asua ja ajatuksia opiskeluiden aloittamisesta

Ompas mennyt viikko taas jotenkin tosi nopeasti. Vastahan opiskelut alkoivat ja pian osa kursseista on jo valmiina. Ens viikolla meillä on syyslomaviikko (vaikka mulla onkin matikan tunnit perjantaina), mutta pari tenttiä on pian tulossa, joten niihin täytyy lukea pienestä "lomasta" huolimatta. En oo muuten tainnut tänä syksynä vielä kauheesti kirjoittaa omia fiiliksiä koulun aloituksesta, mutta oon vieläkin niin helpottunut ja iloinen siitä, että opiskelupaikka avautui tänä vuonna. On tää kuitenkin ihan erilaista tehdä kursseja opetuksen kanssa verrattuna siihen, että opiskeli avoimessa ja oli itse vastuussa käytännössä kaikesta. Tai tottakai nytkin on itse vastuussa opiskeluiden etenemisestä, omasta oppimisesta jne, mutta avoimen kurssien tekeminen oli kuitenkin itsenäisempää ja vähän stressaavampaa. Mutta nyt on kaikki siltä osin hyvin ja oon päässyt yliopistolla ihan sujuvasti alkuun. Toki tuntuu tällä hetkellä, että valmistumiseen on vielä tosi pitkä aika, mutta pitää ottaa tästä opiskeluajasta kaikki irti ja elää päivä kerrallaan :) 
Shoes H&M similar here
> Jeans Gina Tricot similar here
Shirt H&M similar here
Bag Louis Vuitton
Watch Gant similar here
Sunglasses Ray Ban similar here
(Adlinks)

Ja mitäs muuta tänne kuuluu? Alkuviikosta käytiin äidin ja ystäväni Aneten kanssa Ikeassa aamupalalla (oli muuten yllättävän monipuolinen ja edullinen) ja vähän shoppailemassa. En viitsinyt nyt ennen muuttoa ostaa kauheesti mitään, mutta muutamia huonekaluja kävin jo vähän alustavasti katsomassa, kuten tätä työpöytää... Ikeassa on kyllä joitakin tosi kivoja juttuja ja kuitenkin suht. edullisesti. 
Tämän lisäksi viikkoon on kaikkien hommien lisäksi sisältynyt muun muassa elokuvailta herkkujen kera yhdessä poikaystäväni kanssa, kuntosalilla käymistä, kirppiksellä kiertelyä, kahvilareissu ystävän kanssa ja kuvaamista. Yhtenä iltana lapsuudenystäväni jäi meille yöksi. Juteltiin melkein aamuyöhön saakka ja kilistettiin vihdoin ja viimein opiskelupaikkojen avautumiselle (ja uudelle elämänvaiheelle). Ollaan yhdessä luettu pääsykokeisiin aikaisempina vuosina ja nyt ollaan molemmat samassa kaupungissa ja koulussa.  Tällä hetkellä olen matkalla perheeni luokse. Siskojen kanssa ollaan suunniteltu kaikkea mukavaa näille muutamalle päivälle, jotka vietän heidän kanssaan :)  Kuvista sen verran, että asu on alkusyksyltä, mutta kuvattiin se vasta nyt. Poolopaidat sopivat hyvin syksyyn ja punainen huulipuna käy mielestäni nätisti harmaan kaveriksi. Mitäs te sanotte? :) 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Julkaisin äsken tämän postauksen vahingossa liian aikaisin.. Pahoittelut siis monista kirjoitusvirheistä! Korjasin kaikki virheet postauksesta juuri! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Olet kyllä todella kaunis
merenhelmi,
Apua, voi kiitos ! 😊 Piristit mun päivää!
www.blogger.com/profile/015246971550904167