Auringonottoa

Eilen otimme aurinkoa hotellin uima-allasalueella iltapäivään saakka, jonka jälkeen lähdimme illaksi Benidormin La Marina ostoskeskukseen shoppailemaan. Kyseessä on Benidormin ainut ostoskeskus ja ihan kiertämisen arvoinen se oli! :) Suosittelen siis kaikille siellä käymistä jos olette tänne Benidormiin lomailemaan tulossa. Teen teille vielä erillisen Alicanten ja Benidormin shoppailumahdollisuuksista kertovan postauksen... Olin eilen aivan haltioissani kun huomasin, että La Marina ostoskeskuksessa on myös MassimoDutti (lempivaateliikkeeni!) sekä monia muita ihan kivoja liikkeitä joissa halusimme poiketa (Beshka, Benetton, Guess, Zara, Pimkie...) Alicantessa kävimme katsomassa ainoastaan merkkivaatteita, joten halusimme käydä vielä hiukan halvemmat liikkeet läpi. Mä en tiedä mikä muhun on mennyt, mutta olen aivan rakastunut vaatteisiin! ;) Ennen inhosin yli kaiken vaatekaupoissa kiertelyä, nyt oon niin fiiliksissä astuessa vaikkapa MassimoDuttiin, etten muuta ajattelekaan. :D Hah! Olen myös innostunut kirppiksistä ihan uudelleen. 
Minulla on kymmeniä asuja mielessä, jotka haluaisin ikuistaa kameralle. Poikaystävälle siis terveisiä, että kuvaamista voisi olla luvassa ;) 


Mitäs muuta meille kuuluu? 
Olemme nauttineet täysin rinnoin tästä lomastamme. Tuleva syksy tuo tullessaan paljon haasteita, varmasti niin innostusta, jännitystä kuin hurjaa tsemppaamista. Joten nyt mä rauhoitun ihan täydellisesti ja otan kaiken irti tästä lomasta. :)


Kävimme juuri syömässä herkullista aamupalaa ja aivan pian lähdemme meren rannalle ottamaan kuvia, jonka jälkeen tulemme lounaalle ja kipitämme takaisin meren rannalle ottamaan aurinkoa loppupäiväksi. 
Tänään haluan nähdä auringonlaskun merellä. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Valtavat rinnat jos on luomut! Mut mitä luoja on antanu niillä mennään 😊 oot näyttävä leidi!