Arvostelussa The Body Shop vartalovoit

Minulta on kyselty mielipidettäni The Body Shop vartalorasvoista. Olen kirjoittanut muistaakseni viime talvena näistä tuotteista teille, mutta tässä olisi arvostelua uusille lukijoilleni! Lyhyesti sanottuna, nämä ovat pysyneet suosikkina pitkän aikaa. 

Arvostelu: 
+ Kosteuttaa mielestäni tosi hyvin. Kuivemmat kohdatkin lähtee kun laittaa tätä rasvaa.

+ Vaikka on noinkin rasvaista ja paksua vartalovoidetta imeytyy silti aika nopeasti.

+ Todella ihanan tuoksuisia! Siitä plussaa. Sellaisia raikkaita tuoksuja, eikä keinotekoisia, niin kuin monissa muissa rasvoissa on. Joillekin tuoksu saattaa olla liian voimakas, mutta itse tykkään tosi paljon. Tosin vaihtelen aina välillä rasvoja, ettei kyllästy yhteen tuoksuun.

+ Koostumukseltaan paksua ja samettista. Jättää ihon pinnan kosteutetuksi ja pehmeäksi. Jos rasvaa laittaa liikaa, saattaa ihan pinta jäädä hiukan tahmeaksi. Tällä rasvaan yleensä myös kynnet ja kynsinauhat, kosteuttaa hyvin.

+ Omat suosikkini ovat mustikka ja papaija. (Yläkuvassa vasen ylin ja vasen alin). Mustikka on makea ja ihanan tuoksuinen, papaija taas samalla kirpeän ja raikkaan tuoksuinen. 
- Purkki ei ole kovin käytännöllinen. Jos se jää esimerkiksi laukussa väärin päin, valuu rasva puolelta toiselle ja saattaa olla, että myös kanteen jää paljon rasvaa, jos purkkia ei ole säilyttänyt oikein päin.

- Hinnasta miinusta. Suomessa nämä ovat ylihinnoiteltuja, mutta esimerkiksi Espanjassa Las Palmasissa todella paljon edullisempia. Varmasti muissakin maissa halvempia kuin Suomessa? 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Essi,
Missä kaupassa näitä myydään? 😊
www.blogger.com/profile/149610784445117876
Riikka,
Anonyymi
,
http://thebodyshop.fi/fi/

uusi ihana verkkokauppa <3