Arvostelussa The Body Shop vartalovoit

Moi :) Tässä olis pitkästä aikaa tuotteiden arvostelua, nyt olis vuorossa The Body Shop vartalorasvat. Näistä tykkään tosi paljon ja käytänkin lähes joka päivä.


+ Kosteuttaa mielestäni tosi hyvin. Kuivemmat kohdatkin lähtee kun laittaa tätä rasvaa.

+ Vaikka on noinkin rasvaista ja paksua vartalovoidetta imeytyy silti aika nopeasti.

+ Todella ihanan tuoksuisia! Siitä plussaa. Sellaisia raikkaita tuoksuja, eikä keinotekoisia, niin kuin monissa muissa rasvoissa on. Joillekin tuoksu saattaa olla liian voimakas, mutta itse tykkään tosi paljon. Tosin vaihtelen aina välillä rasvoja, ettei kyllästy yhteen tuoksuun.

+ Koostumukseltaan paksua ja samettista. Jättää ihon pinnan kosteutetuksi ja pehmeäksi. Jos rasvaa laittaa liikaa, saattaa ihan pinta jäädä hiukan tahmeaksi. Tällä rasvaan yleensä myös kynnet ja kynsinauhat, kosteuttaa hyvin.

+ Omat suosikkini ovat mustikka ja papaija. (Yläkuvassa vasen ylin ja vasen alin). Mustikka on makea ja ihanan tuoksuinen, papaija taas samalla kirpeän ja raikkaan tuoksuinen. 
- Purkki ei ole kovin käytännöllinen. Jos se jää esimerkiksi laukussa väärin päin, valuu rasva puolelta toiselle ja saattaa olla, että myös kanteen jää paljon rasvaa, jos purkkia ei ole säilyttänyt oikein päin.

- Hinnasta miinusta. Suomessa nämä ovat ylihinnoiteltuja, mutta esimerkiksi Espanjassa Las Palmasissa todella paljon edullisempia. Varmasti muissakin maissa halvempia kuin Suomessa? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
etkö ollu penkkareissa? tai vanhojentansseissa?:)
susanna89,
Blogissani on tunnustus sinulle!
nuo on kyllä ihanan tuoksuisia tuotteita kuten myös se uusi chocomania sarja
www.blogger.com/profile/022325356469836525
merenhelmi,
susanna89:
Kiitos!<3 niin on 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
R ja M,
On kyllä hyviä tuotteita nämä vartalovoit! Ostin ensimmäistä kertaa Kreikan matkalta kookoksen tuoksuisena ja nyt se on joka kesäinen must ostos! =) Kosteuttaa todella hyvin, tuoksut ovat ihanat, ei jätä klähmäiseksi ihoa ja siitä olen hyvin tarkka!
Tuota papaijaa en olekaan vielä nuuhkinut, mutta huomenna tiedän mihin kauppaan suuntaan! =)
www.blogger.com/profile/169818733136046055