asu kuopiossa

Syksyyn sopii aina kauniisti maanläheiset sävyt. Ruskeat nahkanilkkurit on hyvä valinta syksyn pukeutumiseen. Nahkanilkkurit kestävät aikaa kun niitä muistaa huoltaa riittävän usein. Jalassa on luottofarkut MassimoDutilta, sillä mustat farkut sopivat mielestäni parhaiten etenkin syksyyn ja talveen (jos sinulla on etsinnässä korkeavyötäröiset, lämpöiset, kestävät ja jalassa hyväntuntuiset farkut, kurkkaa tämä postaus). Kaulalla lämmittää tähän vuodenaikaan sopiva huivi Burberryltä. Suosittelen myös Marja Kurki huiveja. Acnen yksilöt ovat saavuttaneet suuren suosion, niiden laatua en ole vielä itse testannut. Olalla keikkuu lukioaikainen hankinta Louis Vuitton merkiltä... Minulla on kieltämättä viharakkaus suhde monogram-kuosiin, mutta päivän mittaiselle kaupunkikierrokselle laukku on ihan täydellinen. Ray-Ban aurinkolasit tummanvihreällä linssillä ovat käyttökelpoiset ja tuovat kivan lisän asuun vuodenajasta riippumatta. Tämän syksyn muodissa kun korostuu yksityiskohdat.
ankle boots Ecco / pants Massimo Dutti / coat H&M / scarf Burberry / bag Louis Vuitton / sunglasses Ray-Ban Aviator (löytyy täältä)
Tällä asulla kävin Kuopiossa kaupungilla poikaystäväni kanssa. Kävimme kahvilla ja katsomassa tulevaa asuntoamme, nyt on allekirjoitukset paperissa :)

Tykkää-merkinnät