Arvostelua Nivean meikinpuhdistusaineista

Moi! Tässä olis nyt arvostelua Nivean meikinpuhdistusaineista, joita oon käyttänyt muutamia viikkoja. Arvostelussa on meikinpuhdistusgeeli, kasvovesi sekä silmämeikinpoistoaine.
Tykkään yleensä todella paljon Nivean tuotteista, mutta nämä kyseiset tuotteet ovat ehkä liian voimakkaita ainakin itselleni ja näin talvea kohden tuntuvat kuivattavan vähän liikaa ihoa.

Nivea Visage Refreshing Wash Gel puhdistusgeeli
- Puhdistaa tehokkaasti muun meikin, paitsi silmämeikkiä kuten ripsiväriä ei tunnu poistavan kovin hyvin. Ripsivärin joutuu erikseen puhdistamaan silmämeikinpoistoaineella, joka tuntuu mielestäni ehkä hiukan "turhalta" :D Koen plussana sen, jos yhdellä tuotteella (kuten pelkällä puhdistugeelillä/puhdistusmaidolla) voisi puhdistaa koko kasvojen meikit kerralla.
- Käytön jälkeen iho jää vähän kuivaksi ja kasvojen iho tuntuu hiukan kireältä, vaikka tuote lupaa, ettei kuivata ihoa, niin ainakin itselläni kuivattaa. Tämä tuote on suunnattu normaalille ja sekaiholle ja on liian "tehokas" ainakin itselleni.
- Puhdistusgeeliä on miellyttävä levittää, en olekaan muistaakseni aikaisemmin käyttänyt puhdistusgeeliä (vaan yleensä puhdistusmaitoja) ja tykkäsin kyllä tästä geelimäisestä tosi paljon! :)

+ Yleisesti ottaen Nivean tuotteissa on todella hyvä hinta-laatu suhde. Yleensä tykkäänkin Nivean tuotteista todella paljon, mutta tämä ei oikein sopinut itselleni. 


Nivea Visage Refreshing Toner kasvovesi

- Tuoksuu ihan ok hyvälle, mutta ei niin raikkaalle kuin esimerkiksi Nivea Visega Soothin Toner -kasvovesi. Tässä tuotteessa tuoksu on vähän Nivean kosteusvoiteiden kaltainen. 
- On aika voimakas tuote tämäkin, tuntuu jättävän ihon liian kireäksi ja kuivaksi. 
- Ei poista mahdollisia silmämeikin jäämiä, vaan ne täytyy vielä erikseen puhdistaa silmämeikinpoistoaineella.
+ Tykkään käyttää tätä aamulla, jättää kuitenkin ihon ihanan raikkaan tuntuiseksi.


Nivea Visage Double Effect eye make-up romover eli silmämeikin poistoaine.
+ Kyseinen tuote on mielestäni aika hyvä, mutta ei kuitenkaan vedä vertoja tosi hyvälle ja edulliselle Pirkan silmämeikinpoistoaineella, joka on osottautunut parhaaksi mitä oon kokeillut. Pirkan silmämeikinpoistoaine poistaa meikin silmistä todella tehokkaasti, eikä kuivata silmänympärysihoa. (Pirkka silmämeikinpoistoaine ei puhdista vedenkestävää silmämeikkiä, minkä taas tämä Nivean tuote tekee)

+ Tämä tuote puhdistaa siis hyvin vedenkestävän silmämeikin.

+ Ei kuivata silmänympärysihoa.

+ Äiti on käyttänyt tätä ja hän tykkää tästä tuotteessa todella paljon. Äiti laittaa vähemmän ripsiväriä, joten hänellä tämä tuote poistaa ripsivärit hyvin pois. Itselläni tämä ei tunnu poistavan ripsiväriä ihan kokonaan, vaan avuksi tarvitsee puhdistugeeliä ja senkin jälkeen täytyy poistaa silmämeikinpoistoaineella vielä loput rippeet. Mutta minä laitan yleensä paksumman kerroksen ripsiväriä kuin äitini, joten luulen, että sen takia tämä tuote toimii äidilläni paremmin.

- Joutuu "kaatamaan" aika paljon vanulapulle, jotta poistaa silmämeikin silmistä. Sen takia tuote kuluu aika nopeasti.

- Koska tuotetta pitää sekoittaa, se täytyy tehdä todella nopeasti ennen vanulapulle lorauttamista, koska muuten noi aineosat (kirkas ja sininen kerros) erkaantuvat toisistaan. 
Oletteko te käyttäneet näitä tuotteita, mitä mieltä te olette olleet? :)

Tykkää-merkinnät