Asua ja torstain suunnitelmia

Moikka taas <3 :) Tuntui, että aamu alkoi loistavasti kun heräsin ajoissa! Meidän Paavo koira tuli herättämään mut ja pyyti lenkille :D Lähdin siis sen kanssa reippailemaan heti aamusta, tein myös kaurapuuron ja laitoin nokkosta sekaan. Mun hemoglobiini on aina ihan alarajoilla, joten sen takia yritän syödä mahdollisimman paljon pinaattia ja nokkosta. Nokkonen on muuten todella terveysvaikutteista, sitä voi kuivattuna laittaa esimerkiksi teehen. 
Kävin myös lukiolla pikaisesti ja tässä päivän asua. Anette on meillä käymässä, joten sen kanssa keksitään jotain kivaa. Meinaan myös lukea vähäsen, käydä uimassa ja pitäis auttaa pikkusiskoa Linneaa matikankokeeseen valmistautumisessa.. Joten paljon kaikkea tiedossa..
Mitäs teidän päivän kuuluu? :)Saappaat Tamaris
Farkut Miss Sixty
Laukku Lv Neverfull
Musta paita Mango
Huivi MassimoDutti

Ja näistäkin laukkua ja kenkiä lukuunottamatta kaikki muut ovat Las Palmasista.:)

Ps. Laitoin blogini yläkulmaan IHerbin vihreän mainoksen. Todella hyvä ja edullinen luontaistuotenettikauppa, valtavat valikoimat, paljon luomutuotteita, kilpailukykyiset hinnat, nopea toimitus jne. Suosittelen! Äiti on tehnyt IHerbistä kaksikin blogijuttua, jossa enemmän kyseisestä luontaistuotenettikaupasta, voit lukea ne täältä ja täältä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ootko muuten menossa autokouluun?
merenhelmi,
Heippa anonyymi 😊 Oon menossa joo, mutta en vielä vähään aikaan, kun asun tällä hetkellä aika lähellä koulua,työpaikkaa ym. niin pyöräilen yleensä ne matkat:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
ihana huivi (:
Anonyymi
,
etkös ollu huonompi matikassa, tai siis kirjotatko sitä edes? mietin koska autat pikkusiskoasi valmistautumaan kokeeseen 😃
merenhelmi,
Anonyymi:
Kiitos <3 😊

Anonyymi:
Moikka 😊 Linnea on ala-asteella. Eivät ala-asteen matikkatehtävät minulle liian haastavia olleet, kun lukion matikan olen selvittänyt noin 7 numeroilla. 😊 ylä-asteella matikkani oli 9 pintaan. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Veera,olet kauneinta mitä olen ikinä nähnyt.

Jim
merenhelmi,
Moikka Jim ja kiitoksia sinulle!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
aileen,
Heippa!
olisin kysynyt tuosta sinun Neverfullista. Näkyykö hihnoissa kulumista? itse ostin GM-koossa ja hihnojen punaiset reunat olivat hyvin kuluneen näköiset ( punainen väri oli irronut )jo viikon käytön jälkeen, tosin sain uuden laukun tilalle helsingin liikkeessä, mutta tälle toiselle on tapahtunut sama! uskomatonta......mulla ei oo pokkaa enää kävellä sisään ja valittaa, koska olen jo vaihtanut pari muunkin laukun tehdasvian takia! 😃
www.blogger.com/profile/051452996722668002
merenhelmi,
Moikka aileen 😊
Näkyyhän niissä. Oikeestaan vähän yllätyinkin, että miten se punainen lähtee irtoamaan. Tosin oon käyttänyt laukkua todella ahkerasti nyt suunnilleen puoli vuotta. Joissakin kohdissa punainen on pysynyt paremmin, mutta niissä kohdissa hihnaa missä se osuu olkapäähän on punaista kulunut eniten.
Hyvä kun palautit ja sait uuden laukun tilalle, mutta todella outoa, että jo viikon jälkeen on lähtenyt se punainen väri. Sinuna menisin uudestaan sinne liikkeeseen ja kysyisin, että onko tämä ihan "normaalia".
Olen itsekin miettinyt, että kävisin näyttämässä laukkuani, että miksi se punainen on lähtenyt hihnoista. Kivat illanjatkot sinulle ja käy ihmeessä näyttämässä laukkua LV:n liikkeessä! 😊
Tuli muuten vielä mieleen, että onkohan Suomen kovat pakkaset syynä siihen, että ei kestä niin hyvin se punainen niissä hihnoissa..? Tai voiskohan olla..
www.blogger.com/profile/015246971550904167