Balleriina asiaa

Ihanaa huomenta <3 Mä olin eilen niin poikki, etten jaksanutkaan tulla enää blogiin, mutta nyt taas virkeänä pitkien yöunien jälkeen. :) Mulla ei oo balleriinoja tulevaksi kesäksi, joten oon tässä pyöritellyt mielessäni eri vaihtoehtoja.. Nämä olisivat todella ihanat ja monet ovat kehuneet, että tosi hyvät jalassakin? En tiedä raaskinko maksaa näistä sen vertaa mitä ne maksavat, joten kysympä teiltä... :)- Mistä nettikaupasta Tory Burch balleriinat saisi tilattua edullisimmin? Mistä olette ostaneet jos teiltä tällaiset löytyvät? Paljonko olette maksaneet?

- Ovatko hyvät ja mukavat jalassa? :)

Suuri kiitos jo etukäteen<3


  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Mau
Mau,
Mun mielestä taas hinta-laatusuhde kohtaa ihan tavattoman hyvin näissä. Ovat siis aivan I-H-A-N-A-T jalassa! Ostin omani vähän ex tempore -henkisesti viime keväänä reissussa Edinburghissa kun olin kävellyt jalkani ihan hirveille rakoille ja jopa niissä tuntuivat mukavilta heti (ts. vaikka eivät olleet edes muotoutuneet jalkaan vielä). Nyt yhden kesän kävelyiden jälkeen ovat muotoutuneet jalkaan mutta silti kuin uudet. Suosittelen kyllä oikein lämpimästi, nämä laitan aina jalkaan kun tiedossa on paljon kävelyä! Lisäksi mulla on myös hintsusti kalliimpia baltsuja mm. Louboutinilta ja Minna Parikalta mutta ei mitkään ole nimenomaan näin mukavat.

Revat ovat hieman suurta kokoa, omani ovat kokoa 7.5 oman jalan ollessa useimmiten 38, mutta koko 7 olisi mennyt myös, nuo ovat hieman reilut mutta toisaalta pysyvät hyvin jalassa kuminauhan ansiosta.

Olisikohan siinä ollut tarpeeksi hyvä oodi Revoille 😃
merenhelmi
merenhelmi,
Veera kiittää kaikkia avusta ja kommenteistanne 😊 <3 Ne olivat todella avuksi. Nyt vain harkitsen vielä, tilaanko juuri nämä kaunokaiset vai harkitsenko vielä jotain muita. Toisaalta nämä olisivat niin upeat ja kauniin näköiset! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
IP: 82.99.3.229