Asua ja viikonlopputerveiset!

Shoes Nike
Pants DrDenim
Jacket Benetton
Scarf Burberry
Sunglasses Ray-Ban
Bag Burberry

Pikaiset viikonlopputerveiset! Tällä asulla kävin poikaystäväni kanssa leffassa tällä viikolla ja itseasiassa samalla asulla lähdin poikaystäväni seuraksi yhtenä iltana myös jääkiekkopeliin. Kaikkeen sitä tuleekin suostuttua... :D En erityisemmin tykkää elokuvissa käymisestä saati jääkiekosta, mutta näköjään lähdin sitten molempiin? :D Noh, joskus näin ja itseasiassa leffassa käyminen teki toisaalta tosi hyvää kun sai ajatukset hetkeksi ihan muualle! :) Sen lisäks viikkoon mahtui muun muassa kandin tekemistä, englannin kurssin ryhmätyön kirjoittamista, kodin siivouspäivä sekä siskoni kanssa ajan viettämistä. Pikkusiskoni matkusti tänään tänne meidän luokse Kuopioon ja oli kyllä ihana saada Lempi tänne mun seuraks muutamaksi päiväksi! Huomenna olis tarkoitus käydä yhdessä kaupoissa vähän kiertelemässä, kirppiksellä, sekä jossain kahvilla ja syömässä. Viikon päästä mulla alkaa sitten ihan uudet jutut nimittäin uudessa työssä aloittaminen, joten nyt on kiva vähän rentoutua ja viettää ennen sitä muutama päivä hiukan rennommin! :)

Mutta nyt pöytään! Lempi teki meille nimittäin just iltapalaletut marjojen ja kermavaahdon kanssa. Herkuttelun jälkeen tehdään sitten kasvonaamiot, kuoritaan iho kahvinpuruilla sekä saunotaan!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Piia
,
Todella hyvännäköinen asu! Tykkään etenkin takista. Näytät aina tyylikkäältä! 😊 Minua kiinnostaisi tietää, millaiset pohjat noissa Niken kengissä on? Ovatko ne kovin liukkaat näin keväällä, kun lunta on vielä maassa?
Veera
,
Voi kiitos Piia <3 Olipas ilahduttava kommentti! 😊 Oon oikeestaan vasta ihan viime päivinä käyttänyt noita ensimmäistä kertaa nyt talven jälkeen. En oo ainakaan vielä liukastellut noilla, mutta toki noi voi olla vähän liukkaat jos on jäätä / lunta. Täällä on onneks monesta kohti jo sulanut kävelytieltä lumi! 😊
Miia
,
On mun mielestä jotenkin hölmöä tämä "kerron, mutta en sitten kerrokaan" -meininki. Lukijalle tulee todella typerä olo.
Veera
,
Hei! Mielestäni se on ihan ok, että kerron, että aloitan uuden työn tai toisin sanoen arjessani tulee olemaan blogin ja opiskeluiden lisäksi myös työvuoroja -sehän on kuitenkin aika iso juttu elämässäni. Harva bloggaaja kuitenkaan kertoo yrityksen nimiä sen tarkemmin, jossa on töissä. Kun olen aloittanut uudessa työssä ja saanut sen alkuun, voin tottakai kertoa enemmän jos se on esimerkiksi yrityksen puolelta ok. 😊 Varmasti itsekin ymmärrät! Tarkoitukseni ei ole missään tapauksessa toimia noin kuten asian ilmaisit.
Maija
,
Tässä tarkoitetaan nyt lähinnä sitä alaa/tehtäviä tms minne olet menossa töihin 😊 Oletko menossa esimerkiksi vaatekauppaan, muuten kaupan alalle, pankkiin, hr-tehtäviin, markkinointitehtäviin yms yms . Firman nimeä ei tietenkään tarvitse kertoa 😊
Rosette
,
Ei tietenkään tarvitse kertoa työpaikan nimeä, ei sitä suoraan välttämättä tuossa tarkoitettu tiedustella, mutta varmaan voi sanoa minkätyyppinen yritys on kyseessä, tyyliin "sain töitä eräästä tilitoimistosta, vaatekaupasta, kahvilasta tms". Bloggaajalla on luonnollisesti oikeus yksityisyyteen, eikä täällä tarvitse tietenkään edes kertoa yrityksen alaa, jos ei halua. Toisaalta julkista blogia pitäessä on varmasti välillä vaikea rajauksia tehdä, ja lisäksi tulee tunnistetuksi helposti myös sitten siellä "oikeassa elämässä".
Sandra
,
Moi Veera! Nyt tulee postaukseen liittymätön kysymys, mutta kiinnostaisko sua tehdä vähän tarkempi huulipunapostaus? Kertoisit miten hoidat huulia, miten saat huulipunan pysymään, millon suosittelet ennemmin huulikiiltoa ja kaikkia hyväksi todettuja käytännön vinkkejä olis kiva kuulla 😊 ja ehkä myös ohjeet kestävän huulimeikin tekoon arkeen ja juhlaan 😊 Kivaa viikkoa sulle! 😊
Veera
,
Totta joo! 😊 Olin ymmärtänyt vähän väärin, mutta kiitos kommentistasi ja niinpä! 😊 Mä aivan varmasti tulen kertomaan tarkemmin heti kunhan saan nyt työn kunnolla alkuun jne! 😊 Mukavaa ja aurinkoista viikkoa!
Veera
,
Moikka Maija! Totta oot oikeessa 😊 Olin ymmärtänyt vähän väärin! Tulen kertomaan enemmän kunhan saan uuden työn nyt kunnolla alkuun! 😊
Veera
,
Hei Sandra! 😊 Kiitos vinkistä, pyrin saamaan myös huulipunapostauksen blogiin <3 Kirjoitan tän siis ylös! Mulla on to do -listalla myös hiustuotepostaus ja arkimeikkijuttu! 😊 Mukavaa viikkoa ja kiva kun kommentoit!