Arvonnan voittaja! :)

Noniiin! :) Nyt selviää vihdoin arvonnan voittaja, jolle lähtee tämä sivellinpaketti:Arvonnan suoritin netin arvontakoneella ja voittaja on numero: 55, eli henkilö joka kommentoi näin:

"uudet siveltimet olisivatkin tervetulleita!"

Voittaja on Heidi

Siveltimet on tilattu, mutta ne ei ole vielä tulleet meille. Lähetätkö Heidi osoitetietosi sähköpostiini (merenhelmi@hotmail.com) niin voin lähettää palkinnon sinulle kunnes saapuvat Suomeen asti. :)


Ja lohdutuspalkinnon haluaisin antaa vielä yhdelle pitkäaikaisimmista lukijoistani, joka on myös aktiivisimpia kommentoijia. Eli toinen tällainen Ecotools sivellinpaketti lähtee sinulle Minka :) Laittaisitko osoitetietosi sähköpostiini, niin laitan settiä tulemaan :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Minka,
Voi apua! Mä oon täällä ihan suu auki ja silmät lautasen kokoisena! Oon ihan shokissa! Miten kukaan voi olla noin mahtava! Apua Veera kiitoskiitoskiitoskiitos! Ihan käsittämätöntä! En ees osaa kuvailla sanoin hämmästystäni! Apua oikeesti, kiitos! Oot ihan uskomaton!
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Anonyymi
,
Tosi kivasti ajateltu veera 😊 !
Heidi,
Oho! Aivan mielettömän ilahduttava uutinen! Ihanaa saada viimeinkin uudet siveltimet! 😊
www.blogger.com/profile/149092651709359570
merenhelmi,
Minka:
:)<3
Halusin ilahduttaa sinua, kun olet kommentoinut ja ilahduttanut minua, sekä antanut hyvää kritiikkiä 😊 joista olen ottanut opikseni. Kommenttisi on rehellisesti sanottuna välillä ehkä vähän kolahtanutkin 😃 Mutta oikeassahan sinä olet ollut 😊 Mä arvostan ihmisissä rehellisyyttä ja suorapuheisuutta. 😊 Olet mahtava lukijani! 😊<3 Ihanaa iltaa! Ja ilmoittelen sitten kun lähetän siveltimet tulemaan.

Anonyymi:
:) kiitos 😊

Heidi:
Onnea voitosta <3 😊 Toivottavasti tykkäät siveltimistä, ne ovat ainakin omia suosikkejani. 😊 Jep! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167