Clip on hiustenpidennykset

Yhteistyössä Rapunzel of Sweden
Huomasitteko tässä tai tässä postauksessa mitään uutta minussa? En kirjoittanut postauksiin, että minulla on Clip on -pidennykset. Halusin "testata", huomaako kukaan teistä lukijoista asiaa :) En tiedä huomasitteko, mutta ainakaan kukaan ei kysynyt tai kommentoinut mitään. Ehkä paras oli kun edes poikaystäväni (joka viettää kanssani aikaa lähes joka päivä) ei huomannut, että minulla oli pidennykset, vaikka erikseen kysyin häneltä, huomaako hän tukassani mitään uutta. Tottakai nämä tekevät tukkaan suuren eron verrattuna siihen, ettei pidennyksiä olisi (tai riippuen tietenkin siitä, montako klipsiä kiinnittää, mutta jokatapauksessa). Jos pidennykset ovat ihan omien hiusten sävyiset ja pituiset, todennäköisesti kukaan ei erota, että on laittanut sellaiset. Mielestäni on todella mukavaa kun voi halutessaan saada tosi helposti ja nopeasti tukasta vahvemman näköisen. Hiukset myös näyttävät tosi luonnollisilta pidennyksistä huolimatta. Itse siis käytän näitä tuomaan hiuksiin tuuheutta ja vahvuutta.

Itse olen ollut todella tyytyväinen Rapunzel of Sweden Clip-on -pidennyksiin ja ne jäävät minulla tottakai käyttöön. Olin itseasiassa jo vuosia ennen tätä yhteistyötä haaveillut Clip on -pidennysten hankkimisesta, mutta niiden ostaminen vaan jotenkin jäi. Nyt olen käyttänyt näitä muutaman viikon ajan ja olen oikeasti tosi tyytyväinen. Hius tuntuu tosi hyvältä, eikä se takkuunnu helposti. Nämä pidennykset tuntuvat siis laadukkailta, sävyvaihtoehdot ovat laajat ja hius on aitoa hiusta. Hintaa paketille tulee noin 105 euroa, mutta olin yllättynyt siitä, miten edulliset nämä loppupeleissä ovat. Esimerkiksi yksi parturikäynti leikkauksineen ja värjäyksineen voi helposti kustantaa yli 100 euroa. Nämä pidennykset saa noin 105 eurolla ja nämä kestävät kuitenkin oikein käytettynä ja hoidettuna tosi pitkään käytössä.

Valitsin sävyvaihtoehdoista sävyn 10 (Medium Ash Brown ja se uppoaa omiin hiuksiini ihan täydellisesti. Kävin parturikampaajalla leikkaamassa nämä oman tukkani pituisiksi ja hänkin totesi, ettei sävy voi olla lähempänä omaa sävyäni. Voi siis löytää ihan oikean sävyiset pidennykset, vaikka ei olisi koskaan värjännyt omia hiuksia. Ja mietittiin äidin kanssa, että jos on oman sävyiset hiukset  ja ne näyttävät jo valmiiksi hyvin luonnollisilta, muut eivät välttämättä ainakaan ihan ensimmäisenä ajattele, että olisi laittanut pidennykset. Hiustenpidennykset näyttävät mielestäni hyvin luonnollisilta etenkin oman sävyisissä hiuksissa (toki ne näyttävät hyviltä myös silloin, jos on sävyttänyt tai värjännyt hiukset). Mutta ymmärrätte varmasti mitä haen takaa.
Tykkään näistä Clip on -pidennyksistä myös sen takia, että on äärimmäisen nopea ja helppo kiinnittää. Klipsi ainoastaan avataan ja kiinnitetään siihen kohtaan, mihin sen haluaa kiinnittää. Usein muuten kun laitan näitä pidennyksiä, pidän hiuksia ponnarilla. Se näyttää hyvältä niin arjessa kuin juhlassakin. Ponkkari on aina myös hyvin klassinen valinta. Sillä voi lähteä niin jumppatunnille kuin juhliinkin. Esimerkiksi jumpan jälkeen voi laittaa klipseillä muutaman pidennyksen kiinni, kammata tukan ponnarille ja parissa minuutissa on siisti juhlakampaus valmiina. Moni juhlakampaus vaatii kiharrusta / suoristusta (kuuman raudan käyttöä jokatapauksessa) ja erilaisia hiusmuotoiluaineita. Kun laittaa klipseillä pari pidennystä kiinni, se säästää tukkaa kuumilta raudoilta ja aineilta ja on hiuksia säästävä kampaus. Ja kun laittaa omaan tukkaan vähän tuuhennusta pidennysten avulla, kampauskin tuntuu, sekä näyttää paremmalta. Nämä ovat mielestäni siinäkin mielessä hyvät, etteivät nämä revi tukkaa (olettaen tietenkin, että pidennykset kiinnitetään oikein ja irroitetaan varovasti). Tietenkään näitä ei kannata käyttää ihan joka päivä, eikä samaan kohtaan kannata joka kerta kiinnittää klipsiä.

Jos tilaa pidennykset, kannattaa muuten ehdottomasti hankkia myös näille tarkoitetut puhdistus- ja hoitotuotteet. Nämä hiukset kuitenkin likaantuvat käytössä esimerkiksi ilmansaasteiden ja pölyn takia. Oikeiden aineiden avulla takaa, että tukka säilyy hyvänä mahdollisimman pitkään. Itselläni on käytössä Daily Shine hoitoaine, Daily Shine shampoo ja Shine Drops seerumi.

Sellaisia kokemuksia minulla on näistä Clip on -pidennyksistä. Voin siis lämmöllä suositella jos haluaa lisätuuheutta (tai lisäpituutta) omaan tukkaansa, kuitenkin niin, että hiukset näyttävät ja tuntuvat luonnollisilta. Jos laittaa kaikki paketin klipsit kiinni, hiuksista tulee tosi paksun näköiset. Mutta jo yhdellä tai kahdella saa kivasti tuuheutta tukkaan. Esimerkiksi arkikäytössä parikin klipsiä riittää hyvin. Niillä saa jo tukasta ihan eri tuntuisen ja oloisen. Mutta kuten tekstistä tuli varmasti ilmi, itse oon tykännyt näistä tosi paljon :)

Rapunzel of Sweden nettisivuille pääset halutessasi täältä.

Tykkää-merkinnät