Buzzador

Buzzadorista on laitettu tänään kysymyksiä, joten tässä olis ihan oma postaus aiheesta. :) Katkelma on lainattu äidin blogista, en viitsinyt lähteä kirjoittamaan samaa uudestaan ja koska äidillä on enemmän kokemusta tästä, niin tässä olis tietoa:

Buzzador sivulta kopioitu lyhyt esittely Buzzadorina toimimisesta:

"Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista  tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita ja palveluita sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi, joko kasvotusten tai sosiaalisen median välityksellä sekä raportoida kokemuksesi tämän jälkeen meille. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista  ja vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa."

Tämä teksti on lainattu äitini blogista: 
"Sivupalkissa olevasta Buzzador Blog-linkistä saat lisätietoa aiheesta ja voit halutessasi myös rekisteröityä Buzzadoriksi. Rekisteröinnin yhteydessä kerrotaan hiukan omia taustoja ja mielenkiinnon kohteita. Näiden pohjalta yritys lähettää rekisteröityneille aina uuden kampanjan alkaessa kyselykirjeen, josko henkilö on kiinnostunut testamaan jotain uutta tuotetta. Jos aihe kiinnostaa ja haluat ilmaisen tuotepaketin itsellesi testattavaksi sekä lähipiirille, työkavereille, ystäville ym jaettavaksi, niin lähetät "kyllä" vastauksen Buzzador-postiisi. Mahdollisesti pääset mukaan testiryhmään. Testattavasta tuotteesta lähetetään raportti / raportteja yritykselle. Niissä pääset kertomaan omista ja muun testiryhmän mielipiteistä arvioitavasta tuotteesta.

Omalla kohdallani homma on toiminut loistavasti. Mitään roskapostia tai muuta häirintää ei rekisteröitymisestä ole seurannut. Buzzadorina toimiessani olen saanut kivoja juttuja testattavaksi. Itse taisin pitää eniten upeasta Pepsodent-testipaketista josta sain jakaa hammastahnoja yökyläileville ystävilleni. Ja pieninä lisäkannustimina Buzzadoreille sivuilla on nytkin pari kivaa kilpailua joihin tietysti ja tottakai osallistun :)"


Sitten esitettyihin kysymyksiin vastauksia:


- Jos saat tuotepaketin kotiin, riippuen paketin sisällöstä miten toimit. Riippuu onko siinä tuotteita vain sinulle, vai onko tuotteita useammalle henkilölle. Esimerkiksi välillä testattavaksi on tullut pakastepizzoja. Niitä on yleensä muutama ja tarkoitus on, että niistä tarjotaan myös ystäville ja saadaan heidänkin mielipiteensä. Mutta jos saat paketin, jossa on vain yksi tuote, testaat sitä ja kerrot siitä sitten ystävillesi ja annat palautteen Buzzador yritykselle. :)

- Sinulla ei tarvitse olle suosittua blogia, jotta saat tuotteita testaukseen. Sinulla ei tarvitse olla ollenkaan blogia, vaan voit saada tuotteita testaukseen ilman, että pidät blogia.

Lisätietoa Buzzadorista ja rekisteröityminen onnistuu tätä kautta:
var code ="buz-08749"; var unique = get_cookies("buzzadoruser");unique = (unique)?unique:""; document.write("");Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Kiitos tästä postauksesta! 😊
ooksääkin liittynyt siis tuohon?
saako sieltä valita että mitä ne lähettää vai miten tuo toimii?
ootko varma ettei se maksa missään vaiheessa mitään?
Henni,
mitä kaikkea sä oot tuolta búzzadorista saanut ? sori jos oot jo vastannu mutkun en jaksa alkaa kaivelemaan noita edellisten postausten kommenttibokseja
www.blogger.com/profile/098981011067678377
niina,
moi!:) en löytänyt sivuilta sellasta, että miten se raportti tehdään. Niin voisitko vähän kertoa? 😊
www.blogger.com/profile/121473069676866219
merenhelmi,
Anonyymi:
Liityin vähän aikaa sitten. 😊
Buzzador yritys valitsee kenelle lähettää tuotteita testattavaksi henkilöiden omien mielenkiintojen kohteiden mukaan, ja sen mukaan, kuinka aktiivisia henkilöt ovat olleet edellisissä kampanjoissa.
Ei maksa mitään. 😊

Henni:
En oo saanut vielä mitään kun liityin vasta ihan vähän aikaa sitten. 😊 Äiti on liittynyt aikaisemmin ja hän on saanut esimerkiksi teetä monta pakettia. 😊

niina:
Valitettavasti en tiedä tätä asiaa, kun en oo ikinä tehnyt sitä raporttia vielä. 😊 Kysyn äidiltä huomenna (hän on nyt jo nukkumassa) ja vastaan huomenna. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167