Asua ja Aneten kanssa illan viettoa :)

Moikka taas!:) Päivä on mennyt Jyväskylässä, käytiin äidin kanssa kahvilassa ja näin Anettea, oli tosi mukavaa.<3 Kierreltiin kaupungilla ja löysin aivan ihanat nilkkurit. Mutta nopeat syö hitaat... Yksi toinen tyttö ehti napata kengät juuri minun edestäni... :D Mutta eipä se mitään, ei tästä maailmasta kengät kesken lopu.. :) Anette tuli meille ja nyt ollaan juuri lähdössä pitkälle iltalenkille, illalla olisi luvassa saunomista ja hyvää ruokaa:)
  Tässä päivän asua.. Tosin kuvat on otettu viikonloppuna, tänään täällä satoi lunta! Pyöräilin aamulla kouluun ja päätin siinä kauheessa lumisateessa, että vielä jokin päivä lähden ja kauaksi täältä kylmästä Suomesta.. :) 
Saappaat Tamaris, housut Zara, laukku Louis Vuitton, huivi Mulberry, paita H&M


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Perfect10 !

http://www.youtube.com/watch?v=QWjDZkY1ILU

Anonyymi
,
Ihana asu ! 😊 ja tosi upeet nuo farkut, kivaa vaihtelua normifarkkuihin ja sopii sulle ihan tosi mahtavasti 😊 oot aivan ihana kaikin puolin !

Petra
merenhelmi,
Kiitos Petra 😊 Kiitti!:) Löysin ne Zarasta. Niin on kyllä 😊 Oi miten kaunis kommentti, kiitoksia tosi paljon!:) <3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Aaijaa! 😊 Ei se oo kauheen iso kun halusin vähän pienmmän ja siromman näköisen laukun!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Kiitoksia tosi paljon 😊

Joo Neverfull laukussani kävi juuri niin.. Kävin viime kesänä näyttämässä laukkua ja he sanoivat ensin, että laukku korjataan tai saan uuden laukun tilalle. Muistaakseni he sanoivat juuri näin. Mutta sitten laukkua katsoi joku toinen henkilö, niin hän oli sitä mieltä, että laukulle ei tehdä mitään, koska se oli ollut vuoden minun käytössä. Olin kyllä pettynyt ja soitinkin asiasta vielä kyseiselle henkilölle. Sain sähköpostiini osoitteen, johon olisin voinut tehdä vielä valituksen, mutta en ole ainakaan vielä kirjoittanut valitusta. 😊 Kannattaa ehdottomasti käydä näyttämässä laukkua ja mahdollisimman pian! 😊 Minä vein laukun niin pitkän ajan kuluttua näytille, että sille ei tehty enää mitään.

Kiitoksia itsellesi ja teille mahtaville lukijoilleni!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Jos et pysty viemään laukkua heti näytille, ota kahvoista edes kuva joka on sitten todistusaineistona!:) Itse unohdin ottaa kuvan ja harmitti, koska olisin voinut näyttää sen kuvan heille. Mutta kannattaa ehdottomasti mahdollisiman pian viedä laukku näytille,niin voi olla että sille tehtäisiin jotain!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Oonkin miettiny mite sulle kävi sen laukun kanssa. Kurja etteivät vastaa tuotteistaan. :/ mun tädillä meni heidän huivi ihan nukkaiseksi parin kuukauden päästä käyttöönoton jälkeen. Liikkeessä sanoivat vaan että huivi ei kestä kovaa käyttöä, ihan kuin tätini ois jotenkin erityisen huonosti pitänyt sitä. Meni vähän itelläkin maku asiakaspalveluun siellä.
Laapa,
Tosi ihanat värit sun asussa. Mulberryn huivi sopii sulle kyllä tosi hyvin, vihreä on selvästi sun väri! 😊
www.blogger.com/profile/047311421773552911
merenhelmi,
Kiitokset Laapa <3 Mietin aluksi niitä sävyjä, mutta tykkäänkin niistä nyt tosi paljon!:)) Kiitos:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167