Asu Benidormissa

Heippa taas!
Tässäpä olisi asua eilispäivältä kun lähdin kuvailemaan kaunotarta meren rannalle. Saimmekin todella paljon onnistuneita otoksia Anetesta ja oon tosi iloinen, että kuvat onnistuivat! Niistä lisää myöhemmin. 
Päivällä puin ylleni MassimoDutista löytyneen kauniin topin, jonka yhdistin Mangon tummansiniseen  klassiseen ja tyttömäiseen hameeseen. Ihailin kuvissa näkyvää toppia jo Palman lomalla toukokuussa, mutta jostain syystä jätin sen silloin hyllyyn... Kun Alicanten MassimoDutissa törmäsin tähän kaunokaiseen, nappasin sen samantien käteeni, enkä epäröinyt sekuntiakaan. Tarvitsin nimittäin kipeästi valkoista toppia moniin asukokonaisuuksiin, joten toi oli ihan nappilöytö! Ja asusta vielä sen verran, että tykkään tosi paljon kullan ja tummansinisen yhdistelmästä. Näissä asukuvissa vilahtaa tosiaan myös täältä Espanjasta löytyneet Tommy Hilfigerin nahkaballeriinat, jotka ovat mielestäni todella upeat ja hyvät jalassa. 

Otimme asukuvat aika aamusta, mutta samantien kun pääsin takaisin hotellille pesin äkkiä meikit pois, avasin hiukset ja kiepautin ne sotkunutturalle, heitin bikinit päälle, sekä kävelin suorinta tietä rantatuoleille.. Lomalla on parasta olla vain rennosti. 


Tänään otamme taas vaihteeksi aurinkoa koko päivän joko meren rannalla tai hotellin uima-allasalueella.. Ja illalla lähdemme tekemään viimeisiä tuliaisostoksia Benidormin keskustaan. Palataan pian lomakuulumisien merkeissä.
 Ihanaa päivää kaikille nauttikaa jokaisesta hetkestä! :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moi 😊 balleriinat oli kyllä loistava löytö, olivat El Corte Inglesissä -50% alennuksessa ja todella hyvät jalassa! Aivan huiput 😊 Ja olen aivan samaa mieltä kanssasi 😊 mukavaa päivänjatkoa <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka 😊


Kamerana on käytetty: Olympus Pen Lite E-PL5 & M.Zuiko Di 45mm F1.8 -objektiivia.
www.blogger.com/profile/015246971550904167