arkiviikon kuulumiset ja asua

Se olis taas viikonloppu edessä! Tähän viikkoon on mahtunut tähän mennessä monia hyviä juttuja. Aloitin taas kunnolla liikkumaan ja raahauduinkin treenaamaan tällä viikolla (tähän mennessä) joka päivä, täytyy ottaa sama tavoitteeksi ensi viikollekin :D Sen lisäksi oon kahvitellut ystäväni luona, käynyt poikaystäväni kanssa syömässä ja kuvaamassa, tehnyt organisaatiopsykologian kurssityötä, kirjoittanut muotiin liittyvän haastattelun eräälle nettikaupalle, silittänyt kauheen kasan vaatteita (yllättävän kova homma aina tossa silittämisessä..), ostanut kivat, mustat nahkaconverset, koittanut panostaa blogiin enemmän, viettänyt rennon aamupäivän nukkumalla normaalia pidempään, treenaamalla ja infrapunasaunassa istumalla, käynyt taas pitkästä aikaa yliopistolla lounaalla (ja opiskelemassa), kiertänyt Kuopion uudella kirppiksellä, käynyt ystäväni kanssa kahvilassa ja erään koulupäivän päätteeksi samassa kahvilassa myös poikaystäväni kanssa, kerrannut vähän englantia ennen kuin englannin kurssit alkavat sekä saunonut lähes joka ilta.

Nyt oon matkalla Jyväskylään ja sieltä perheeni luokse. Aurinko paistaa ja viikonloppu on edessä, ei voi siis valittaa. Menen tänään illaksi ja huomiseksi päiväksi perheeni luokse ja huomenna lähdetään sitten siskoni Lempin kanssa takaisin Jyväskylään kun ystäväni synttärijuhlat on illalla! Lauantaina täytyy tehdä vielä vähän kouluhommia ennen iltaa, mutta sunnuntaina otan kyllä ihan rennosti ihan kaiken suhteen. Täytyy silloin kerätä vähän voimia tulevaa viikkoa varten, koska ens viikolla mulla alkaa sitten koulu ihan ns. kunnolla!
High heels H&M / pants Dr.Denim / shirt Odd Molly / bag Louis Vuitton / sunglasses Ray-Ban
Tämä asu oli mulla eilen kun kävin ystäväni luona kahvilla. Kuvioista mm. liituraita ja ruutukuvio on taas tänä syksynä muodissa, joten etsin kuvassa näkyvän Odd Mollyn paidan kaapistani ja otin sen käyttöön taas pitkästä aikaa!

Mutta nyt hyvää viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät