beigeä ja mustaa

high heels second hand / pants Zara / top Mexx / jacket Mexx / scarf Burberry / sunglasses Ray Ban Aviator / bag Louis Vuitton / watch Gant 

Nyt olisi pitkästä aikaa asukuvia. Miten tämä voi olla ylipäätään mahdollista, että asukuvat ovat jääneet nyt viime aikoina täällä blogissa niin paljon vähemmälle. Muutos on siis luvassa ja asukuvia tulossa! Jokatapauksessa tällä asulla kävin poikaystäväni kanssa sunnuntaina satamassa kahvilla. Halusin päälleni jotain rentoa, mukavaa, mutta kuitenkin siistiä. Kevään 2015 muodissa ovat ryhdikkäät bleiserit ja jakkupuvut ja ne näyttävätkin hyvältä melkeimpä tilanteessa kuin tilanteessa. Ja Neverfull se jaksaa keikkua mun olalla näköjään vuodesta toiseen... Mietin yhdessä vaiheessa kyseisen laukun myymistä (kun olisin vaihtanut sen yhtä kokoa isompaan) mutta hauska huomata, että kerta toisensa jälkeen mun tulee valittua kyseinen kaunokainen olalle, minne ikinä lähdenkään... :) Jostakin laukusta muotoutuu vaan se oma lemppari, vaikka laskisin kuitenkin Alman tyylikkäämmäksi. Mutta mitäs sanotte asusta?

Ps. Yleensä asussani on jokin vaatekappale, mikä on päällä tiukempi. Tällä kertaa halusin kuitenkin laittaa tarkoituksella niin löysän ylä- kuin alaosan! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
kaunis! kuinka kauan sulla on ollut tuo laukku?
merenhelmi,
merenhelmi
IP: 82.99.3.229