Arvostelua Nivean meikinpuhdistusaineista

Moi! Tässä olis nyt arvostelua Nivean meikinpuhdistusaineista, joita oon käyttänyt muutamia viikkoja. Arvostelussa on meikinpuhdistusgeeli, kasvovesi sekä silmämeikinpoistoaine.
Tykkään yleensä todella paljon Nivean tuotteista, mutta nämä kyseiset tuotteet ovat ehkä liian voimakkaita ainakin itselleni ja näin talvea kohden tuntuvat kuivattavan vähän liikaa ihoa.

Nivea Visage Refreshing Wash Gel puhdistusgeeli
- Puhdistaa tehokkaasti muun meikin, paitsi silmämeikkiä kuten ripsiväriä ei tunnu poistavan kovin hyvin. Ripsivärin joutuu erikseen puhdistamaan silmämeikinpoistoaineella, joka tuntuu mielestäni ehkä hiukan "turhalta" :D Koen plussana sen, jos yhdellä tuotteella (kuten pelkällä puhdistugeelillä/puhdistusmaidolla) voisi puhdistaa koko kasvojen meikit kerralla.
- Käytön jälkeen iho jää vähän kuivaksi ja kasvojen iho tuntuu hiukan kireältä, vaikka tuote lupaa, ettei kuivata ihoa, niin ainakin itselläni kuivattaa. Tämä tuote on suunnattu normaalille ja sekaiholle ja on liian "tehokas" ainakin itselleni.
- Puhdistusgeeliä on miellyttävä levittää, en olekaan muistaakseni aikaisemmin käyttänyt puhdistusgeeliä (vaan yleensä puhdistusmaitoja) ja tykkäsin kyllä tästä geelimäisestä tosi paljon! :)

+ Yleisesti ottaen Nivean tuotteissa on todella hyvä hinta-laatu suhde. Yleensä tykkäänkin Nivean tuotteista todella paljon, mutta tämä ei oikein sopinut itselleni. 


Nivea Visage Refreshing Toner kasvovesi

- Tuoksuu ihan ok hyvälle, mutta ei niin raikkaalle kuin esimerkiksi Nivea Visega Soothin Toner -kasvovesi. Tässä tuotteessa tuoksu on vähän Nivean kosteusvoiteiden kaltainen. 
- On aika voimakas tuote tämäkin, tuntuu jättävän ihon liian kireäksi ja kuivaksi. 
- Ei poista mahdollisia silmämeikin jäämiä, vaan ne täytyy vielä erikseen puhdistaa silmämeikinpoistoaineella.
+ Tykkään käyttää tätä aamulla, jättää kuitenkin ihon ihanan raikkaan tuntuiseksi.


Nivea Visage Double Effect eye make-up romover eli silmämeikin poistoaine.
+ Kyseinen tuote on mielestäni aika hyvä, mutta ei kuitenkaan vedä vertoja tosi hyvälle ja edulliselle Pirkan silmämeikinpoistoaineella, joka on osottautunut parhaaksi mitä oon kokeillut. Pirkan silmämeikinpoistoaine poistaa meikin silmistä todella tehokkaasti, eikä kuivata silmänympärysihoa. (Pirkka silmämeikinpoistoaine ei puhdista vedenkestävää silmämeikkiä, minkä taas tämä Nivean tuote tekee)

+ Tämä tuote puhdistaa siis hyvin vedenkestävän silmämeikin.

+ Ei kuivata silmänympärysihoa.

+ Äiti on käyttänyt tätä ja hän tykkää tästä tuotteessa todella paljon. Äiti laittaa vähemmän ripsiväriä, joten hänellä tämä tuote poistaa ripsivärit hyvin pois. Itselläni tämä ei tunnu poistavan ripsiväriä ihan kokonaan, vaan avuksi tarvitsee puhdistugeeliä ja senkin jälkeen täytyy poistaa silmämeikinpoistoaineella vielä loput rippeet. Mutta minä laitan yleensä paksumman kerroksen ripsiväriä kuin äitini, joten luulen, että sen takia tämä tuote toimii äidilläni paremmin.

- Joutuu "kaatamaan" aika paljon vanulapulle, jotta poistaa silmämeikin silmistä. Sen takia tuote kuluu aika nopeasti.

