Asu josta tykkään

Hei jälleen! ♥ 
Toivottu kuva viikonlopun asustani.. Etsin vaatekaapistani yhden ihanimman laukun joka minulta löytyy ja siihen täydellisesti sopivat nilkkurit. Opiskelu alkaakin ensi maanantaina ja sen jälkeen pukeutumisessa mukavuus on valttia. Kaulus- ja villapaidat, huivit, uggit, jalassa mukavat (vaikkakin) istuvat farkut tulevat olemaan rakkauteni ensi maanantaista alkaen kun koulun penkki ja kirjasto kutsuvat päivä toisensa jälkeen. ;)

Lauantai-ilta oli todella rentouttava. Laitoin musiikin soimaan ja kiepautin essun päälleni työpäivän jälkeen.. En ollutkaan sitten ylä-asteen tehnyt itse pizzaa, joten minun lauantain pelastus oli itse tehty kasvispizza. Täytteiksi laitoin mm. paljon sipulia, paprikaa, valkosipulia, homejuustoa ja kaikkea muuta hyvää! Mielestäni pizza oli onnistunein mitä olen koskaan tehnyt, mutta siskoni Linnean palaute oli yhteen sanaan tiivistettynä "menettelee.." Onneksi meidän perhe ei ole turhan nirso, mutta suorapuheisia täällä ollaan. :)
Sunnuntaina nautittiin teehetkestä ystäväni kanssa. Ystäväni ja minun puhe raikui varmaan koko kahvilassa kun juteltavaa olisi riittänyt vaikka millä mitalla.. Kiitos sympaattinen H, oli todella mukava nähdä! Sainkin ystävältäni todella kauniin enkelisiiven lahjaksi, jonka hän oli tehnyt itse. Arvostan niin paljon itse tehtyjä lahjoja joten suuri kiitos halauksen kera. Sellaisissa lahjoissa on tunnearvoa huomattavasti enemmän. Sunnuntai oli kaikinpuolin ihana ja viikonloppu muutenkin.
Ja eilenhän luvassa oli juhlailta. Olikin jo aika saada jotain muuta ajateltavaa ja lähteä juhlimaan: tanssimaan Aneten kanssa.. Tästä lisää tulevassa blogikirjoituksessani.
Tänään onkin 1.1.2013! Mitäs uudenvuoden lupauksia siellä ollaan tehty, vai ollaanko mitään? Itse en ole vielä erehtynyt lupaamaan itselleni mitään, vaikka voisi olla vain hyväksi tehdä jotain parannuksia... :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
voi että, tässähän ihan häkeltyy! 😃 Kiitos sinulle<3 ja olen aivan varma, että siellä ruudun toisella puolen on todella upea, kaunis ja ihana ihminen!:)<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Pöhh, mutta kiitoksia <3 😊 Vaikutat ihanalta ihmiseltä ja todella onnekkaalta elämän suhteen (itsellä ei ole mennyt elämä noin hyvin...), on mukava nähdä miten joku osaa arvostaa elämän pieniä hetkiä. 😊

T. ed. anonyymi