asua ja matkalla jyväskylään!

Koti siivottu, syksyn viimeinen kurssi palautettu ja loma edessä! Tällä hetkellä olen siis matkalla Keski-Suomeen ja pienestä väsymyksestä huolimatta on kyllä tosi hyvä mieli tällä hetkellä :) Kuopiossa on nyt kaksi kuukautta takana ja varmasti monta edessä... Vaikka haaveilen kaiken aikaa pysyvästi ulkomaille muutosta, on tässä vielä monta vuotta yliopistoa edessä ja Kuopio on mielestäni aivan ihana opiskelijakaupunki :) Opiskeluajasta kannattaa muutenkin ottaa kaikki irti, vastaavanlaista elämäntilannetta tuskin tulee tulevaisuudessa eteen.
Tästä asusta laitoin aikaisemmissa Sorel-postauksissa yhden kuvan, mutta ajattelin nyt julkaista nämä loputkin. Iso villapaita on ollut paljon käytössä, siihen on niin mukava kietoutua kun tekee koneella hommia tai muuten vaan haluaa pysyä lämpöisenä pakkaspäivinä. Tosin nämä kuvat ovat marraskuulta, jolloin tarkeni pelkällä villapaidalla, nyt on täytynyt laittaa muutamana päivänä ihan untuvatakki päälle, niin kylmä tuuli on käynyt Kuopiossa. Mutta tämä siis vähän rennompi asu ja huivikin on aika huolettomasti kietaistu kaulalle ;) Ja täytyy vielä kerran ylistää noita Sorelin uusia saappaitani, niin hyvät ovat jalkaan ja mielestäni myös todella kauniin näköiset.
Ominaista tämän syksyn ja talven muodilla ovat raskaat tekstiilit ja paksut langat, materiaaleista on paljon esillä villaa, nahkaa, denimiä, neuleita ja neuloksia, joten isot, muhkeat villapaidat ovat ihan täydellinen valinta tähän vuodenaikaan :)

Pian olen Jyväskylässä!

Kuvat / pictures Vilma Taavitsainen


Sorel kengät, Sorel saappaat, Sorel shoes, Sorel-kengät kokemuksia, Sorel kengät kokemuksia, Sorel saappaat kokemuksia, Sorel kengät naisille, Sorel kengät 2014, Burberry huivi, Burberry scarf, Mango housut, Mango pants, Louis Vuitton laukku, Louis Vuitton Neverfull laukku, Louis Vuitton Neverfull monogram, Louis Vuitton Neverfull Monogram MM, Louis Vuitton -laukku, Louis Vuitton koululaukuksi, Kuopio, Jyväskylä, asukuvia, klassinen tyyli, rento asu

Tykkää-merkinnät

Kommentit

annika
,
Näin unta että otin sun kanssa aurinkoa hiekkalaatikossa, juteltiin kaikkea ja meillä oli tosi kivaa 😃 Hah, vieläkin naurattaa mitä kaikkea oma pää osaa öisin kehitellä.

Mutta, rentouttavaa joulunaikaa!
merenhelmi,
Heh aijaa! 😃 Olipas ihana piristys tää kommentti! Ehkä me nähdään vielä joskus. Voidaan vaikka mennä ottamaan aurinkoa ensi kesänä jos satutaan samaan kaupunkiin 😊

Ihanaa joulunaikaa sinullekin 😊
merenhelmi.indiedays.com