Blogini lukijat! :)

Blogini lukijat... :) <3 Voin seurata paljonko niitä on päivässä, viikossa, koko blogin kirjoittamiseni aikana, mutta todellisuudessa tiedän teistä vain pienen osan. :)

Tiedän muutamia kymmeniä ihmisiä (ystävääni, sukulaista, tuttua, koulukaveria jne) jotka ovat kertoneet minulle lukevansa blogiani. Mutta oikeastaan suurin osa täällä vierailevista henkilöistä ovat minulle täysiä mysteereitä.. :) 
Te lukijat olette asia, joka saa minut jatkamaan tätä päivästä toiseen, joka ikinen aamu ensimmäisenä avaan koneen ja katson mitä kommentteja blogiini on sadellut. Ja ette voi uskoa sitä ilon määrää kun illalla tuun kotiin ja huomaan, että olette jättäneet ihania viestejä minulle! Te jaksatte piristää elämääni ystävällisillä, upeilla ja positiivisella kommenteilla päivästä ja kuukaudesta toiseen. Se on ihailtavaa, tuo hymyn huulille joka kerta, sekä antaitsee suuren kiitoksen. <3


Se on mukavaa, että laitatte kommentteja ja kerrotte myös jotain itsestänne. :) On kiva tietää keitä te suuri joukko olette, tai teistä edes osa :) mitä teidän päiviin kuuluu, oletteko kanssasi asioista samaa mieltä vai eri mieltä, ja niin edelleen lista on loputon. :) Kerron blogissa aika avoimesti itsestäni je elämästäni (laitan niin sanotusti itseni täysin likoon blogia tehdessäni) niin on hienoa kun tekin kerrotte jotain itsestänne, jaatta arkea kanssasi. :) 

Blogissani käy myös sellaisia lukijoita, jotka eivät ole niin ystävällisiä minua ja blogiani kohtaan. Mielipiteet ovat tottakai aina tervetulleita :) olkoon ne sitten kumpaan ääripäähän tahansa kuuluvia, mutta mielipiteet ja asiat voi mielestäni aina ilmaista asialliseen sävyyn. :) Niin kuin monet ovat ehkä huomanneet: vastaan niihin ilkeisiinkin anonyymien laittamiin viesteihin olemalla joka kerta ystävällinen ja asiallinen. :)


Olen muuten miettinyt niitä ihmisiä, ketkä haluavat kommentoida loukkaavasti. Ihmettelen sitä, miksi joku haluaa levittää negatiivisuutta ympärilleen ja tuoda siinä samalle itselleenkin kuitenkin hieman syyllisen olon. Tai käsi pystyyn kuka voi täysin rehellisyyden nimissä sanoa, että sisimmissään on onnellinen sanoessaan tai kirjoittaessaan toiselle jotain ilkeää. Niimpä, en usko, että kovin moni. :) Blogit antavat tähän oivan mahdollisuuden, mutta kannattaa miettiä, haluaako oikeasti hyödyntää sitä mahdollisuutta, että voi nimettömänä kirjoittaa toiselle jotain häntä mahdollisesti loukkaavaa. Tosin olen kasvanut ja oppinut tämän blogin aikana sen verran, että "pahimmatkaan" kommentit eivät saa minua enää surulliselle mielelle. 

Olen todella iloinen siitä, että näitä ilkeitä kommentteja en ole saanut kovin paljoa ja vaikka kävijämäärät ovat nousseet blogini alkuajoista, ovat negatiiviset kommentit vähentyneet. Kokonaisuudessaan olen saanut todella monia kauniista sanoista ja ajatuksista rakennettuja viestejä. <3 Olen saanut oman mahtavan lukijakuntani ja on ilo huomata, että osa lukijoista on säilynyt pitkän pitkän aikaa. <3 Mä kiitän teitä suuresti, koko sydämmeni pohjasta ja jokainen uusi lukija on enemmän kuin tervetullut. :) Te merkitsette minulle paljon, todella paljon. :) Te mahdollistatte sen, että jatkan positiivisella ja innokkaalla asenteella elämäni yhtä ihanimmista, luovimmista ja upeimmista harrastuksista, tätä blogia. 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Anonyymi:
Kiitos ideastasi! 😊<3 Jos olet sama anonyymi, joka tätä postausta toivoi. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
marika:
Ystävällisesti sanottu, kiitos, niin teen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167