Blogivinkki !

Haluaisin suositella teille yhtä aivan ihanaa blogia. :) Kyseessä on Miljan My life as Milja -blogi, jota olen seurannut jo pitkän aikaa. Ja monestakin syystä.. :) Milja kirjoittaa niin aidosti, että tämä jos jokin blogi, on persoonallinen, positiivinen ja kaikin puolin aivan mahtava. Milja on esimerkiksi asunut Kreikassa ja sekin kuvastaa hänestä huokuvaa rohkeaa ja upeaa elämänasennettaan, jollaisen minäkin haluaisin omistaa. :)

Hän vaikuttaa ystävälliseltä, onnelliselta ja ihanalta ihmiseltä :)


 "Aasian reissaamisesta unelmoiva 20-vuotias tyttö eikä nainen. Voitte kutsua vapaasti höpsöksi,romantikoksi ja draamakuningattareksi,sillä sellainen olen." 

Hänen kirjoitustyylinsäkin on niin koukuttava, joten hänen blogissaan vierailu pelastaa harmaankin päivän. 

Lisäksi hänellä on upea omanlainen tyyli ja niiin kivoja vaatteita! Miljalla on myös se taito yhdistää vaatteista hienoja kokonaisuuksia, joita ihailin jo ylä-asteella kun hän oli samassa koulussa kanssani. :)Miljan blogia kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa, myönnän jääneeni jo ensimmäisestä postauksesta aivan koukkuun. Ja sitä ei käy monen blogin kohdalla! Milja postailee niin monipuolisesti, on kertonut kuulumisia videollakin, jotka saavat aina hyvälle tuulelle, hänen iloisuus tarttuu. :) Mä en ole vieläkään saanut kuin ehkä yhden videon aikaiseksi, Milja on tehnyt jo monen monta. Olisimpa yhtä rohkea. Haluaisin olla! Tämä blogi on aivan huippu, ehdottomasti yksi suosikeistani. :)
Miljan blogiin pääset TÄÄLTÄ.

Ps. Kaikki kuvat ovat lainattuja hänen blogistaan. :)Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Miljan blogi on ihana! <3 mäkin olen seuraillut sitä pitkään 😊
merenhelmi,
Niin on! 😊 Joo, se on kyllä tosi kiva blogi:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167