- Koska tuotetta pitää sekoittaa, se täytyy tehdä todella nopeasti ennen vanulapulle lorauttamista, koska muuten noi aineosat (kirkas ja sininen kerros) erkaantuvat toisistaan. 
Oletteko te käyttäneet näitä tuotteita, mitä mieltä te olette olleet? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

milla
,
ite oon käyttäny tota vedenpitävän silmämeikin putsaria, on kyllä lempparia 😊 just ostin sittaristakin taas putelin kun oli alennettu hintakin! 😊
Hjenn,
Mä oon käyttäny sitä Nivean toista silmämeikinpoistoainetta(en muista yhtään nimeä) ja se on kyllä tosi hyvää! Tänään vielä huomasin kaupassa että sitä sai 2 purkkia yhden hinnalla joten täytyy hamstrata varastot täyteen 😃D
www.blogger.com/profile/141894394398884268
Anonyymi
,
Kannattaa kostuttaa vanulappu ennen kuin kaataa siihen silmämeikinpoistoainetta, silloin vanulappu ei ime sitä meikinpoistoainetta niin paljon ja poistaa meikin tehokkaammin. Ja ravista purkkia ihan kunnolla niin ei kiire kaataa sitä 😃 Mulla kestää tommonen silmämeikinpoistoaine vähintään 3kk, vanulapun kostuttaminen on auttanut säästämään ainetta eniten.
Hjenn,
Joo se on juuri tuota! Piti käydä itekin sitä tänään vielä äitille myös hakemassa 😃 täälläkin mennyt vapaapäivä tänään joululahjaostoksilla,kiva kun on kerrankin ajoissa lahjojen kanssa! Mukavaa iltaa myös sinne 😊
www.blogger.com/profile/141894394398884268
merenhelmi,
Hjenn:
Joo aijaa, niin arvelinkin! 😊
Jep, kiva, niimpä älä muuta sano 😊 Mä oon monesti ollut joululahjojen suhteen niin viime tipassa, että oikein hävettää.. Joskus oon antanut muutamia joululahjoja kun koko joulu on mennyt siltä vuodelta jo ohite 😃 Voi kiitoksia <3 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Minka,
En ihmettele jos ei sovi sun iholle jos sulla on herkkä ja/tai kuiva iho, noi kun on normaalille ja sekaiholle, eli tujumpia tottakai. Ite oon ollu tosi tyytyväinen, mulla on normaali/kuiva iho ja noi jättää ihanan mattaseks ihon ja sit kun kosteuttaa kunnol tottakai aina pesun jälkeen kasvojen ihon ja muutenki nii tuntuu tosi kivalta 😊 Kasvovesi on ihanan raikas ja kaverin lemppari on toi silmämeikinpuhdistusaine, voi olla tekniikastakin kiinni 😊 Ite aina ensin veteen kastetuilla sormilla vedän hellästi ripsistä ripsarit pois, peseytyy tosi hyvin samalla rajauksetkin eikä sen jälkeen tarvii pestä kun tolla geelillä, ei tarvii mitään meikinpuhdistusaineita eikä mitään 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
merenhelmi,
Minka:
Aijaa okei! Niin justiinsa 😊 Olen aina ajattelut, että mulla on normaali iho, mutta täytyykin ihan mielenkiinnolla kokeille, jospa kuivan ihon tuotteet sopisivat minulle paremmin. Monesti normaalin ihon tuotteet ovat sopineet mulle ihan hyvin (näitä tuotteita lukuunottmatta), mutta seuraavaks ostan kuivalle iholle tarkoitettuja meikinpuhdistustuotteita.

:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
milla:
Aijaa okei 😊 Joo toi Nivean on kyllä aika sellainen tehokas poistamaan just vedenkestävän silmämeikin. Aijaa joo! 😊 Kiva! 😊

Hjenn:
Onkohan se tota samaa mitä itse ostin tänään, se näkyy siinä joululahjaostoksilla -postauksessa 😊 Mutta niimpä! 😊 Itsekin aina hankin kosmetiikkaa ym. jos sattuu joku olemaan alennuksessa, hyvä syy ostaa.. ;D Ihanaa iltaa<3

Anonyymi:
Joo, niimpä. Niin pitäisi kyllä tehdä 😊 Okei, joo kiitos ideasta. Ravistan sitä aina kyllä tosi kovaa ja heti yritän kaataa, mutta täytyy vain nopeammin ravistaa ja kaataa 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167