Blogini mainokset

Heips kaikille! :)

Olen aloittanut tässä jonkin aikaa sitten yhteistyön TradeDoubler :in kanssa. Kommenttiboxiin olen saanut erinäisiä mielipiteitä asiasta, blogissani esiintyvästä mainonnasta. Ensinnäkin haluan sanoa teille kaikille ihanille lukijoilleni, että tämä on minulle älyttömän rakas harrastus, ollut jo pitkän pitkän aikaa. Tästä on tullut jo niin merkittävä osa elämää, että minun olisi jopa vaikea olla ja elää ilman blogia :) Koska tykkään tästä niin paljon päivitän blogia monta kertaa päivässä, tämä kun on yksi tapani rentoutua, kirjoittaa mukavista asioista ja unohtaa sillä välin kaikki muu (kuten stressaavat koulujutut). En oikeasti olisi ikinä uskonut, että blogistani tulisi näinkin suosittu. Joten varmasti jokainen blogiani lukenut ja seurannut ymmärtää ja tietää sen, että en missään tapauksessa aloittanut tällaista harrastusta millään tavoin rahallisesti tai muulla tavoin, "hyötymismielessä".

Kaikkine mahtavine ja hyvine puolineen, tämä on myös minulle todella aikaavievää. Kun olen löytänyt itselleni mieluisan, tärkeän ja ihanan harrastuksen, koen sen ihan positiivisena asiana, jos tästä on mahdollista saada jotain, ikään kuin palkinnoksi blogin tekemisestä. Bloggaajan hyöty mainonnasta voi olla hyvinkin erilaista. Mainoslinkeistä voi saada komissiota, osa bloggaajista saa lahjakortteja, alennuksia, tuotteita kokeiluun ja testaukseen.

Ensisijaisena tarkoituksena ei tässä blogissa ole mainontaan ja kaupallisuuteen tähtäävä toiminta, se on varmasti sanomattakin selvää. Täällä kirjoitan elämästäni, itseäni kiinnostavista asiosta, teidän lukijoiden toiveet huomioon ottaen. Mainospostauksia teen myöskin välillä, olenhan yhteistyöhön lähtenyt. :) En kuitenkaan mainosta mitään sellaista, mihin en itse usko tai mistä en itse tykkää.

Mainospostaukset tunnistatte siitä, että merkitsen tähdellä (*) mainoslinkit.
Blogissani vinkkaan teille tarjouksista, hienoista vaatteista ja niin edespäin. Blogit ovat hyvä ja oivallinen väylä saada lukijoille tietoon eri tarjouksista, vinkeistä ja ideoista, joista monet ovat varmasti kiinnostuneita. :)

Mitäs mieltä te olette asiasta?

Oikein mukavaa iltaa kaikille lukijoilleni ja tsemppiä kaikille kirjoituksiin valmistautuville!<3
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ehdottomasti samaa mieltä! 😊 Mainoksissa ei ole mitään pahaa kunhan ne merkitään näkyvästi 😊
merenhelmi,
Kiitos mielipiteestäsi 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167