Burberry ja Marja Kurki huivien arvostelua

Mulberry
Heips! Lupailin maaliskuun alussa, että teen postauksen lopuista huiveistani. Postailin keväthuiveista siis jo aiemmin tänne postaukseen. Ajattelin, että nyt taitaa olla ihan viimeisiä hetkiä kun viitsin edes julkaista tätä juttua, jossa on mukana myös talvisempia huiveja.. Olisi nimittäin korkea aika siirtyä jo keväisempiin asusteisiin ;) Täällä on ainakin lumet jo aikalailla sulaneet pois ja itsekin olen vaihtanut jo tällaisien paksumpien huivien käyttämisen vähän ohuempiin puuvilla- ja silkkihuiveihin. Mutta olkoon nyt menneeksi, luvattu mikä luvattu :) Ja vilahtaahan tässä postauksessa talvihuivien lisäksi myös niitä huiveja, joita käytän paljon tähän aikaan vuodesta, kuten Burberryn silkkihuivi ja toi vaalea Mulberryn huivi joka on ihana nyt kevääseen.

Marja Kurki, Burberry
Burberryn huivit on mun lemppareita. Miten tyytyväinen olenkaan ollut Burberry huivien hankintaan! Ne ovat kumpainenkin säilyneet tosi hyväkuntoisena ja niiden sävyt ovat niin mieleeni. Noi Burberryn huivit sopivat myös monen eri sävyjen kanssa yhdistettäväksi ja näyttävät aina hyvältä. Hinta kyseisille huiveilla on vaan aika kova, mutta näin muutaman vuoden käytön jälkeen en voi kuin suositella! Kuten jo kirjoitinkin, niin huivit ovat (ainakin minulla) säilyneet tosi hyvännäköisenä, eikä toi huivi jossa on puolet villaa ja puolet silkkiä ole yhtään nyppyyntynytkään. Näitä Burberryn huiveja en ole myöskään tainnut nähdä katukuvassa niin paljoa kuin esimerkiksi Louis Vuittonin huiveja. Tai niin minusta on ainakin tuntunut.. :)

Kaikki huivit Marja Kurki
Silkkihuivit Burberry, Marja Kurki

Marja Kurki huiveista olen myös tykännyt. Noi beigen sävyiset löysin kirppikseltä muistaakseni eurolla - taisivat olla tämän vuoden parhaimmat kirppislöydöt. Huivit tuntuvat laadukkailta ja noista sävyistä tykkään myös tosi paljon. Etenkin mustan ja tummansinisen takin kanssa noi beiget näyttää tosi hyvältä.. Niiden käyttäminen on harmi vaan jäänyt tänä vuonna vähän vähemmälle kun löysin ne vasta lopputalvesta, mutta ensi syksynä pääsevät taas ahkeraan käyttöön :)
Huiveja minulta löytyy siis MassimoDutti, Marja Kurki, Burberry, Mulberry ja Tommy Hilfiger merkeiltä ja kaikkien huivien laatuun olen ollut tyytyväinen. Kerran minulle sattui sellainen Mulberryn huivi jossa oli valmistusvirhe, mutta se korvattiin uuteen. Kiitos vielä kerran ystävällisestä palvelusta Mulberrylle. Nyt haluaisin tietää, että mitkä ovat teidän lempparihuivit?
Ja ps! Muistatteko kun kerroin, että olin tahrinut Burberryn pieneen silkkihuiviin huulipunaa. Minulle ehdotettiin blogiyhteistyön kautta huivin pesua pesulassa, joten tulen kirjoittamaan tänne lisää aiheesta! :) Oon kyllä tosi iloinen kun saan kyseisen huivin ihan uudenveroiseksi ja huulipunatahra lähtee :)
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!
 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

JJ
,
Onko se sinun Neverfull vielä myynnissä? 😊
Johanna
,
Onko sulla unelma-ammattia? Ihana blogi:)
Anna
,
Kauniita huiveja sinulla! Erityisesti pidän siitä klassisesta Burberry-kuosisesta ja Mulberryn vaaleasta ja noh- oikeastaan kaikista.:) En tosin itse uskaltaisi tai raaskisi laittaa ihan niin paljon huiviin rahaa, kuin mitä nuo ovat varmasti maksaneet.. Vaikka eihän sitä ikinä tiedä, jos joskus totaalisesti hurahtaa!:D
merenhelmi,
Moikka 😊

Minulla ei oo mitään tiettyä unelma-ammattia, mutta uskoisin vahvasti, että jotain kaupalliseen alaan liittyvää työni tulee olemaan. Ja kiitos kehuista! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
On myynnissä 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka Anna!

Kiitos <3 Kiva kun laitoit kommenttia! Mun lemppari on toi Burberry ja sitten toi Mulberry on kans jotenkin niin ihana nyt kevääseen. 😊 Mielestäni noi maksaa liikaa :/

Kaunista kevätpäivää 😊
merenhelmi.indiedays.com
Anne
,
Minulla on Burberryn vanha silkkihuivi ja tuulessa kun liehuu kasvoille niin huulipunatahroja on tullut. Eilen viimeeksi. Olen vain laittanut kevyseti tavallista nestemäistä saippuaa ja hangannut pois sekä vedellä huuhdellut. Lähti helposti (Mac'n huulipuna) ja kuivuu hetkessä. Pesen huivini pikapesussa pesukoneessa ihan tavallisella pesuaineella!!! Ei ole mennyt miksikään. Sitten silitys.
merenhelmi,
Oho joo! Kiitos viestistä! Itse en ole uskaltanut heittää koneeseen, mutta hyvä kuulla ettei ole mennyt mikskään! 😊

Hyvää viikonloppua 😊
merenhelmi.indiedays.com