Auringonottoa

Eilen otimme aurinkoa hotellin uima-allasalueella iltapäivään saakka, jonka jälkeen lähdimme illaksi Benidormin La Marina ostoskeskukseen shoppailemaan. Kyseessä on Benidormin ainut ostoskeskus ja ihan kiertämisen arvoinen se oli! :) Suosittelen siis kaikille siellä käymistä jos olette tänne Benidormiin lomailemaan tulossa. Teen teille vielä erillisen Alicanten ja Benidormin shoppailumahdollisuuksista kertovan postauksen... Olin eilen aivan haltioissani kun huomasin, että La Marina ostoskeskuksessa on myös MassimoDutti (lempivaateliikkeeni!) sekä monia muita ihan kivoja liikkeitä joissa halusimme poiketa (Beshka, Benetton, Guess, Zara, Pimkie...) Alicantessa kävimme katsomassa ainoastaan merkkivaatteita, joten halusimme käydä vielä hiukan halvemmat liikkeet läpi. Mä en tiedä mikä muhun on mennyt, mutta olen aivan rakastunut vaatteisiin! ;) Ennen inhosin yli kaiken vaatekaupoissa kiertelyä, nyt oon niin fiiliksissä astuessa vaikkapa MassimoDuttiin, etten muuta ajattelekaan. :D Hah! Olen myös innostunut kirppiksistä ihan uudelleen. 
Minulla on kymmeniä asuja mielessä, jotka haluaisin ikuistaa kameralle. Poikaystävälle siis terveisiä, että kuvaamista voisi olla luvassa ;) 


Mitäs muuta meille kuuluu? 
Olemme nauttineet täysin rinnoin tästä lomastamme. Tuleva syksy tuo tullessaan paljon haasteita, varmasti niin innostusta, jännitystä kuin hurjaa tsemppaamista. Joten nyt mä rauhoitun ihan täydellisesti ja otan kaiken irti tästä lomasta. :)


Kävimme juuri syömässä herkullista aamupalaa ja aivan pian lähdemme meren rannalle ottamaan kuvia, jonka jälkeen tulemme lounaalle ja kipitämme takaisin meren rannalle ottamaan aurinkoa loppupäiväksi. 
Tänään haluan nähdä auringonlaskun merellä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
kuvaathan kaikki ostoksesi tänne sitten ? 😊
Anonyymi
,
Sulla on nainen upea kroppa 😊 wautsi! ihania kesäkuvia
Anonyymi
,
Onko sulla silikonit? 😊 Oot niin kovin pieni muuten, mutta povia löytyy. En tiedä kuinka "arka" aihe tälläinen on, tai voiko tälläistä kysyä 😊 Näytät kuitenkin upealta!
Anonyymi
,
Onko sulla silkkarit :0
merenhelmi,
Hei kaikille!

Olen saanut tähän postaukseen paljon kysymyksiä liittyen aiheisiin onko näitä kuvia muokattu tai onko minulla silikooneja.

Niin: Minulla on 100% aidot rinnat. Minulla ei ole silareita, enkä ole muokannut näitä kuvia.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Hei, älä välitä negatiivisista kommenteista. Olet kaunis, luonnollisuus ja aitous kunniaan 😊 ja mukavaa reissua!
Anonyymi
,
komppaan tätä.
Anonyymi
,
On tullut tässä mieleen kun olen blogiasi lueskellut, että paljonko Vuittonin laukkusi ovat keskimäärin maksaneet? Haaveissa on, mutta en ole saanut hinnasta vielä mitään selkeää kuvaa. 😊

Kaunis olet. 😊
Anonyymi
,
Valtavat rinnat jos on luomut! Mut mitä luoja on antanu niillä mennään 😊 oot näyttävä leidi!