asukuvia muutaman viikon takaa

Shoes Flexx / pants *Dr.Denim (house of brandon) / Cape coat French Connection / shirt COS / sunglasses Ray Ban / bag Louis Vuitton
Asukuvia muutaman viikon takaa, jotka mun oli tarkoitus julkaista paljon aikaisemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! Nythän tuolla tarkenee jo tennareilla ja melko ohuella kevättakilla, mutta silloin kun nää kuvat otettiin, palelti välillä tolla viitallakin. Enää tota ei varmaan tule käytettyä tän kevään aikana ollenkaan, mutta maaliskuussa toi viitta oli mulla tosi usein päällä!

Ps. Oon niin iloinen kun tää viikko on mulla vähän rennompi. Viime viikon tenttiputki ja pitkittynyt flunssa vei kieltämättä vähän voimia ja liikunnastakin tuli viikon tauko, mutta nyt on jo paljon energisempi ja parempi olo! Eilen pääsinkin ekaa kertaa pitkästä aikaa kunnolla liikkumaan ja teki kyllä niin hyvää kävellä pitkä ja reipas rantalenkki yhdessä poikaystävän kanssa auringon paistaessa! Nyt onkin ollut tosi kauniita päiviä. Täytyy ulkoilla niin paljon kun vaan kerkeää! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Upea vaate tuo viitta. On muistaakseni näkynyt sun kuvissa ennenkin ja jäin kyllä haaveilemaan vastaavasta.
merenhelmi
,
Voi kiitos kovasti! 😊
Anonymous
,
Upeet asukuvat ja tosi hieno takki/viitta! 😊
merenhelmi
,
Kiitos tosi paljon <3 😊 Olli pääs tällä kertaa kameran taakse, täytyy pyytää sitä useamminkin kuvailemaan mun kans 😊