Aussie suihkugeelit

Tuotteet on saatu blogin kautta testikäyttöön 
Onko siellä ruudun takana suihkugeelin ystäviä? Jos on, niin oletteko huomanneet, että Aussie on tuonut markkinoille uuden tuotesarjan? Tai itseasiassa nämä tulivat kauppoihin jo alkuvuodesta, mutta kuitenkin suhteellisen uusista purnukoista on kyse.

Koska kyseessä on yksi mun lempimerkeistä, olin innoissani kuullessani tästä uudesta tuotesarjasta (vaikka suihkugeelin ystävä en varsinaisesti olekaan). Päätin kuitenkin antaa näille mahdollisuuden ja Aussie Fresh Mate Body Wash -tuotetta nyt muutaman kuukauden käyttäneenä voin todeta, että tuohan se kieltämättä suihkuhetkeen sellaisen oman pienen "luksuksen". Etenkin rankan kuntosalitreenin tai juoksulenkin jälkeen on kiva levittää iholle vähän suihkugeeliä, tulee heti jotenkin raikkaampi olo. Ja näissä on kyllä huumaava tuoksu! Itse jäin siis koukkuun, vaikka ennen en ole suihkugeelin käyttämisestä erityisemmin perustanut. En oo aikaisemmin käyttänyt suihkugeeliä muun muassa siitä syystä, koska monet kuivattivat ihoani. Näitä käyttämällä en ole kuitenkaan huomannut, että ihoni olisi kuivunut.


Oma lempparini on Aussie Fresh Mate Body Wash. Siinä on mukana muun muassa eukalyptuksen uutetta. Tykkäsin myös Aussie No Rush Body Wash - purnukasta, johon on laitettu sekaan jojobaöljyä. Hintakaan näille ei ollut paha. Suihkusaippuan suositushinta on 400 ml purkille on 10,50€ ja 250 ml purkille 7,50€. Itse laitan tätä suihkussa ollessani vain ihan pienen tipan ja hyvin on kestänyt. Otin yhden näistä käyttöön alkuvuodesta ja sitä on edelleen aika paljon jäljellä... Mutta mitenkäs te, tykkäättekö käyttää suihkugeeliä tai oletteko kokeilleet näitä Aussien tuotteita?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Mikä noista tuoksuista on paras? 😊
merenhelmi,