasta... Ostettiin vielä herkkujakin vaikka millä mitalla ja käperryttiin peiton alle katsomaan leffaa. Ulkona on muuten todella kylmä jo ja täällä päin luntakin ihan kiitettävästi.... Ei oo yhtään kivaa. Niin ja kenen kanssa vietin tämän mukavan illan: ystäväni Aneten. :)
Minua ei väsytä ollenkaan.. Vaikka heräsin jo viideltä kun kävin tekemässä aamuvuoron ennen koulupäivää, tosi mukava oli aloittaa päivä muutenkin kuin oppitunneilla.. Koululle oli kuitenkin pakko lähteä puolen päivän maissa, oli minun vuoroni pitää puhetaidon kurssin esitelmä.. Aiheen puolesta olisin voinut puhua rakkaasta tanssiharrastuksesta vaikka yleisön kyllästymiseen saakka.. En tiedä vielä ihan tarkalleen, mistä aiheesta tekisin puheviestinnän päättökokeen.. Suunnitelmissa olisi ehkä valita blogin kirjoittaminen puheeni aiheeksi.. :) Siinä ovat elämäni kaksi rakkainta harrastusta: tanssiminen ja blogi. <3 Jälkimmäinen vie voiton tällä hetkellä, tottakai.
Nyt kuitenkin painamaan pää tyynyyn ja virkeenä huomenna uuteen päivään. En tiedä vielä mitä viikonloppu tuo tullessaan, eiköhän se selviä huomenna!;) Hyvää yötä kaikille. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
Anonyymi,
Heippa! 😊 Todella piristävää lukea sun blogia. Tekstin välityksellä tunnut hyväsydämiseltä, realistiselta, mutta kuitenkin positiiviselta nuorelta naiselta, jolla on muutenkin arvot ja oman itsensä arvostaminen kohdallaan! Tunnut "terveeltä"/tasapainoiselta ihmiseltä. Pidä niistä asioista kiinni, vaikka blogin kautta tulisi myöskin negatiivisia kommentteja/julkisuutta.
merenhelmi
merenhelmi,
Moikka 😊

Kiitokset sydämmellisestä kommentistasi 😊 Te lukijat olette kyllä mitä mahtavimpia. <3 Niin teen!:) Oikein rentouttavaa talven odotusta ja kaikkea hyvää sinulle. Kiitoksia vielä ystävällisistä sanoistasi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229